[quote=truth,2010 03 16, 00:02]
[quote=Diva:),2010 03 15, 13:30]
Cesnakas nemanau kad per astru, bet kokia chemija naudojama i vidu tokiam atvejui, manau nera labai svelni visomis prasmemis...
oj nezinau, nekisciau ten cesnako tikrai... kazkas pamenu buvo imetes nuoroda kaip cesnaku sloga gydyt - dedule i merliuka ar tai popieriu pasmulkinta cesnaka vyniojo ir i ausis kiso - tai man isimine jo zodziai, kad jokiais budais i nosi ar ausi nekisti tiesiog siaip cesnako - nes isdegins gleivine... nu tai ten irgi kazkas panasaus manau...
del cukraus, pieno, miltiniu apmazinimo sergant pienlige dar kojas laikyt siltai ir medvilnines kelnaites butinai nesiot (ne stringus). namu gamybos jogurtas dar tinka valgyt.
[/quote]
Aš česnako skilteles slogos gydymui,prieš tai gleivinę patepusi aliejumi,dedu į nosį.Jau šį metodą praktikuoja puse giminės ir pažįstamų.Kol kas girdžiu tik teigiamus atsiliepimus
Niekur kitur česnako nebandžiau dėti,taigi ir patirties neturiu.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 11:17)
Perskaiciau tokia idomia minti - cesnakas kaip priemone nuo candida'os.
Raso, skiltele suspausti ir ikisti ten, kur kisamas tamponas Palikti nakciai.
Man kazkaip itartinai tokia priemone atrodo Bet idomu pasidare, tai atejau pasikonsultuot
Raso, skiltele suspausti ir ikisti ten, kur kisamas tamponas Palikti nakciai.
Man kazkaip itartinai tokia priemone atrodo Bet idomu pasidare, tai atejau pasikonsultuot
Su candida turiu labai neįprastos patirties.Prieš eilę metų ant delnų atsirasdavo pūsleles,paskui jos savaime išdžiūdavo ir delnų oda pradėdavo luptis.Patikėkit,net ranką būdavo gėda kam paduoti sveikinantis.Dermotologai nieko nerado,alergologai taip pat.Gal ,sako,kokia užslėpta alerginė reakcija ar bala žino kas.Prieš keletą metų ,suvartojus tris atomines dozes antibiotikų candida pasirodė lytiniuose organuose,man tai buvo nauja patirtis.Bet praėjus maždaug savaitei po antibiotikų suvartojimo candida dingo.Gal po metų, manasis kojos didžiojo piršto nagas mano mamai pasirodė įtartinas.Ji suabejojo ar tai ne grybelis.Tokios patirties neturėjau,peržiūrėjau foto internete,bet grybelio pažeisti nagai atrodė daug baisiau,manasis buvo dar labai gražutis.Susiruošiau pas dermotologus Ir ką jūs manote-mano nage candida sėdi.Gydytoja labai nustebo,nes candida kartais pažeidžia padų odą,bet nagus pažeidžia kito tipo grybelis.Pasitikrino antrą kartą-tyrimas patvirtino - candida.Nutariau šalinti nagą,man pasirodė,kad toks gydymo būdas operatyvesnis,paskui pagėriau vaistus nuo grybelio.Pastebėjau ,kad pagėrus vaistus nuo grybelio,nustojo luptis delnų oda.Dabar kai tik geriu antibiotikus candida trumpam atsiranda lytiniuose organuose ir pradeda luptis delnai.Iš to darau išvadą,kad mano delnų oda buvo pažeista grybelio,tik gaila,kad niekam tai anksčiau neatėjo į galvą.
Manau,kad suvaldyti kandidozę pirmiausia reikia stiprinti imuninę sistemą.Grybelis organizme suaktyvėja tuomet,kai atsiranda palanki terpė.
QUOTE(truth @ 2010 03 16, 01:02)
oj nezinau, nekisciau ten cesnako tikrai... kazkas pamenu buvo imetes nuoroda kaip cesnaku sloga gydyt - dedule i merliuka ar tai popieriu pasmulkinta cesnaka vyniojo ir i ausis kiso - tai man isimine jo zodziai, kad jokiais budais i nosi ar ausi nekisti tiesiog siaip cesnako - nes isdegins gleivine... nu tai ten irgi kazkas panasaus manau...
del cukraus, pieno, miltiniu apmazinimo sergant pienlige dar kojas laikyt siltai ir medvilnines kelnaites butinai nesiot (ne stringus). namu gamybos jogurtas dar tinka valgyt.
Nu zinokit priversit mane eksperimenta vardan liaudies ko gero padaryti -nu tikrai nemanau,kad griauzia! Tikrai nemanau ir kad ka blogo gali padaryti.
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 16, 11:16)
Nu zinokit priversit mane eksperimenta vardan liaudies ko gero padaryti -nu tikrai nemanau,kad griauzia! Tikrai nemanau ir kad ka blogo gali padaryti.
