Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

sveikos (tikiuosi, visos sveikos nuo tokių šaunių patarimų)
skaičiau kaip įdomiausią knygą nuo vakar vakaro, kai jūsų skyrelį aptikau thumbup.gif
du mėnesius mažajai (2,6 metai) tęsiasi koks tai peršalimas, kulminacijoje tapęs bronchitu doh.gif
žiemą analogiškai viskas užsibaigė plaučių uždegimu ir ligonine.
nepadėjo eukalipto garai, karštos bulvės, kojų mirkymai, juodieji ridikai, homeopatiniai žirniukai, karštas ožkų pienas su medumi, kakavmedžio sviestas, čiobrių arbata, medus, žiedadulkės ir bičių duonelė
laiku nepadėjo ir cheminiai preparatai, kaip hedeliksas, pertusinas, sinupretas, ventolinas, actifedas...

dabar, apėję tris pulmonologus supasavom ir duodam ir antibiotiką, ir hormoninį purškalą doh.gif

nežinau, ką darau ne taip - ligos pradžioje visada bandau atsimušinėt natūraliom priemonėm kiek jų žinau, tada į antrą ligos mėnesį, ligos eigai blogėjant, pradedam nuodyt vaiką antibiotikais verysad.gif

gal ką iš šalies patartumėt, nes kažkaip lūzeriškai pasijuntu, kad pralaimiu kovas, ir ligos pasibaigia tik po geros AB dozės (ir atsiveria kelias naujoms...)
Atsakyti
Ateinu pasakyti receptuką nuo migrenos smile.gif
Arbatinis šaukštelis žaliosios arbatos, arbatinis šaukštelis mėtos ir pusė arbatinio šaukštelio cinamono, užplikyti į didesnį puoduką ir palikti penkiolikai minučių, perkošti ir gerti, skonis tikrai labai subtilus bet skanus smile.gif
Man nuo vakar buvo užėję tokie skausmai, kad niekas nepadėjo, šiandien pasiguodžiau draugei, o ji davė šį receptuką ir pasigyrė, kad jai jau porą kartų padėjo. Iš pradžių skeptiškai pažiūrėjau, o ir skonio bijojau, bet kai išgėrusį vieną puodelį pradėjau jausti po keliolikos minučių palengvėjimą, tai greitai pasidariau dar vieną ir dar po pusvalandžio visiškai skausmai nurimo bigsmile.gif Nepatikėsite, bet neperseniausiai iš tos laimės grįžau nubėgusi 10km thumbup.gif

Atsakyti
kulipka, nenustebsiu jei vaikui bronchų astma. už tai ir nepadeda natūralios priemonės. tam kad jos prie BA padėtų, reikia pirma hormonais suvaldyt, kitaip nieko nepadarysi. o va kai išvalysit gleivines hormoniniais purškalais (kokius 2 mėn reikia vartot), tada yra vilčių, kad sekantį kartą užteks ir natūralių priemonių. nors jei ura kosulys nuo alergijos, tai jokios natūralios priemonės nepadės
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 25, 22:19)
: Nepatikėsite, bet neperseniausiai iš tos laimės grįžau nubėgusi 10km thumbup.gif

Patikesim patikesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 06 26, 21:18)
kulipka, nenustebsiu jei vaikui bronchų astma. už tai ir nepadeda natūralios priemonės. tam kad jos prie BA padėtų, reikia pirma hormonais suvaldyt, kitaip nieko nepadarysi. o va kai išvalysit gleivines hormoniniais purškalais (kokius 2 mėn reikia vartot), tada yra vilčių, kad sekantį kartą užteks ir natūralių priemonių. nors jei ura kosulys nuo alergijos, tai jokios natūralios priemonės nepadės

mums ją nustatė, bet aš manau, kad visgi neturim - vaikas nedūsta nuo kosulio. Tirsimės dėl alergijos.
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2010 06 27, 21:09)
mums ją nustatė, bet aš manau, kad visgi neturim - vaikas nedūsta nuo kosulio. Tirsimės dėl alergijos.

