Nu superines temos, perskaiciau abi, daug ka sau uzsirasiau i knygele
ir labai susidomejau kaip galima sau padeti be cheminiu vaistu
nes iki siol geriau laaabai daug vaistu, nes vis ligos puola visokios...
imunitetas nusilpes labai, tai ir grybeli ant nago galo turiu, ir herpesas puldineja daznai ir galva baisingai skauda iki migrenos prieinu ir siaip vis kazkas nutinka del ko esu priversta griebtis vaistu visokiausiu, nes mazai domejaus ir mazai tikejau liaudies medicina, ekologiskesniu gydymu, savigyda... Dabar esu privesta gert antibiotiku kursa- desimt dienu antibai, 10 d pertrauka irvesl 10 d antibai
abu su MB geriam
del chlamidiju.Tai zodziu, radau sia tema pries tris dienas, viska perskaiciau, ir esu pasiryzus mazint vaistus iki minimumo kiek imanoma ir imtis naturalaus gydymo ir imuniteto stiprinimo. Aisku, kai baigsim antibus..
Prisiskaiciau apie iv. vaistazoles, jau susidariau sarasiuka ko reikia butinai isigyti man- nuo galvos skausmo misinys yra jadvygos zoliu, nuo persalimo ligu, slapimo puslei, dar nusipirkau siandien imbiero, citrinu, turiu medaus tai darysiu misinuka ir gersiu kaip arbatele arba valgysiu po sauksta. Tikiuos sustiprint imuniteta.
Sakykit, kokiom proporcijom reikia daryti ta misini? imbiero nemegstu siaip, bet esu pasiryzus valgyt ji, kad tik "mačytu" kaip sakant..
Papildyta:O dar nusipirkau arbatmedzio aliejaus, tai tepu spuogeli koki, herpesa, tepu uodu ikandimo vietas, grybuota naga.. Gal pades..