Praktikuoju žemiau papasakotą būdą.Burnos ertmė išsivalo fantastiškai.Abi istorijos -tai ne mano patirtis,tiesiog internete sužvejoti pasakojimai.Naudoju nerafinuotą saulėgražų aliejų.Jei kam įdomu,turiu ir daugiau nuorodų.
Taigi:
Valymo budas:aliejus(geriausia saulegrazu),kurio pakanka vieno valgomojo sauksto,susitelkia priekineje burnos dalyje.Aliejus ciulpiamas tarsi saldainis.Nuryti aliejaus negalima.Ciulpiama lengvai,laisvai 15-20min.Aliejus is pradziu sutirsteja,po to suskysteja tarsi vanduo.Tada,kai jis jau baltas tarsi pienas,galima isspjauti.Jei skystis geltonas,ciulpimas dar nebaigtas.Isspjautas skystis infekuotas,todel jo negalima nuryti.
Sia procedura galima atlikti karta per diena nieko nevalgius.Galima ciulpti alieju ir vakare pries miega.
Ciulpiant organizmas issivalo nuo toksinu,mikrobu,rugsciu,pasparteja sutrikusi medziagu apykaita.
Butina zinoti:pradejus ciulpti alieju,gali atsirasti laikini sutrikimai,ypac zmonems,sergantiems keliomis ligomis.Taip atsitinka todel,kad ardomi ligos zidiniai.
Kiek laiko skirti siai procedurai,zmogus nusprendzia pats,atsizvelgdamas i savijauta.Umus susirgimai gydomi greitai ir lengvai,pakanka dvieju savaiciu.Chroniskas ligas tenka gydyti ilgiau.
Sio metodo esme tokia:zmogaus organizme yra trys poros seiliu liauku-poliezuvines,pozandikaulines ir esancios prie ausu.Viena is seiliu liauku funkciju-medziagu apykaitos produktu pasalinimas is kraujo.Seiliu reakcija yra sarmine.Kraujo,tekancio kramtymo ar ciulpimo metu seiliu liaukomis,padideja 3-4 kartus.Kraujas teka pro si "filtra" ir tuo paciu isvalomas.
Tokio valymo metu aliejus yra absorbentas,surisantis viska,ko nereikia,kas kenkia organizmui.
Tie,kam teko badauti,pastebejo,jog apie tersalus organizme pranesa liezuvis.Burna ir liezuvis-virsutiniai valymo takai.Apskritai,musu organizmas stengiasi kuo daugiau teralu pasalinti per virsu-plaucius.Ciulpiant alieju,visa sis valymas vyksta naturaliai.
Ar esate kas nors girdėję apie ALIEJAUS (saulėgrąžų) čiulpimo gydomąjį poveikį?
Taigi įdėmiai skaitykite...
Vieną valgom.šaukštą aliejaus supilkite į burną ir čiulpkite kaip saldainį.Praryti aliejaus jokiu būdu NEGALIMA. Čiulpimo procedūra atliekama laisvai, be įtempimo 15 20 min. Iš pradžių aliejus pasidaro tirštas, vėliau suskystėja. Tada jį reikia išspjauti į unitazą. Nes skystis yra užkrečiamas. Burną išplauti. Išspjautas skystis turi būti baltas, kaip pienas. Jei skystis geltonos spalvos (kaip aliejus),vadinasi čiulpimo procesas atliktas ne iki galo. Tokiu atveju čiulpimą reikia kartoti. Išspjautame skystyje yra daugybė ligų sukėlėjų. Tame tarpe ir piktybinio auglio sukėlėjų.
Šiuo metodu galima gydyti įsisenėjusias chroniškas ligas, galvos skausmus.
Man, kaip ir čia pasisakiusiesiems, rytais nosiaryklėje būna prisikaupę gleivių. Kol nebuvau girdėjusi apie aliejų, krenkšėdavau ištisai, nes gerklė būdavo tarsi klijais sutepta, dėl ko jausdavau didelį diskomfortą. Gydytojai bejėgiai. Lankiausi daug sykių. Sako, gal kalta klimatinė zona.
Taigi aš jau 20tį metų su nedidelėmis pertraukomis gydausi aliejumi. Rytais. Nes man tuo paros metu naudingiausia. Nes aliejus surenka visas gleives, kurios susikaupia miego metu. Galima aliejų čiulpti ir dieną, ar vakare kaip patogiau. Galima ir triskart per dieną. Bus greitesnis rezultatas (pvz.,jei kamuoja galvos skausmai). Pridursiu dar, jog per tuos du dešimtmečius man nėkart neskaudėjo galvos. O ir dienos metu beveik nebejaučiu diskomforto dėl gleivių.
Tik neišsigąskite, jei ši procedūra pradžioje pykins. Pirmąkart aš net kelių minučių neišlaikiau aliejaus burnoje - išspjoviau. Nes mane supykino. Ir kas svarbiausia aliejų išspjoviau baltos spalvos. Jau po kelių minučių! Dabar tik po 15kos 20ties min.aliejus pabąla. Nes mano organizmas jau yra švaresnis.
nagi sudomino mane sis budas, jau trecia diena vartoju alieju (tik alyvuogiu kol kas), tai siandien taip bloga buvo, eina sau, nebutumet parase, kad gali buti taip, galvociau kad