Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(lauriut_ @ 2010 07 12, 14:14)
Neem iš Organic India? O buvo tam tikrų sveikatos problemų? Nes jei nieko ypatingo, tuomet ir kažkokio ypatingo poveikio nereikėtų tikėtis smile.gif
Mano kraujas pastaruoju metu "nusėdęs", ypatingai nerimą kelia trombocitų sumažėjimas. Gydytoja patarė kol kas pagerti maisto papildą TRE_EN_EN iš GNLD:

Taip. Valiau kraują su tikslu išvalyti odą mirksiukas.gif
Man GNLD nekelia pasitikėjimo, kažkoks tinklinis marketingas schmoll.gif
Atsakyti
Nu superines temos, perskaiciau abi, daug ka sau uzsirasiau i knygele thumbup.gif ir labai susidomejau kaip galima sau padeti be cheminiu vaistu drinks_cheers.gif nes iki siol geriau laaabai daug vaistu, nes vis ligos puola visokios... doh.gif verysad.gif imunitetas nusilpes labai, tai ir grybeli ant nago galo turiu, ir herpesas puldineja daznai ir galva baisingai skauda iki migrenos prieinu ir siaip vis kazkas nutinka del ko esu priversta griebtis vaistu visokiausiu, nes mazai domejaus ir mazai tikejau liaudies medicina, ekologiskesniu gydymu, savigyda... Dabar esu privesta gert antibiotiku kursa- desimt dienu antibai, 10 d pertrauka irvesl 10 d antibai doh.gif abu su MB geriam del chlamidiju.
Tai zodziu, radau sia tema pries tris dienas, viska perskaiciau, ir esu pasiryzus mazint vaistus iki minimumo kiek imanoma ir imtis naturalaus gydymo ir imuniteto stiprinimo. Aisku, kai baigsim antibus.. verysad.gif
Prisiskaiciau apie iv. vaistazoles, jau susidariau sarasiuka ko reikia butinai isigyti man- nuo galvos skausmo misinys yra jadvygos zoliu, nuo persalimo ligu, slapimo puslei, dar nusipirkau siandien imbiero, citrinu, turiu medaus tai darysiu misinuka ir gersiu kaip arbatele arba valgysiu po sauksta. Tikiuos sustiprint imuniteta.

Sakykit, kokiom proporcijom reikia daryti ta misini? imbiero nemegstu siaip, bet esu pasiryzus valgyt ji, kad tik "mačytu" kaip sakant.. g.gif
Papildyta:
O dar nusipirkau arbatmedzio aliejaus, tai tepu spuogeli koki, herpesa, tepu uodu ikandimo vietas, grybuota naga.. Gal pades.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 07 12, 23:31)
jei gausit atsakyma, butinai pasidalinkite patarimais ax.gif

Būtinai pasipasakosiu wink.gif Tik kol kas dar nesusisiekiau, nes už poros dienelių išvykstu atostogauti, tai vežuosiu ernesin patartą maisto papildą moterims. O po kelionės eisiu pas ginekologę (nes paskutinį kartą prieš porą mėn buvau), kad patikslintu, kas šiuo metu su manimi vyksta - juk norisi žolininkei kuo tiksliausiai nupasakoti savo sitaciją rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=semke,2010 07 13, 19:55]

Jei labai nemėgstate imbiero, o yra žmonių,kurie tiesiog jo netoleruoja,tai galite pasidaryti spanguolių (gal šiuo metu sunkoka rasti),medaus ir česnako mišinuką.Čia toks lietuviškas mirksiukas.gif .Mano MB imbiero netoleruoja,tai aš jo imunitetui padedu stiprėti su minėtu mišinuku.Gerų trejetą saujų spanguolių sutrinu, o medaus ir česnako dedu tiek,kad būtų skanu.Česnako nepagailiu.Man iš pradžių toks mišinys ,kol neparagavau,atrodė fuiiii,bet paragavus visai patiko.
Pati sau gaminuosi imbiero,citrinos ir medaus mišinį,bet viską dedu iš akies.
Tokiu atveju,jei Jūsų įmuninė sistema nusilpusi,tokią problemą turėjau ir aš,tai siūlyčiau pagerti arbatą,kurią man rekomendavo vaistinėje.Lygiomis dalimis pelynas,ramunėlė ir čiobrelis.Kaip įvardino-valanti arbata.
Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
Tiesa,hipertonikams minėta arbata nerekomenduojama,nes pelynas kelia kraujospūdį.Kadangi pati hipotonikė,tai man buvo pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 15 liepos 2010 - 13:44
Aciu labai, Rikara 4u.gif nemegau to imbiero, bet suvokusi jo nauda pradedu pamegti biggrin.gif nusipirkau imbieriniu saldainiu- t.y. imbiero gabaliukai apvolioti cukruje, tai i diena suciulpiu 1-2, cia jau man pazanga, dar nusipirkau sakni imbiero ir citrinu, darysiu misini su medum (dar vis neprisiruosiau).
Taip pat nusipirkau salaviju ir levandu arbatos misinio- nerveliams paraminti, nes stresuoju pries vestuves. Geriu jogurto kapsules, tik jos sintetines, is vaistines... Kazi ar nors kiek veiksmingos... g.gif su zarnynu lyg ir gerai man viskas, bet vaistininke sake, kad jei apstojo ligos tai rodo jog mano plonasis zarnynas blogai funkcionuoja.. teisybe?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 15, 14:04)

