Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(truth @ 2010 08 28, 15:02)
biski ne i tema, o kaip jum nustate sitas ligas? man paskutinio persalimo metu labai skaudejo saules rezgini, tai irgi galvoju, kad gal skrandis, o gal plauciai - nes pastoviai skrepliavausi g.gif nezinojau, kad gali but susije...

Tyrimų jokių nedarė, tiesiog buvau pas gydytoją, paaiškinau kaip kosėju, sako ar turit problemų su skrandžiu, sakau turiu. Nes man kosulys kyla ne dėl to, kad noriu atsikosėti kažką, o dėl to, kad man kažkaip kutena gerklę, dusina..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 27, 20:56)
Taip, čia pas mane susiję šie dalykai  rolleyes.gif
Labai ačiū, reikės ieškot gysločio.. Įdomu ar vaistinėje būna džiovintas, ar reikai ieškot skintis  blush-anim-cl.gif

Vaistinėse irgi yra. Bet eko parduotuvėse, kur pardavinėja vaistažoles, jų kokybė be abejo geresnė rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 28, 16:10)
Vaistinėse irgi yra. Bet eko parduotuvėse, kur pardavinėja vaistažoles, jų kokybė be abejo geresnė  rolleyes.gif .

tai menesiui laiko kiek jo reik prisipirkti?
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 08 29, 01:26)
tai menesiui laiko kiek jo reik prisipirkti?

30 valgomų šaukštų.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 29, 06:03)
30 valgomų šaukštų.

o ka tose eko parduotuvese sveriamas zoles parduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 08 29, 15:08)
o ka tose eko parduotuvese sveriamas zoles parduoda? g.gif

Nejuokinkit, klausėte kokio kiekio mėnesiui laiko reikia tai ir parašiau.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 29, 14:25)
Nejuokinkit, klausėte kokio kiekio mėnesiui laiko reikia tai ir parašiau.

as ir galvoju, negi nueisiu i parduotuve ir sakysiu man 30 saukstu gyslocio. biggrin.gif o jei rimtai, turejau omeny, kiek gramu reikia... nuejau ir pasveriau pati, nes kazkiek gyslocio kaip tik turejau. vienas saukstas sveria 3 g. tongue.gif tai menesiui 100 g turetu uztekti.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 08 29, 20:42)
as ir galvoju, negi nueisiu i parduotuve ir sakysiu man 30 saukstu gyslocio.  biggrin.gif o jei rimtai, turejau omeny, kiek gramu reikia... nuejau ir pasveriau pati, nes kazkiek gyslocio kaip tik turejau. vienas saukstas sveria 3 g.  tongue.gif tai menesiui 100 g turetu uztekti.

Nu va, tai net ne tiek ir daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 08 29, 20:42)
as ir galvoju, negi nueisiu i parduotuve ir sakysiu man 30 saukstu gyslocio.  biggrin.gif o jei rimtai, turejau omeny, kiek gramu reikia... nuejau ir pasveriau pati, nes kazkiek gyslocio kaip tik turejau. vienas saukstas sveria 3 g.  tongue.gif tai menesiui 100 g turetu uztekti.

Gaunasi pora pakuočių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 27, 12:05)
Gal patartumėt kaip gydytis lėtinį bronchitą?  g.gif
Ir skrandį, panašiai kaip kokį gastritą, rūgštys kyla, rėmuo..?

