ir vel perpute kakla kaip gydytis?
Atsalus orams visada perkiu imbiera cukruje (Sokolado namuose, atrodo ir Presto buvo) ir periodiskai valgau. Stiprina imunine sistema.
Stiprinti imunine sistema padeda ir vitaminas C, rudeni ir pavasari ypac svarbu kai orai tokie permainingi ir ne visada bunam pasiruose Dabar labai pamegau atsigerti svarainiu arbatos kiekviena diena, tai kolkas labai gerai laikausi
QUOTE(param @ 2009 09 25, 17:33)
Atsalus orams visada perkiu imbiera cukruje (Sokolado namuose, atrodo ir Presto buvo) ir periodiskai valgau. Stiprina imunine sistema.
O,aš,patarčiau pačioms pasidaryti imbiero saldainių cukruje{apie ką jūs rašote} dar lieka sirupas,kuris tinka įsipilti į arbatas,
QUOTE(regna @ 2009 09 26, 08:32)
O,aš,patarčiau pačioms pasidaryti imbiero saldainių cukruje{apie ką jūs rašote} dar lieka sirupas,kuris tinka įsipilti į arbatas,
as tai negaliu valgyt tu imbieru su cukrum - man visa burna nuo maziausio gabalelio isdegina ir siaip neskanu; geriau imbiero gabaleli i sultis imiksuoju arba arbata verdu, bet dazniausiai jis kaip prieskonis mesas marinuojant sueina
QUOTE(regna @ 2009 09 26, 08:32)
O,aš,patarčiau pačioms pasidaryti imbiero saldainių cukruje{apie ką jūs rašote} dar lieka sirupas,kuris tinka įsipilti į arbatas,
Patarkit kaip pačiai pasigaminti imbiero saldainius cukruje, o dar ir sirupą.Aš tai tokias elipsės formos imbiero kapsules perku ir čiulpiu.Degina burną, bet profilaktinė priemonė nuo peršalimo ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijų.
O šiuo metu bandau nesusirgti naudodama savo "firmines" priemones : geriu maltą gvazdikėlį ir vandenilio peroksidą.
QUOTE(Rikara @ 2009 09 26, 22:23)
Patarkit kaip pačiai pasigaminti imbiero saldainius cukruje, o dar ir sirupą.Aš tai tokias elipsės formos imbiero kapsules perku ir čiulpiu.Degina burną, bet profilaktinė priemonė nuo peršalimo ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijų.
O šiuo metu bandau nesusirgti naudodama savo "firmines" priemones : geriu maltą gvazdikėlį ir vandenilio peroksidą.
O šiuo metu bandau nesusirgti naudodama savo "firmines" priemones : geriu maltą gvazdikėlį ir vandenilio peroksidą.
Aš,šį receptą radau internete,bet yra ir šiame forume,kaip jas ruošti.
Kaip tik rytoj ruošiuosiu virti.
Reikės 0,5kg imbiero,0,8kg cukraus,dar daugiau,jeigu norime imbiera apvolioti.
1ltr. vandens,
žiupsnelio druskos,
Imbierą nulupame,supjaustome plonomis riekutėmis .
Užpilame vandeniuir verdame 20min.
Supilame druską,cukrų,ir verdame kol sirupas pasiekia106C-225C temper.
Verdant be termometro,tai užtrunka2o-40min.
Imbiero gabalėliai tampa skaidrųūs,sirupas blizges,ir bus tirštokas
Galima imbiero gabalėlius palikt per naktį sirupe
Gerai nuvarviname imbierą ,pravėsusį apvoliojame cukruje pir leidžiame išdžiūti per naktį.
Geriausia panaudoti virtuvinį padėklą.
Sirupą susipilame į švarų stiklainį ,turimą indą.
QUOTE(regna @ 2009 09 26, 23:24)
Aš,šį receptą radau internete,bet yra ir šiame forume,kaip jas ruošti.
Kaip tik rytoj ruošiuosiu virti.
Reikės 0,5kg imbiero,0,8kg cukraus,dar daugiau,jeigu norime imbiera apvolioti.
1ltr. vandens,
žiupsnelio druskos,
Imbierą nulupame,supjaustome plonomis riekutėmis .
Užpilame vandeniuir verdame 20min.
Supilame druską,cukrų,ir verdame kol sirupas pasiekia106C-225C temper.
Verdant be termometro,tai užtrunka2o-40min.
Imbiero gabalėliai tampa skaidrųūs,sirupas blizges,ir bus tirštokas
Galima imbiero gabalėlius palikt per naktį sirupe
Gerai nuvarviname imbierą ,pravėsusį apvoliojame cukruje pir leidžiame išdžiūti per naktį.
Geriausia panaudoti virtuvinį padėklą.
Sirupą susipilame į švarų stiklainį ,turimą indą.
Kaip tik rytoj ruošiuosiu virti.
Reikės 0,5kg imbiero,0,8kg cukraus,dar daugiau,jeigu norime imbiera apvolioti.
1ltr. vandens,
žiupsnelio druskos,
Imbierą nulupame,supjaustome plonomis riekutėmis .
Užpilame vandeniuir verdame 20min.
Supilame druską,cukrų,ir verdame kol sirupas pasiekia106C-225C temper.
Verdant be termometro,tai užtrunka2o-40min.
Imbiero gabalėliai tampa skaidrųūs,sirupas blizges,ir bus tirštokas
Galima imbiero gabalėlius palikt per naktį sirupe
Gerai nuvarviname imbierą ,pravėsusį apvoliojame cukruje pir leidžiame išdžiūti per naktį.
Geriausia panaudoti virtuvinį padėklą.
Sirupą susipilame į švarų stiklainį ,turimą indą.
Labai aciu
Butinai pasidarysiu.
QUOTE(Rikara @ 2009 09 27, 10:14)
Prašome
Skanių saldainių
skaniai atrodo , uzsimaniau.. =)
QUOTE(regna @ 2009 09 27, 11:25)
O jei vietoj cukraus dali medaus ideti .Idomu kaip tada gautusi.Mano tevuku seimos draugai daugybe metu augina bites, gal jiems paskambinti ir pasiklausti, nes ta moteris labai puiki seimininke.Jauciu reiks pasikonsultuot.Juk tokie saldainiukai butu dar sveikesni