Įkraunama...
Įkraunama...

Musytės

QUOTE(BusyBee @ 2010 08 29, 15:45)
Mamos, na zinokit ishbandziau as ta lipniaja juosta musems ir turiu pasakyti, kad suveike super  thumbup.gif  Is tikro pasikabinau ta juosta, kad didziosios muses priliptu, bet ji efektyvesne mazoms musytems buvo ir visos dabar jos ten prilipe kabo  ax.gif

O mums juosteles nepadejo, turbut muses kazkokios nenormalios buvo arba labai protingos biggrin.gif O del mazuju, tai irgi, tik padek obuoliu iskarto pilna skraiduoliu atsiranda doh.gif tai dabar obuolius tik saldytuve ir laikau, kolkas is saldytuvo dar ne viena neiskrido.
Atsakyti
nu merginos, tai ar yra kokiu proemoniu nuo tu prakeiktu drozo filiu? svara - ideali, nezinau kur ka dar daryt, itariu, kad is pardes su orchideja parsinesiau situ bjaurybiu, bet kaip jas isnaikint?
Atsakyti
o kur yra pirkt tu lipniu juostyciu musem?
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2010 09 17, 16:07)
O mums juosteles nepadejo, turbut muses kazkokios nenormalios buvo arba labai protingos  biggrin.gif  O del mazuju, tai irgi, tik padek obuoliu iskarto pilna skraiduoliu atsiranda  doh.gif tai dabar obuolius tik saldytuve ir laikau, kolkas is saldytuvo dar ne viena neiskrido.

pas mus irgi,nei viena nesiteike prilipti schmoll.gif ,jau uzkniso,viskas saldytuve,siuksline balkone,o ju vistiek yra......... doh.gif greiciau pranyktu.
Atsakyti
Man dulkiu siurblys padeda.Tik muse bandziau isiurbt,tai nepavyko,neprisileidzia,nuskrenda lotuliukas.gif .O musiukus,tai palieki ka nors joms skanaus ir kol nieks neisbaide -susiurbi.
Atsakyti
as irgi su siurbliu thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus atsirado mazos musyte, greiciau vabaliukai ant palanges, isvaliau visus namus, bet kasdien po 2 kartus gal po kokius 20 surenku. Yra tik vienam kambary. Bijau tik, kad uz lango po palange praeitais metais buvo lizdas. Kazin ar gali tie vabaliukai pro uzdaryta plastikini langa i buta lysti? Nes plysiu kaip ir nematau... Mes 7 aukste is 8. Pavasaris. Nesinori net i lango puse ziureti verysad.gif
Atsakyti
Yra pirkti spec. lipdukai ant langu,musytes ar muses tik prisiliecia prie ju ir krenta,patys lipdukai ryskiu spalvu,buna geles,drugeliai,boruzeles,pati naudoju ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiska13 @ 2011 05 18, 22:07)
Yra pirkti spec. lipdukai ant langu,musytes ar muses tik prisiliecia prie ju ir krenta,patys lipdukai ryskiu spalvu,buna geles,drugeliai,boruzeles,pati naudoju ir esu labai patenkinta  thumbup.gif

Kur jū būna pirkti?
Atsakyti
Sveiki, noriu pagalbos blush2.gif
Gavome prie dovanos geles 2 vnt orghidejos, nusipirkau spec. zemes, persodinau ir ka...gal meno praeijo ir atsirado vazone musiu( labai mazos), skraido ir man vis atrodo kad su kiekviena diena ju vis daugiau. Merginos, ka man padaryti, ar reikia persodinti ....tada i ka....(nes kaip rasiau dabar spec. zemes), nezinau...gaila mesti geles, bet ir muses doh.gif
Atsakyti
Turiu problemą. Viename buto kambaryje pilna normalių, didelių musių. Niekada po žiemos dar taip nebuvo, tačiau nežinia iš kur jų priviso. Jokio lizdo nerandu. Vieną dieną užmušu 40, kitą dieną 10 ir taip jau savaitę... Pro langą neįskrenda, matyt kažkur gyvena. Kaip man jas išnaikinti? Ir kur to 'lizdo' ieškoti, nes toks jausmas, kad jos iš oro atsiranda... verysad.gif
Atsakyti
Na pagelbekit kas nors smile.gif Ziuriu ne as viena su sia problema susiduriu, o patarimo kol kas jokio neradau. Taigi ka daryt kai musytes veisiasi gelej? Drauge sako, kad reik gele persodint i kita zeme. O bet taciau gele didele, persodinimas ne toks ir paprastas juolab, kad visai eseniai persodinta. Na negi nera kito budo kaip atsikaratyti situ parazitu?
Atsakyti