Siūlau pelkinę vingiorykštę:
http://www.infomed.l...s,id,c37dff0ec4
http://www_santarve_...iew/15077/1/45/
Atsakyti
Na ką prasideda ligų sezonas... unsure.gif Mergaitės, pasidalinkit patirtimi kaip stiprinate savo imunitetą įvairiomis priemonėmis. Gal, pvz, naudojate kompleksą, kuris padeda išvengti visų virusų arba gal tiesiog užtenka keletos niuansėlių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 01 rugsėjo 2010 - 13:31
Mano taikomas kompleksas priemonių:
1.Aliejaus čiulpimas kiekvieną dieną
2. dabar geriu arbatą,lygiomis dalimis pelynas,ramunėlės,čiobrelis (20 dienų 1 kartą per metus)
3. po arbatos maždaug mėnesį gersiu po šaukštelį malto gvazdikėlio
4. kai šiek tiek atšals orai sau gaminsiu: citrina,medus,imbieras, savo MB gaminsiu spanguolės,česnakas,medus
5. pastoviai vartosiu imbiero kapsules arba imbierinius saldainiukus
6. vakarais gersiu raudonėlio,čiobrelio,pelkinės vingiorykštės,aviečių lapų,žemuogių lapų arbatas.
7. atsiradus pirmiems slogos simptomams česnako skiltelę dėsiu į nosį,prieš tai nosies gleivinę ištepusi aliejumi
8. Citrosept vartojimas
9. jei nosis bandys užsikimšti ir bus sunku prakvėpuoti,atsidarysiu jodo buteliuką ir vieną nosies šnervę užspaudusi pirštu,su kita giliai įkvėpsiu ir atvirkščiai.
9. pats drąstiškiausias mano kovos su infekcijomis ir virusais būdas-tai keletas lašų vandenilio peroksido į stiklinę vandens ir skanaus thumbup.gif

1. Valymo budas:aliejus(geriausia saulegrazu),kurio pakanka vieno valgomojo sauksto,susitelkia priekineje burnos dalyje.Aliejus ciulpiamas tarsi saldainis.Nuryti aliejaus negalima.Ciulpiama lengvai,laisvai 15-20min.Aliejus is pradziu sutirsteja,po to suskysteja tarsi vanduo.Tada,kai jis jau baltas tarsi pienas,galima isspjauti.Jei skystis geltonas,ciulpimas dar nebaigtas.Isspjautas skystis infekuotas,todel jo negalima nuryti.
Sia procedura galima atlikti karta per diena nieko nevalgius.Galima ciulpti alieju ir vakare pries miega.
Ciulpiant organizmas issivalo nuo toksinu,mikrobu,rugsciu,pasparteja sutrikusi medziagu apykaita.
Butina zinoti:pradejus ciulpti alieju,gali atsirasti laikini sutrikimai,ypac zmonems,sergantiems keliomis ligomis.Taip atsitinka todel,kad ardomi ligos zidiniai.
Kiek laiko skirti siai procedurai,zmogus nusprendzia pats,atsizvelgdamas i savijauta.Umus susirgimai gydomi greitai ir lengvai,pakanka dvieju savaiciu.Chroniskas ligas tenka gydyti ilgiau.
Sio metodo esme tokia:zmogaus organizme yra trys poros seiliu liauku-poliezuvines,pozandikaulines ir esancios prie ausu.Viena is seiliu liauku funkciju-medziagu apykaitos produktu pasalinimas is kraujo.Seiliu reakcija yra sarmine.Kraujo,tekancio kramtymo ar ciulpimo metu seiliu liaukomis,padideja 3-4 kartus.Kraujas teka pro si "filtra" ir tuo paciu isvalomas.
Tokio valymo metu aliejus yra absorbentas,surisantis viska,ko nereikia,kas kenkia organizmui.
Tie,kam teko badauti,pastebejo,jog apie tersalus organizme pranesa liezuvis.Burna ir liezuvis-virsutiniai valymo takai.Apskritai,musu organizmas stengiasi kuo daugiau teralu pasalinti per virsu-plaucius.Ciulpiant alieju,visa sis valymas vyksta naturaliai.

3.
paskutinė straipsnio pastraipa
http://jogosmityba.w...com/2009/05/21/

Papildyta:

Radau internete,bet pati dar neišbandžiau:
http://lt.netlog.com...og/blogid=42308
Atsakyti