nebūtinai turi dust schmoll.gif . kai kurie astmatikai apskritai niekada nedūsta, jų bronchų spazmai pasireiškia tik kosuliu. o alerginis kosulys irgi astmos simptomas. šiaip sunku susitaikyt su šita diagnoze, man ir pačiai taip buvo, ir vaikeliui mano. bet kuo greičiau tai padarysi, tuo daugiau klaidų išvengsit. apsilankyk astma sergančių vaikų mamų temoje, daugiau informacijos rasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 06 27, 23:33)
nebūtinai turi dust schmoll.gif . kai kurie astmatikai apskritai niekada nedūsta, jų bronchų spazmai pasireiškia tik kosuliu. o alerginis kosulys irgi astmos simptomas. šiaip sunku susitaikyt su šita diagnoze, man ir pačiai taip buvo, ir vaikeliui mano. bet kuo greičiau tai padarysi, tuo daugiau klaidų išvengsit. apsilankyk astma sergančių vaikų mamų temoje, daugiau informacijos rasi. 4u.gif

ačiū.
o dabar mažylis (3 mėn.) kosčioja - sako, nuo akytės pūliavimo infekcija persimetė gilyn doh.gif
tokiam tai nei čiobrelių, nei medaus, nei juodojo ridiko neįkiši... geriam Hedelix'ą

Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 06 22, 21:14)
O širdis nuo jo didelio kiekio nesimakaluoja?

Tikrai širdelė nesimakaluoja.Bent aš nejaučiau jokio pašalinio neigiamo poveikio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 25, 22:19)
Arbatinis šaukštelis žaliosios arbatos, arbatinis šaukštelis mėtos ir pusė arbatinio šaukštelio cinamono, užplikyti į didesnį puoduką ir palikti penkiolikai minučių, perkošti ir gerti, skonis tikrai labai subtilus bet skanus smile.gif

O nesaldinat niekuo? Pvz., medumi? MB turi bityną, domisi gydomosiomis medaus savybėmis ir sako, kad medus nuo galvasopio - labai gerai. Nes pagerina smegenų požievio mitybą ir veikia kraujagyslių sieneles, taip malšindamas galvos skausmus ir saugodamas nuo migrenos priepuolių. Taip pat esu girdėjusi, kad tokia arbata reikia užgerti graikiškų riešutų ir medaus mišinį - irgi labai geras vaistas nuo migrenos.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 07 09, 11:19)
O nesaldinat niekuo? Pvz., medumi? MB turi bityną, domisi gydomosiomis medaus savybėmis ir sako, kad medus nuo galvasopio - labai gerai. Nes pagerina smegenų požievio mitybą ir veikia kraujagyslių sieneles, taip malšindamas galvos skausmus ir saugodamas nuo migrenos priepuolių. Taip pat esu girdėjusi, kad tokia arbata reikia užgerti graikiškų riešutų ir medaus mišinį - irgi labai geras vaistas nuo migrenos.

Ne, niekuo, bet žiemą pamėginsiu smile.gif
Atsakyti
Gal turite kokių patarimų dėl policistinių kiaušidžių? Bent jau, kad būtų galima kurį laiką normaliai be hormoninių vaistukų gyventi... Pageriu išrašytų vaistų, o po kelių mėnesių vėl tas pats - nereguliarus ciklas, acikliniai pakraujavimai ir t.t. Geriu medetkas, dilgėlių arbatą. Psichologiškai šiek tiek padeda. Bet gal visgi yra dar kokių liaudiškų dalykėlių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 07 10, 00:13)
Gal turite kokių patarimų dėl policistinių kiaušidžių? Bent jau, kad būtų galima kurį laiką normaliai be hormoninių vaistukų gyventi... Pageriu išrašytų vaistų, o po kelių mėnesių vėl tas pats - nereguliarus ciklas, acikliniai pakraujavimai ir t.t. Geriu medetkas, dilgėlių arbatą. Psichologiškai šiek tiek padeda. Bet gal visgi yra dar kokių liaudiškų dalykėlių blush2.gif

Hormoninę sistemą reguliuoja rasakila(tokia žolė), reikia gerti arbatą.
Dar tokį ekologišką maisto papildą moterims mačiau 4u.gif
Atsakyti