Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 26, 15:43)
tikejom abu , kad islaikysim si isbandyma, bet... is jo to ir reikejo tiketis.man nenuostabu.

kai seima dar yra kitaip,kakzas ipareigoja,ir ta meile gal rimtesne ir subrendus,o jaunam zmogui sunku tokie dalykai,neimanomi tokie santykiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 26, 14:45)
kai seima dar yra kitaip,kakzas ipareigoja,ir ta meile gal rimtesne ir subrendus,o jaunam zmogui sunku tokie dalykai,neimanomi tokie santykiai smile.gif

na tikriausiai, ka padarysi,..yra kaip yra smile.gif moksluose siemes susiimt reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 26, 15:49)
na tikriausiai, ka padarysi,..yra kaip yra smile.gif moksluose siemes susiimt reikes smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu jibitute kol ta tema radau karsta.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
o siaip, labai graziai padaryta clap.gif
ir man tebemaudzia dantis umn.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 08 26, 15:51)
nu jibitute kol ta tema radau  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
o siaip, labai graziai padaryta  clap.gif
ir man tebemaudzia dantis  umn.gif

man ir skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 26, 15:49)

as per savo pirma meile mokslus buvau normaliai apleidus blush2.gif bash.gif bash.gif
apsizenijo gaidys pries kelis menesius smoke.gif smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 26, 15:43)
tikejom abu , kad islaikysim si isbandyma, bet... is jo to ir reikejo tiketis.man nenuostabu.

uuu...as kazka praleidau??? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
man pora dienu pries labai kairi apacioj 6ta danti skaudejo, siandien ryte atsikeliu jau ir kitoj pusej 6 skauda smile.gif matyt vyksta kazkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 26, 15:53)
man ir skauda doh.gif

friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 08 26, 14:54)
as per savo pirma meile mokslus buvau normaliai apleidus  blush2.gif bash.gif  bash.gif
apsizenijo gaidys pries kelis menesius  smoke.gif  smoke.gif

as ir praeitais metais nusivaziavau per ji doh.gif siemes atsigriebsiu smile.gif

QUOTE(vampyre @ 2009 08 26, 14:54)
uuu...as kazka praleidau???  doh.gif  unsure.gif

ai, kad nieko naujo,... isvaziavo,matyt kita sutiko, man sekmes ir davai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 08 26, 15:54)
as per savo pirma meile mokslus buvau normaliai apleidus  blush2.gif bash.gif  bash.gif
apsizenijo gaidys pries kelis menesius  smoke.gif  smoke.gif

gaidysssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!! box.gif bash.gif
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 26, 15:56)
ai, kad nieko naujo,... isvaziavo,matyt kita sutiko, man sekmes ir davai...  ax.gif

Tai dar gerai, kad sekmes palinkejo lotuliukas.gif
Atsakyti