Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(regna @ 2009 09 29, 11:53)
Sauluže 4u.gif 
Aš,saldainiukus papilu ant cukrumi pabarstyto padėklo ir juos apvolioju cukrumi,padžiovinu.
Tuomet supilu į švarų sterilų indą ir,laikau ukinėj spintoj{kur yra mano visi virtuvės priedai} 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Papasakosiu kaip seksis smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2009 09 29, 12:22)
Vakar privalgiau citrinu su imbieru, prigeriau arbatu, nu ir zinokit akyse sviesiau smile.gif
Gal gi nesusirgsiu, taip nelaiku butu..

Tai šiandien kartok tą patį 4u.gif
Atsakyti
Ką tik išsiviriau žemuogių lapų ir imbierų arbatos.Mat dar keletą valandėlių teks padirbėti, tai reikėjo energetinio užtaiso biggrin.gif .
Po tos arbatos taip karšta pasidarė,akys didelės,miego visai nesinori.Niekada tokio mišinio nebuvau dariusi, bet šiandien kažkaip šovė mintis ir išbandžiau.Žiūrėsim, kaip veiks tas mano energetinis užtaisas biggrin.gif
Atsakyti
[quote=regna,2009 09 29, 11:53]
Sauluže 4u.gif
Aš,saldainiukus papilu ant cukrumi pabarstyto padėklo ir juos apvolioju cukrumi,padžiovinu.
Tuomet supilu į švarų sterilų indą ir,laikau ukinėj spintoj{kur yra mano visi virtuvės priedai} 4u.gif
Papildyta:
[quote=Rikara,2009 09 28, 10:00]
Del medaus tai jusu tiesa,nereik gadinti gero daikto.
Rikara, 4u.gif
Aš,imbierą netarkuoju,o pjaustau gabaliukais{tą galiu paaiškinti ,kodėl,jeigu kramtysime imbierą tuo pat metu bus gera profilaktika dantim,dantenomis,o,tai svarbu,puolant infekcijoms,tai aš atsivežiau iš TR.}
Tuo pačiu noriu parašyti dėl kitų priemonių.
Dar labai gerai pasiruošti gudobelės tyrelių{ypač mėgsta vaikai}
Erškėčių tyrelų,galima susidėti erškėčių su medumi.
Galima putino uogų prisirinkti{prisierušti su medumi}
Šermukšnio{kam nera didelis rūgštingumas. 4u.gif
[/quote]

As vel su savo klausimais neduodu ramybes biggrin.gif
O kaip pasiruosti gudobeles tyrele? Pas mano tevukus didziulis medis,siais metais labai geras derlius uzderejo.Anksciau tuos gudobeles obuoliukus tiesiog valgydavom ir tiek, niekada ziemai neruosdavom nieko is ju.Aukstaitijoje gudobele krakatuzu vadina.Studiju metais atsiveziau as gudobeles vaisiu i bendrabuti, tai mano kambariokes labai jau itariai ziurejo i tuos raudonus obuoliukus, o kai pasakiau, kad tai krakatuzai, tai vos is koto neisvirto, bet kai paragavo pakeite nuomone.Labai juokingas pavadinimas joms pasirode biggrin.gif
Atsakyti
na imbieras kiek zinau stiprus anticeptikas. as ir kai jau sirguliuoju vartoju ji su muskato riesutu ir medum bei citrina
Atsakyti
QUOTE(Grryne @ 2009 09 30, 19:13)
na imbieras kiek zinau stiprus anticeptikas. as ir kai jau sirguliuoju vartoju ji su muskato riesutu ir medum bei citrina

Grryne, 4u.gif ,o,kaip tu ruoši su muskatu tiesiog įtarkuoji,ydomu ,pasidalink
4u.gif
Atsakyti
regna,isduokit paslapti, kaip ruosiayt gudobeliu tyrele topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 10 01, 06:52)
regna,isduokit paslapti, kaip ruosiayt gudobeliu tyrele topsecret.gif

Rikara 4u.gif -aš,pati tik ruošiuosiu daryti,nes vakar labai daug laiko atėmė eršketuoges,,bet,jau stovi stiklainiuose 4u.gif
Jeigu ,atvirai,pati daug varijantų dar turiu,bet,kaip darysiu dar nenusprendžiau.
Šiandiena,darysu,tai vėliau pažadu 4u.gif įdėsiu,kaip sekėsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 01, 09:28)
Rikara 4u.gif -aš,pati tik ruošiuosiu daryti,nes vakar  labai daug laiko atėmė eršketuoges,,bet,jau stovi stiklainiuose 4u.gif
Jeigu ,atvirai,pati daug varijantų dar turiu,bet,kaip darysiu dar nenusprendžiau.
Šiandiena,darysu,tai vėliau pažadu  4u.gif įdėsiu,kaip sekėsi. 4u.gif

dekui aciuks.gif lauksiu
Atsakyti
Aš pasidariau natūralių vitaminų: putino uogas pertryniau per sietelį - išbėgo sultys. Jas lygiomis dalimis sumaišiau su medumi. Ir kiekvieną dieną po valgomą šaukštą. Kažkur internete skaičiau, kad šito gėrio viename šaukšte visa paros vitaminų norma thumbup.gif . O uogų išspaudas į šaldiklį įmečiau - kai puls peršalimo ligos, iš jų virsiu arbatėlę.
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2009 10 01, 18:26)
Aš pasidariau natūralių vitaminų: putino uogas pertryniau per sietelį - išbėgo sultys. Jas lygiomis dalimis sumaišiau su medumi. Ir kiekvieną dieną po valgomą šaukštą. Kažkur internete skaičiau, kad šito gėrio viename šaukšte visa paros vitaminų norma  thumbup.gif . O uogų išspaudas į šaldiklį įmečiau - kai puls peršalimo ligos, iš jų virsiu arbatėlę.

Žavioji 4u.gif labai nuostabus receptukas,gal gali parašyt recepto davinius 4u.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 10 01, 10:00)
dekui aciuks.gif lauksiu

Rikara 4u.gif Žadėta gudobelių tyrelė.
Gudobeles perinkau,nuploviau,kiekis{450g}
Vandens 1stiklinė.
Supyliau uogas į puodą užpyliau vandeniu{viena stikline},pakaitinau.Skystį
nupyliau ,bet neišpyliau.
Uogas,supyliau į sietelį,pertryniau{trinti sekėsi sunkiai,bet nutryniau.
Į puodą supyliau skystį{kur kaitinau uogas}
Sudėjau uogų massę,išmaišiau paviriau keletą min.
Nukėliau,pravėsinau,į masę įdėjau medaus,išsukau su šaukštu.
Sudėjau į švarius stiklainius uždariau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 02, 10:17)
Rikara 4u.gif Žadėta gudobelių tyrelė.
Gudobeles perinkau,nuploviau,kiekis{450g}
Vandens 1stiklinė.
Supyliau uogas į puodą užpyliau vandeniu{viena stikline},pakaitinau.Skystį
nupyliau ,bet neišpyliau.
Uogas,supyliau į sietelį,pertryniau{trinti sekėsi sunkiai,bet nutryniau.
Į puodą supyliau skystį{kur kaitinau uogas}
Sudėjau uogų massę,išmaišiau paviriau keletą min.
Nukėliau,pravėsinau,į masę įdėjau medaus,išsukau su šaukštu.
Sudėjau į švarius stiklainius uždariau. 4u.gif

Ačiū labai aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Tikiuosi nepažeisiu autorinių teisių,jei paplatinsiu savo giminės moterų tarpe biggrin.gif
Atsakyti