Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Gal zinot, kas padetu nuo herpio? Visas lupas nusejo, sveikos vietos beveik nebeliko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2010 04 23, 15:30)
Gal zinot, kas padetu nuo herpio? Visas lupas nusejo, sveikos vietos beveik nebeliko  verysad.gif

Nuo herpes: taukmedžio svietas, emu aliejus, puiklapių aliejus, šaltalankių aliejus, arbatmedžio eterinis aliejus ir t.t.
Atsakyti
Perskaiciau ta straipsniuka apie gryba...nu nzn ar cia tiket ax.gif daug kur galeciau pasikabinet...o cia visus tuos isvardintus papildus ir reikia vartot? blink.gif
Grybas man labai aktualus klausimas...butu idomu isgirst kaip jus kovojat su candida...su "moteriskuoju" grybu ax.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 16, 10:16)
Nu zinokit priversit mane eksperimenta vardan liaudies  lotuliukas.gif ko gero padaryti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif -nu tikrai nemanau,kad griauzia! Tikrai nemanau ir kad ka blogo gali padaryti.

nu ar darei eksperimenta? bigsmile.gif

QUOTE(truth @ 2010 03 17, 01:18)
hm, bet nosi tai pries tai aliejum sutepat  ax.gif
balandi eisiu pas gine, jinai daug papildomu liaudies priemoniu yra siulius, zoliu visokiu ir pan. - paklausiu ir del cesnako idomumo delei.

esu dar skaicius, kad klizmas zmones darosi su cesnaku nuo kirmeliu - nu man tai kazkaip irgi baisu butu... citrina kazkodel taip negasdina.

gal galit pasidalint kokiais liaudiskas priemones jums siule gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2010 04 23, 15:30)
Gal zinot, kas padetu nuo herpio? Visas lupas nusejo, sveikos vietos beveik nebeliko  verysad.gif

man vienintelis puiklapiu (tamanu) aliejus gelbeja, jei isdygsta, tai uzgyja greitai, jei patepu tik prasidejus, visai neiskyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 04 23, 22:17)
nu ar darei eksperimenta?  bigsmile.gif

Neee biggrin.gif, del smalsumo ir parasymo rezultato i SM nesiryzau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 24, 09:17)
Neee biggrin.gif, del smalsumo ir parasymo rezultato i SM nesiryzau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2010 04 23, 16:30)

4u.gif man geriausiai arbatmedis ir gvazdikėlis
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 04 23, 21:17)
Perskaiciau ta straipsniuka apie gryba...nu nzn ar cia tiket  ax.gif daug kur galeciau pasikabinet...o cia visus tuos isvardintus papildus ir reikia vartot?  blink.gif
Grybas man labai aktualus klausimas...butu idomu isgirst kaip jus kovojat su candida...su "moteriskuoju" grybu  ax.gif

arbatmedzio aliejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 04 24, 17:16)
arbatmedzio aliejus mirksiukas.gif

o cia kaip ji naudot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 04 24, 19:21)
o cia kaip ji naudot?  blush2.gif

Tiesiog tepti gryna ant iskilusio herpeso smile.gif
Atsakyti
Gerai čia merginos pasišnekėjo biggrin.gif Viena apie grybą klausia, kita atsakymą rašo apie herpes...

Aš tai susiradau nerealų tepaliuką (aloe vera gelly), kurį tepu visais gyvenimo atvejais: kai pūslelinė iškyla, kai nusideginu, kai vaikai nusibrozdina, susimuša, uodas įkanda... viskam ir veikia jis man liuks.
Atsakyti
aha smile.gif as apie gryba

QUOTE(GinMintė @ 2010 04 24, 20:14)
Tiesiog tepti gryna ant iskilusio herpeso smile.gif

Atsakyti