Imuninės sistemos pagrindų pagrindas-tai puikus virškinimo sistemos funkcionavimas.Anksčiau,kai gerdavau,antibiotikus,tai visada gerdavau ir jogurto kapsules.Vienas pagyvenęs medikas paprotino,kad geriau gerti paprastą lietuvišką kefyrą arba jogurtą be priedų ir geriausia,kad kuo mažiau E būtų.Tai ir pasilikau prie jo nuomonės.
Jei mėgstatem,tai nuostabus dalykas yra rauginti kopūstai
http://www.imuniteta...ex.php?aid=5443
Imbierinius saldainius galima pasigaminti ir pačiai mirksiukas.gif
http://kepykla-numer...-primstant.html
Gaminau,pavyko.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 13, 20:55)
O dar nusipirkau arbatmedzio aliejaus, tai tepu spuogeli koki, herpesa, tepu uodu ikandimo vietas, grybuota naga.. Gal pades..  unsure.gif

Man ir vaikams labai padeda, kai patepu arbatmedžio aliejumi, kai uodai sugelia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, tos kurios sveikos aisku... unsure.gif

As tokiam karstyje sugebejau pusles uzdegima pasigauti... doh.gif verysad.gif vakar skaudejo labai, nusipirkau meskauogiu arbatos ir spanguoliu ekstrakto kapsuliu Urinal. Taip pat vel nuo vakar pradejau gert antibiotikus Doksicilina del kitu problemu, tai lapelyje raso, kad gydo ir pusles uzd. Tai siandien jau nebeskauda..
Bet .. Nakti taip galva isiskaudejo kad galvojau prasides migrena- isgeriau tablete Ultracode nuo skausmo, praejo tam kartui, bet ryte pabudus vel visa diena skauda galva.
Pasidariau rekomenduotos arbatos nuo galvos skausmo- saukstelis zaliosios arbatos, saukstelis metu ir puse saukstelio malto cinamono. Nu baisiai neskanu.. blink.gif bandysiu det medaus kokio ar cukraus.. Bet kad tik padetu, vaistu daugiau nenoriu.. Jau tie antibai mane i depresija varo..
Ir cia dar ne viskas- issoko herpesas.. verysad.gif doh.gif tepiau su arbatmedziu, bet mazai padeda..

Nesuprantu is kur cia viskas... Vienintele mintis- nuo kondicionieriaus masinoj,... Bet tai kaip per toki karsti vaziuot be kondiskes... doh.gif

Nu nesiseka juodai... verysad.gif baisiai liudna...
Atsakyti
Semke, uzjauciu del slapimo pusles...
jo, pilnai gali but nuo kondicionieriaus-
darbe kai kolege ijungia vejeli, jis salta veja pagainioja apie mano nuogas kojas- -jau man ima jaustis pilvo apacia:((( --neisgydytas pusles uzdegimas pas mane, tai tik biski kas--ir duoda zinot apie save....
o dar stresas pries vestuves,,imuniteta tau pamazina...gerk nuo nervuku daugiau arbatu..
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 20, 12:58)

Semke,viskas susitvarkys.Po ilgo laiko tarpo man irgi herpes apsireiškė daugiadiene forma,nes dviejose vietose atsirado,toms bebaigiant gyti dar vienas iššoko.Pasipuošiau doh.gif
Greita pagalba-zovirax,ilgalaikė-tai imuniteto stiprinimas visomis įmanomomis priemonėmis.
Nenukabink nosies mirksiukas.gif ,viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 20, 12:58)

Patariu įsigyti Echinacea compositum 4u.gif Ežiuolė stiprina organizmą, o visas kompleksas pravalys. Jo sudėtyje yra ir Rhus, kuris labai dažnai padeda nuo herpes.
Jeigu Herpes dažnai apsilanko - patarčiau susirasti Rhus tox. 30 (homeopatinėje vaistinėje, Vilniuje Širdažolė ir dar turėjo pradėt prekiaut Citvaras).
Homeopatiniai vartojami 0,5 val. prieš ar po valgio, laikomi atokiau nuo visų el. prietaisų (įskaitant mobiliuosius).
Ūmiu atveju galima vartoti ir kas 15 min. kokį pusdienį, paskui pagal poreikį (jauti, kad ūmėja - ir kartoji).
Atsakyti
Aciu visoms labai 4u.gif sveikata jau nebloga thumbup.gif (tfu tfu tfu, kad neprisikalbeti...) unsure.gif
Atsakyti