Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Įkeliu nuolaidėlę, gal kam pravers (šią savaitę šiam produktui 40% nuolaida thumbup.gif ):
Ekologiškos alavijų sultys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 28 liepos 2010 - 09:40
Merginos ką patartumėte kovojant su galvos skausmu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 07 28, 11:56)
Merginos ką patartumėte kovojant su galvos skausmu ax.gif

Arbata, apie kurią porą puslapių atgal parašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 25, 22:19)
Ateinu pasakyti receptuką nuo migrenos smile.gif
Arbatinis šaukštelis žaliosios arbatos, arbatinis šaukštelis mėtos ir pusė arbatinio šaukštelio cinamono, užplikyti į didesnį puoduką ir palikti penkiolikai minučių, perkošti ir gerti, skonis tikrai labai subtilus bet skanus smile.gif
Man nuo vakar buvo užėję tokie skausmai, kad niekas nepadėjo, šiandien pasiguodžiau draugei, o ji davė šį receptuką ir pasigyrė, kad jai jau porą kartų padėjo. Iš pradžių skeptiškai pažiūrėjau, o ir skonio bijojau, bet kai išgėrusį vieną puodelį pradėjau jausti po keliolikos minučių palengvėjimą, tai greitai pasidariau dar vieną ir dar po pusvalandžio visiškai skausmai nurimo bigsmile.gif Nepatikėsite, bet neperseniausiai iš tos laimės grįžau nubėgusi 10km thumbup.gif

bandysiu būtinai smile.gif pati turiu migreną 13metų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 07 28, 12:17)
bandysiu būtinai smile.gif pati turiu migreną 13metų  verysad.gif

Ir aš nuo paauglystės kankindavausi, kai išbandysi būtinai pasidalink ar padeda, nors linkiu kad geriau iš viso netektų bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 28, 13:11)
Arbata, apie kurią porą puslapių atgal parašiau smile.gif

Dekui,bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 28, 12:29)
Ir aš nuo paauglystės kankindavausi, kai išbandysi būtinai pasidalink ar padeda, nors linkiu kad geriau iš viso netektų bandyti mirksiukas.gif

Bandziau sia arbata, migrenos dar nebuvo tuo metu, bet ziauriai skaudejo galva.. Pasidariau dviguba doze- du didelius puodus.
Na zinokit tam kart lyg padejo, nurimo, palengvejo, bet galva liko nerami tokia, "ant klaustuko".. Po kokios geros valandos vel pradejo skaudet... Vel geriau arbata. si karta nebepadejo. Geriau tablete nuo skausmo. Irgi nepadejo. Skaudejo galva lygiai 4 dienas is eiles, bet migrenos nebuvo. Nors kaip cia pavadinsi ta skausma... nei migrena totali, nei siaip skausmas...
Zodziu per ta laika isgeriau kokias 3 tabletes, nepadejo, o kita ryta atsikeliau jau nebeskaudancia galva. Ir suprask zmogau, nnuo ko ta galva plyso man istisai.. unsure.gif

Bet kita karta vel bandysiu arbata thumbup.gif gal pades.
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 28, 12:58)
Bandziau sia arbata, migrenos dar nebuvo tuo metu, bet ziauriai skaudejo galva.. Pasidariau dviguba doze- du didelius puodus.
Na zinokit tam kart lyg padejo, nurimo, palengvejo, bet galva liko nerami tokia, "ant klaustuko".. Po kokios geros valandos vel pradejo skaudet... Vel geriau arbata. si karta nebepadejo.

Kiekvienam individualu, man poros puodelių užteko, kad pilnai praeitų.
Atsakyti
Kaip jūs visgi nusprendėte, ar tinka Anira firmos linų sėmenų aliejus gėrimui?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 31, 05:30)
Kaip jūs visgi nusprendėte, ar tinka Anira firmos linų sėmenų aliejus gėrimui?

Mane tai siaubingai nuo jo išmėtė spuogais, nei savaitės nereikėjo suprasti jog jis man visiškai netinka doh.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip naturaliom priemonem paskatinti atsikosejima, toks jausmas kad nueje viskas i bronchus ir neina issikoseti. Naudoju pankolio uogas-arbatai, garinimui, medu su cinamonu, druskos garinimas, skalavimas, bendram stiprinimui-imbieras, citrina, gal dar turite kokiu priemoniu, budu? 4u.gif labai aciu is anksto wink.gif
Atsakyti
dar tinka gyslocio ir ciobrelio arbatos. yra pirkti specialus zoliu misiniai su sitom zolelem Bronchos 1,2,3. veiksmingas koju mirkymas karstame vandenyje ir kaip visada - gerti daug karstu skysciu 4u.gif
Atsakyti