Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

ricinos aliejaus tai reik nepadaugint, nes per daug isgerus labai nemaloniai pilva raizo ir skaudziai spazmuoja, o tik veliau begi i tualeta... unsure.gif
Atsakyti
gal kuri nors plaunat plaukus isrugom? ar jomis tik veida galima praust? noreciau suzinoti, ka tai duoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 09 10, 22:46)
gal kuri nors plaunat plaukus isrugom? ar jomis tik veida galima praust? noreciau suzinoti, ka tai duoda?  ax.gif

Man pastaruoju metu laaabai slinko plaukai ir atsirado daug pleiskanu.Pries plaunanat ant galvos uzsipilu pasuku, palaikau mazdaug 30-40 min. tada jau issiplaunu.Ta procedura kol kas dariau trejeta kartu.Pleiskanu siek tiek sumazejo, plaukai slenka maziau.Bet beveik tuo paciu metu pradejau vartoti vitaminus, tai teigti, kad slinkima sustabde vien pasukos negaleciau.Beje ,kaip minejau,as naudoju pasukas o ne isrugas, tai skirtingi produktai.Del pasuku is manes nekoks patarejas.
Labai issamus straipsnis apie pasukas ir isrugas 48 psl.
http://www.sveikatos.../abc2009_02.pdf
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 09 11, 09:40)
Man pastaruoju metu laaabai slinko plaukai ir atsirado daug pleiskanu.Pries plaunanat ant galvos uzsipilu pasuku, palaikau mazdaug 30-40 min. tada jau issiplaunu.Ta procedura kol kas dariau trejeta kartu.Pleiskanu siek tiek sumazejo, plaukai slenka maziau.Bet beveik tuo paciu metu pradejau vartoti vitaminus, tai teigti, kad slinkima sustabde vien pasukos negaleciau.Beje ,kaip minejau,as naudoju pasukas o ne isrugas, tai skirtingi produktai.Del pasuku is manes nekoks patarejas.
Labai issamus straipsnis apie pasukas ir isrugas 48 psl.
http://www.sveikatos.../abc2009_02.pdf

aciu! ten ir daugiau idomiu straipsniu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 09 11, 14:09)
aciu! ten ir daugiau idomiu straipsniu yra  ax.gif

Yra yra , tik labai daug papildu reklamos, bet blaiviu protu mastant, o ne reklamos auka bunant, galima si ta prisitaikyti ir kai kuriu savo problemu issprendimui.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 09 10, 22:46)
gal kuri nors plaunat plaukus isrugom? ar jomis tik veida galima praust? noreciau suzinoti, ka tai duoda?  ax.gif

MB teta išrūgom kas rytą prausdavo veidą - ji turėjo išsilpėtusios kapiliarus ir taip pasigydė, veidas nebebuvo nuolat paraudęs.
O dėl plaukų, man kadaise duonos kaukė padėjo, bet darydavausi kasdien. Pakepindavau juodos duonos (be aliejaus), užpildavau šiltu vandeniu su medum, paskui tą masę ir vandenuką įtrindavau į galvos odą bei palaikydavau valandą.
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2009 09 12, 15:16)
MB teta išrūgom kas rytą prausdavo veidą - ji turėjo išsilpėtusios kapiliarus ir taip pasigydė, veidas nebebuvo nuolat paraudęs.
O dėl plaukų, man kadaise duonos kaukė padėjo, bet darydavausi kasdien. Pakepindavau juodos duonos (be aliejaus), užpildavau šiltu vandeniu su medum, paskui tą masę ir vandenuką įtrindavau į galvos odą bei palaikydavau valandą.

Dekui uz patarima su duona 4u.gif
Savo ankstyvos jaunystes laikais labai ekologoskai priversdavau savo plaukus paklusti. Susukus plaukus tereikdavo iseiti i lauka, pusteldavo vejelis ir mano garbanu kaip nebuta.Nei lakas, nei fiksatoriai, niekas nepadejo.Tai uzmerkdavau kelias duonos riekeles i nedideli kieki vandens, keleta valandu palaikydavau, paskui nuspausdavau duona,iskosdavau, gaudavosi toks glitokas skystis.Sutepdavau plaukus, susukdavau.Patikekit,garbanomis galedavau dziaugtis apie pora dienu.Man patare tokia pagyvenusi moteris, sake, savo jaunystes laikais taip darydavo, nes tuo metu nei plauku lako, nei kokiu fiksatoriu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 09 13, 13:57)
Dekui uz patarima su duona  4u.gif
Savo ankstyvos jaunystes laikais labai ekologoskai priversdavau savo plaukus paklusti. Susukus plaukus tereikdavo iseiti i lauka, pusteldavo vejelis ir mano garbanu kaip nebuta.Nei lakas, nei fiksatoriai, niekas nepadejo.Tai uzmerkdavau kelias duonos riekeles i nedideli kieki vandens, keleta valandu palaikydavau, paskui nuspausdavau duona,iskosdavau, gaudavosi toks glitokas skystis.Sutepdavau plaukus, susukdavau.Patikekit,garbanomis galedavau dziaugtis apie pora dienu.Man patare tokia pagyvenusi moteris, sake, savo jaunystes laikais taip darydavo, nes tuo metu nei plauku lako, nei kokiu fiksatoriu buvo.

