Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

ir vel perpute kakla verysad.gif kaip gydytis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 09 23, 20:26)
ir vel perpute kakla verysad.gif kaip gydytis? unsure.gif

Atsakyti
Atsalus orams visada perkiu imbiera cukruje (Sokolado namuose, atrodo ir Presto buvo) ir periodiskai valgau. Stiprina imunine sistema.
Atsakyti
Stiprinti imunine sistema padeda ir vitaminas C, rudeni ir pavasari ypac svarbu kai orai tokie permainingi ir ne visada bunam pasiruose smile.gif Dabar labai pamegau atsigerti svarainiu arbatos kiekviena diena, tai kolkas labai gerai laikausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(param @ 2009 09 25, 17:33)
Atsalus orams visada perkiu imbiera cukruje (Sokolado namuose, atrodo ir Presto buvo) ir periodiskai valgau. Stiprina imunine sistema.

O,aš,patarčiau pačioms pasidaryti imbiero saldainių cukruje{apie ką jūs rašote} dar lieka sirupas,kuris tinka įsipilti į arbatas, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 26, 08:32)
O,aš,patarčiau pačioms pasidaryti imbiero saldainių cukruje{apie ką jūs rašote} dar lieka sirupas,kuris tinka įsipilti į arbatas, 4u.gif

as tai negaliu valgyt tu imbieru su cukrum - man visa burna nuo maziausio gabalelio isdegina ir siaip neskanu; geriau imbiero gabaleli i sultis imiksuoju arba arbata verdu, bet dazniausiai jis kaip prieskonis mesas marinuojant sueina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 26, 08:32)

Patarkit kaip pačiai pasigaminti imbiero saldainius cukruje, o dar ir sirupą.Aš tai tokias elipsės formos imbiero kapsules perku ir čiulpiu.Degina burną, bet profilaktinė priemonė nuo peršalimo ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijų.
O šiuo metu bandau nesusirgti naudodama savo "firmines" priemones biggrin.gif : geriu maltą gvazdikėlį ir vandenilio peroksidą.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 09 26, 22:23)
Patarkit kaip pačiai pasigaminti imbiero saldainius cukruje, o dar ir sirupą.Aš tai tokias elipsės formos imbiero kapsules perku ir čiulpiu.Degina burną, bet profilaktinė priemonė nuo peršalimo ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijų.
O šiuo metu bandau nesusirgti naudodama savo "firmines" priemones biggrin.gif : geriu maltą gvazdikėlį ir vandenilio peroksidą.

Aš,šį receptą radau internete,bet yra ir šiame forume,kaip jas ruošti.
Kaip tik rytoj ruošiuosiu virti.
Reikės 0,5kg imbiero,0,8kg cukraus,dar daugiau,jeigu norime imbiera apvolioti.
1ltr. vandens,
žiupsnelio druskos,

Imbierą nulupame,supjaustome plonomis riekutėmis .
Užpilame vandeniuir verdame 20min.
Supilame druską,cukrų,ir verdame kol sirupas pasiekia106C-225C temper.
Verdant be termometro,tai užtrunka2o-40min.
Imbiero gabalėliai tampa skaidrųūs,sirupas blizges,ir bus tirštokas
Galima imbiero gabalėlius palikt per naktį sirupe
Gerai nuvarviname imbierą ,pravėsusį apvoliojame cukruje pir leidžiame išdžiūti per naktį.
Geriausia panaudoti virtuvinį padėklą.
Sirupą susipilame į švarų stiklainį ,turimą indą.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 26, 23:24)
Aš,šį receptą radau internete,bet yra ir šiame forume,kaip jas ruošti.
Kaip tik rytoj ruošiuosiu virti.
Reikės 0,5kg imbiero,0,8kg cukraus,dar daugiau,jeigu norime imbiera apvolioti.
1ltr. vandens,
žiupsnelio druskos,

Imbierą nulupame,supjaustome plonomis riekutėmis .
Užpilame vandeniuir verdame 20min.
Supilame druską,cukrų,ir verdame kol sirupas pasiekia106C-225C temper.
Verdant be termometro,tai užtrunka2o-40min.
Imbiero gabalėliai tampa skaidrųūs,sirupas blizges,ir bus tirštokas
Galima imbiero gabalėlius palikt per naktį sirupe
Gerai nuvarviname  imbierą ,pravėsusį apvoliojame cukruje pir leidžiame išdžiūti per naktį.
Geriausia panaudoti virtuvinį padėklą.
Sirupą susipilame į švarų stiklainį ,turimą indą.
4u.gif

Labai aciu aciuks.gif
Butinai pasidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 09 27, 10:14)
Labai aciu aciuks.gif
Butinai pasidarysiu.

Prašome 4u.gif
Skanių saldainių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
skaniai atrodo , uzsimaniau.. =)
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 27, 11:25)
Prašome 4u.gif
Skanių saldainių 4u.gif  4u.gif

O jei vietoj cukraus dali medaus ideti g.gif .Idomu kaip tada gautusi.Mano tevuku seimos draugai daugybe metu augina bites, gal jiems paskambinti ir pasiklausti, nes ta moteris labai puiki seimininke.Jauciu reiks pasikonsultuot.Juk tokie saldainiukai butu dar sveikesni 4u.gif
Atsakyti