Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Rasma @ 2010 03 20, 00:28)
Pvz. dietologė uždraudus bet kokius gyvūninius riebalus (sviestą, gretinę, taukus), bet valgiaraštyje privaloma tvarka kasdien bent po 1 valg. š. įvairių aliejų yra.

Rasma, o kokius aliejus labiausiai rekomenduoja dietologai?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 20, 00:28)
Riebalas riebalui nelygu mirksiukas.gif
Per daug vartojame gyvūninių ir per mažai augalinės kilmės riebalų verysad.gif

Pvz. dietologė uždraudus bet kokius gyvūninius riebalus (sviestą, gretinę, taukus), bet valgiaraštyje privaloma tvarka kasdien bent po 1 valg. š. įvairių aliejų yra.

taip taip, bet kam dar papildomai ju gerti? jei galima suvartoti su maistu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 20, 12:47)
taip taip, bet kam dar papildomai ju gerti? jei galima suvartoti su maistu.. mirksiukas.gif

Man jis netgi labai neskanus doh.gif smirdi, todel maisto su juo as negadinsiu. Bet siaip ne taip raukydamasi isgeriu ryte sauksta. biggrin.gif
O del berimu - manes kazkaip tas nepaveike (jau 3 dienas geriu), kolkas jokiu pasaliniu reiskiniu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 03 20, 14:50)
O del berimu - manes kazkaip tas nepaveike (jau 3 dienas geriu), kolkas jokiu pasaliniu reiskiniu nebuvo

Na tai gal ne visoms tai pasireiškia mirksiukas.gif Man merginos aiškino, kad taip valosi organizmas, bet jau ačiū, susirasiu priimtinesnių tuomet būdų jam prasivalyti ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 20, 15:13)
Na tai gal ne visoms tai pasireiškia mirksiukas.gif Man merginos aiškino, kad taip valosi organizmas, bet jau ačiū, susirasiu priimtinesnių tuomet būdų jam prasivalyti ph34r.gif

Niekaip nesuprantu tokio mechanizmo. Kodėl odos sudirgimas laikomas organizmo valymusi? blush2.gif Man spuogai labiau asocijuojasi su apsinuodijimu, alergija. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 03 20, 15:19)
Niekaip nesuprantu tokio mechanizmo. Kodėl odos sudirgimas laikomas organizmo valymusi? blush2.gif  Man spuogai labiau asocijuojasi su apsinuodijimu, alergija. mastau.gif

Na tada man alergija sėmenų aliejui, nes apsinuodijimo simptomų nebuvo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 03 20, 14:50)
Man jis netgi labai neskanus doh.gif  smirdi, todel maisto su juo as negadinsiu. Bet siaip ne taip raukydamasi isgeriu ryte sauksta. biggrin.gif

Ant duonos uzpilkite alieju, lengviau susivalgys.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 20, 11:43)
Rasma, o kokius aliejus labiausiai rekomenduoja dietologai?

Alyvuogių, linų sėmenų ir moliūgų - bent tokie parašyti valgiaraštyje suvartoti kaitaliojant (vieną dieną vienas, kitą dieną kitas), bet kasdien po 1 v.š. visada yra 4u.gif

Bet kai kalbėjau su dietologe apie nakvišų aliejų, kad ar galiu gerti, tai sakė tik valio, kokius mėgstate, galite, norite - galima keisti smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 20, 11:47)

Gal nesuvartoja su maistu, jei papildomai geria g.gif
Aš kartais valgau grynas daržoves ir aliejų išgeriu atskirai su kąsniuku duonos..o kartais pasidarau salotas su aliejumi, tada negeriu papildomai..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 21, 12:13)
Alyvuogių, linų sėmenų ir moliūgų - bent tokie parašyti valgiaraštyje suvartoti kaitaliojant (vieną dieną vienas, kitą dieną kitas), bet kasdien po 1 v.š. visada yra 4u.gif

Bet kai kalbėjau su dietologe apie nakvišų aliejų, kad ar galiu gerti, tai sakė tik valio, kokius mėgstate, galite, norite - galima keisti smile.gif

Ačiū 4u.gif

Dar prie moteriškojo nakvišų aliejaus pridursiu ir agurklių aliejų, kaip labai naudingą moters organizmui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 21, 12:29)
Dar prie moteriškojo nakvišų aliejaus pridursiu ir agurklių aliejų, kaip labai naudingą moters organizmui drinks_cheers.gif

O kodel nakvisu ir agurkliu skaitomi moteriskais ax.gif ?
Gal zinot koks tada butu vyriskas ir vaikiskas aliejus?
Vis ka nors noriu seimynai nupirkt ir nezinau kas geriausia rolleyes.gif .
Aciu jei atsakysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 21, 14:04)
O kodel nakvisu ir agurkliu skaitomi moteriskais ax.gif ?
Gal zinot koks tada butu vyriskas ir vaikiskas aliejus?
Vis ka nors noriu seimynai nupirkt ir nezinau kas geriausia rolleyes.gif .
Aciu jei atsakysit 4u.gif

nes jie reguliuoja moterišką hormonų sistemą.
Vyriškas yra moliūgų sėklų, o vaikams nepasakysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 21, 17:19)
nes jie reguliuoja moterišką hormonų sistemą.
Vyriškas yra moliūgų sėklų, o vaikams nepasakysiu ax.gif

g.gif gal tada nelabai ir galima siu alieju pastoviai naudoti? kur nors idomu raso apie tai?
Atsakyti