Pas mane aciu dievui neikada nebuvo daug musyciu, kartais pasitaiko kelios, nors pas mane visada vaisiai ant stalo, niekada i saldytuva nededu, taip pat kaip ir pomidoru...
na bet pas draugus musytes dazna problema, tai ji pastato indeli, ipjausto vaisiu ir uzdengia maistine plevele, pridaro skyluciu ir tikrai veikia, musytes lenda tu vaisiuku, o islysti negali...
Sveikos, pas mane irgi atsirado situ paraziciu, mazu musyciu, is pradziu atsirado kelios kur buvo palikti uoboliai, o gal irgi nuo geles, nes virtuveje ant stalo atsirado, sudejau obuolius i saldytuva, geles isgaudziau, kita diena pilna spintele kur laikau siuksline museliuku
greiciausiai nuo supuvusio obuolio
negaliu pakesti gyviu namuose, jokiu kobru ar chemikalu nenoriu purksiti nes mazu vaiku yra namuose, tai sakau gal bandyti tuos paprsatesnius budus kaip juosteles (o kur jus ieskoti pirkti?) ir gaudykles daryti... vasara muse nebuvo ziema neuzkalnu tai atsirado bjaurybiu

QUOTE(cold play @ 2013 11 08, 06:28)
zinau tiek, kad jeigu musytes atsiranda del geliu,reikias jas apsakstyti cocacola
veikia

veikia

Čia rimtai, ar juokaujat?
suprantu, kad coca cola universali namu chemija

Kad muselės nuo vaisių gali užsiveist, tai tikrai žinojau, o apie gėles net minties nebuvo
reikės pabandyt. O šaknų cola nenugraužia?

QUOTE(cold play @ 2013 11 08, 13:28)
zinau tiek, kad jeigu musytes atsiranda del geliu,reikias jas apsakstyti cocacola
veikia

veikia

zodziu cocacola toks universalas, kad reikia jo tureti visada