Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(rytorasa @ 2010 06 10, 20:36)
linų sėmenų kisielių gėriau keletą dienų, bet man norisi dar kažko... Reikės pabandyti gerti Jadvygos arbatą..

O kaip ruošiate linų sėmenų gėrimą ?
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 06 16, 17:54)
O kaip ruošiate linų sėmenų gėrimą ?

valgomą šaukštą sėmenų užpilu verdančiu vandeniu, palaikau keletą valandų, nusunkiu ir geriu..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 16, 19:36)
valgomą šaukštą sėmenų užpilu verdančiu vandeniu, palaikau keletą valandų, nusunkiu ir geriu..

Ačiū,aš irgi taip darau drinks_cheers.gif , bet mano mama tėveliui virdavo gal valandą, o paskui tą skystalą duodavo gerti.Tai dabar net nežinau kaip čia geriau g.gif .Internete vienur rašo,kad reikia virti,kitur,kad tik užpilti mastau.gif
Atsakyti
O man labai padejo linu semenu aliejus.Kiekviena ryta nevalgius isgeriu po 1 valg.sauksta aliejaus,ir dabar labai gerai jauciuosi.Netgi savijauta bendrai paemus pagerejo.O kiek teko isgerti Omep,gal beveik 2 metus geriau ir ypatingo pagerejimo nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2010 06 16, 20:10)
O man labai padejo linu semenu aliejus.Kiekviena ryta nevalgius isgeriu po 1 valg.sauksta aliejaus,ir dabar labai gerai jauciuosi.Netgi savijauta bendrai paemus pagerejo.O kiek teko isgerti Omep,gal beveik 2 metus geriau ir ypatingo pagerejimo nebudavo.

O kokią ligą nugalėjote linų sėmenų aliejaus pagalba ?
Atsakyti
Taigi cia buvo kalbama apie skrandzio rugstinguma,tai as ir neuzakcentavau,kad taip pasigydziau rugstinguma
Atsakyti
Mane irgi domina viskas nuo rugstingumo, geriau Jadvygos arbata 27 bet man tik tam kartui padeda poto vel kamuoja rugstingumas ir taip kankinuosi jau 2 metai, gal kas issigydet ir siaip kas zinot kas palengvintu, o tai jau nebezinau ko ir imtis, atrodo ir viska isbandziau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaM @ 2010 06 18, 19:35)
Mane irgi domina viskas nuo rugstingumo, geriau Jadvygos arbata 27 bet man tik tam kartui padeda poto vel kamuoja rugstingumas ir taip kankinuosi jau 2 metai, gal kas issigydet ir siaip kas zinot kas palengvintu, o tai jau nebezinau ko ir imtis, atrodo ir viska isbandziau verysad.gif

reikėtų pakeisti mitybą... Atsisakyti kavos, pomidorų padažo, majonezo, kepto, rūkyto, aštraus maisto.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 18, 20:29)
reikėtų pakeisti mitybą... Atsisakyti kavos, pomidorų padažo, majonezo, kepto, rūkyto, aštraus maisto..  ax.gif

Kepto sunku atsisakyti, bet tikriausiai del sveikatos vertetu, kava jau seniai pamirsau, pomidoru padazo ir majonezo nepamenu ir skonio biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Prarandu jau ir vilti, kad mano rugstingumas susitvarkys.Dabar vis pakeisdama geriu vaistazoliu arbatas.Bandziau ir bulviu tarki gerti, bet baigesi kantrybe tarkuoti kas ryta bulves blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaM: 18 birželio 2010 - 20:25
QUOTE(MonaM @ 2010 06 18, 21:23)
.Bandziau ir bulviu tarki gerti, bet baigesi kantrybe tarkuoti kas ryta bulves blush2.gif  doh.gif

Be reikalo. Aš su bulvių sultimis sau stebuklą pasidariau. Tarkavau ir gėriau mėnesį laiko kas rytą mirksiukas.gif prieš šimtą metų biggrin.gif , po to valgau, ačiū dievui, ką noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaM @ 2010 06 18, 19:35)

Aš kartais atsipjovusi citrinos griežinėlį jos sulčių išsispaudžiu ant liežuvio ir sumaišiusi su seilėmis nuryju, tai tokia greitoji priemonė, aišku iki kito karto, bet geriau jau tai nei tabletė ax.gif

QUOTE(Spalvota diena @ 2010 06 18, 21:34)
Be reikalo. Aš su bulvių sultimis sau stebuklą pasidariau. Tarkavau ir gėriau mėnesį laiko kas rytą  mirksiukas.gif prieš šimtą metų  biggrin.gif , po to valgau, ačiū dievui, ką noriu  smile.gif

Čia variantas, tik kaip prisiversti kasdien jas tarkuotis ir dar iš pačio ryto mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 19, 16:28)
Čia variantas, tik kaip prisiversti kasdien jas tarkuotis ir dar iš pačio ryto mastau.gif

Su žolelėmis jau toks dalykas rolleyes.gif , reikia turėti kantrybės ir skirti laiko savęs gydymui, tada ir bus rezultatas. Be neigiamų pasekmių. smile.gif
Atsakyti