atrodo neytiketina! mano ilgi plaukai ir nepavyksta pasigarbanot niekaip, issileidziagreit.. o ta skysti nereik isskalaut? jis neduoda kvapo?spalvos..?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edjtuke @ 2009 09 20, 14:59)
atrodo neytiketina! mano ilgi plaukai ir nepavyksta pasigarbanot niekaip, issileidziagreit.. o ta skysti nereik isskalaut? jis neduoda kvapo?spalvos..?smile.gif

Aš sausų plaukų sruogą prieš sukant ant biguduko sudrėkindavau tuo duonos skysčiu.Kadangi aš esu brunetė, mirkydavau juodą duoną,tai plaukų spalvos pokyčio jokio nepastebėjau.Tada susukus išdžiovindavau su vėjeliu.O jei sukdavau ant lanksčių (minkštų) bigudukų, tai buvau įsigudrinus iš vakaro susukti ir eiti miegoti.Dabar turbūt ir su šautuvu biguduota galva niekas nepriverstų miegoti biggrin.gif .Bet ,kaip sakant,grožis reikalauja aukų.
Dėl kvapo, tai gal šiek ir būdavo, bet aš naudojau kažkokį maloniai kvepiantį laką(kokį nebeatsimenu), tai tos problemos išvengdavau.Be abejo, jei užklups lietus be skėčio, tada tas kvapas suintensyvės ir garbanos turėtų neatlaikyti tokio išbandymo.
Jau senokai nebandžiau šios priemonės, gal kada reiks pasikankinti su bigudukais grožio vardan smile.gif
edjtuke,jei pasiryši pabandyti-pasigirk kaip pavyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 20 rugsėjo 2009 - 14:31
aciu uz paaiskinima, nors dabar esu grieztai pakirpusi bet pabandysiu:)
Klausimukas:
1) tai jei gerai supratau tiesiog pamirkyti duona vandeny ilgesni laika ir tuo vandenuku slapinti sruoga?
2) o kiek slapinti? tik sudrekinti, ar visiskai suslapinti..?
Atsakyti
QUOTE(edjtuke @ 2009 09 20, 17:33)
aciu uz paaiskinima, nors dabar esu grieztai pakirpusi bet pabandysiu:)
Klausimukas:
1) tai jei gerai supratau tiesiog pamirkyti duona vandeny ilgesni laika ir tuo vandenuku slapinti sruoga?
2) o kiek slapinti? tik sudrekinti, ar visiskai suslapinti..?

Tuoj pasikapstysiu savo atminties kloduose biggrin.gif
Merkdavau mazdaug kokias dvi tris riekutes juodos duonos,uzpildavau vandeniu taip, kad apsemtu.Kiek pamenu, tai uzmerkdavau ryte, vakarop rankomis nuspausdavau ta mase,paskui per merliuka arba binta iskosdavau.Imdavau sukimui norimo storumo plauku sruoga tiesiog sudrekintais pirstais perbraukdavau keleta kartu per plaukus ir sukdavau.Viena mano draugaite buvo isigudrinusi supilti ta skysti i toki purskikli, kur geliu lapams drekinti.Supurksdavo savo plaukus tuo skysciu, idarbindavo savo seseri ir mama i plauku sukimo procedura ir visos trys labai greitai "subiguduodavo" jos galva .As tokios racionalizacijos netaikaiu smile.gif .Jei per daug dregnus plaukus susuksi, tai pasidziovinsi su vejeliu.
Tai tiek teiskrapsciau is savo atminties klou.
Sekmes 4u.gif
Tikiuosi ne viena savo garbanomis pribloksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 09 20, 19:53)
Tuoj pasikapstysiu savo atminties kloduose biggrin.gif
Merkdavau mazdaug kokias dvi tris riekutes juodos duonos,uzpildavau vandeniu taip, kad apsemtu.Kiek pamenu, tai uzmerkdavau ryte, vakarop rankomis nuspausdavau ta mase,paskui per merliuka arba binta iskosdavau.Imdavau sukimui norimo storumo plauku sruoga tiesiog sudrekintais pirstais perbraukdavau keleta kartu per plaukus ir sukdavau.Viena mano draugaite buvo isigudrinusi supilti ta skysti i toki purskikli, kur geliu lapams drekinti.Supurksdavo savo plaukus tuo skysciu, idarbindavo savo seseri ir mama i plauku sukimo procedura ir visos trys labai greitai "subiguduodavo" jos galva .As tokios racionalizacijos netaikaiu smile.gif .Jei per daug dregnus plaukus susuksi, tai pasidziovinsi su vejeliu.
Tai tiek teiskrapsciau is savo atminties klou.
Sekmes 4u.gif
Tikiuosi ne viena savo garbanomis pribloksi biggrin.gif

mm bandysiu tikrai ir pasidalinsiu kaip man pavyko=)

aciu uz pasikaptymus atminties kloduose ir pasidalinima jais!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edjtuke: 20 rugsėjo 2009 - 19:07