Labai geras straipsnelis grybelio tema. Tik as kolkas niekaip nesiryztu pradeti gydytis... Bet bent is dalies bandau maista prisiziureti. Apie ta straipsneli trumpai: cukrus - blogis, kaip ir visi kiti saldus dalykai, o t.p. daug kasdieninio vartojimo produktu, tokiu kaip pienas, kvieciai, rugiai, actas, bulves, kofeinas ir alkoholis, grybai... Issigydyti laikantis dietos ir geriant visokias zoles ir kitus naturalius dalykus galima per bveik metus.
QUOTE(ernesin @ 2010 03 15, 20:57)
Tai pati gal bandėte, kad labai juokinga pasidarė? Aš to gi ir klausiu, o ne apie nosį?
rasau gi kad citrina bandziau... nosies gleivine labai jautri...juolabiau vaiko, jei jam nieko nenutiko nenutiks ir Jusu tai vietai
QUOTE(Luttuke @ 2010 03 16, 11:50)
Labai geras straipsnelis grybelio tema. Tik as kolkas niekaip nesiryztu pradeti gydytis... Bet bent is dalies bandau maista prisiziureti. Apie ta straipsneli trumpai: cukrus - blogis, kaip ir visi kiti saldus dalykai, o t.p. daug kasdieninio vartojimo produktu, tokiu kaip pienas, kvieciai, rugiai, actas, bulves, kofeinas ir alkoholis, grybai... Issigydyti laikantis dietos ir geriant visokias zoles ir kitus naturalius dalykus galima per bveik metus.
čia apie šitą straipsnelį šnekat?
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 16, 13:06)
Fantastiškas straipsnis
Ačiū
QUOTE(Rikara @ 2010 03 16, 14:47)
Kad tik macytu, s'kant ) pati neprisiruosiu laikytis sios dietos.. na cukraus ir taip vengiu jau senai, bet atsisakyt miltiniu produktu, vaisiu..
QUOTE(Savannaa @ 2010 03 16, 11:03)
rasau gi kad citrina bandziau... nosies gleivine labai jautri...juolabiau vaiko, jei jam nieko nenutiko nenutiks ir Jusu tai vietai
hm, bet nosi tai pries tai aliejum sutepat
balandi eisiu pas gine, jinai daug papildomu liaudies priemoniu yra siulius, zoliu visokiu ir pan. - paklausiu ir del cesnako idomumo delei.
esu dar skaicius, kad klizmas zmones darosi su cesnaku nuo kirmeliu - nu man tai kazkaip irgi baisu butu... citrina kazkodel taip negasdina.
Rikara, o kaip ta candida jum ant nago nustate - tyrimus kokius dare?
Man vis laikas nuo laiko irgi isdygsta toks kaip spuogelis, tada dideja ir pavirsta i raudona demele ir lupas. Simta kartu tyre ir galiausiai pripazino psoriaze. O pries tai irgi kokiu tik diagnoziu nesake. Bet svarbiausia, kad pas vyra dabar irgi atsirado vienas zidinukas, o psoriaze tai neuzkreciama Reik turbut vel eiti ieskotis ligu
QUOTE(truth @ 2010 03 16, 23:18)
Reik turbut vel eiti ieskotis ligu
perskaiciau straipsni ka tik sesiu ant dietos... ir turbut sianakt blogai miegosiu, jau taip ir isivaizduoju kaip tie grybai bujoja brr... Rikaros aprasytus gvazdikelius reikes bandyt Dar turiu toki papilda, Lepikol vadinas - gyslociu skaidulos su gerosiom bakterijom irgi gersiu... gal zinot kaip daznai ir ilgai galima ramuneles ir raudoneli gerti?
QUOTE(truth @ 2010 03 17, 01:18)
hm, bet nosi tai pries tai aliejum sutepat
balandi eisiu pas gine, jinai daug papildomu liaudies priemoniu yra siulius, zoliu visokiu ir pan. - paklausiu ir del cesnako idomumo delei.
esu dar skaicius, kad klizmas zmones darosi su cesnaku nuo kirmeliu - nu man tai kazkaip irgi baisu butu... citrina kazkodel taip negasdina.
Man vis laikas nuo laiko irgi isdygsta toks kaip spuogelis, tada dideja ir pavirsta i raudona demele ir lupas. Simta kartu tyre ir galiausiai pripazino psoriaze. O pries tai irgi kokiu tik diagnoziu nesake. Bet svarbiausia, kad pas vyra dabar irgi atsirado vienas zidinukas, o psoriaze tai neuzkreciama Reik turbut vel eiti ieskotis ligu
Dėl nago grybo,tai buvau pas dermotologus,laboratorijoje nukirpo truputuką nago ir per sekantį apsilankymą pranešė diagnozę.
Man tas straipsnis visiškai suvėlė mintis,nes turiu maždaug 3,5 metų sveikatos netekimo praktikos ir per tiek laiko nenustatytos diagnozės.Paskui diagnozavo lėtinį sinusitą ir mano tolimesnės pastangos,paremtos netradicine medicina, savo organizmą pastatyti ant kojų.Didžioji dauguma simptomų,aprašytų straipsnyje,tiko man.Ypatingai pastovus limfmazgių patinimas,kuris medikams vis atrodė kaip onkologinės ligos pranašas.Negaliu atsistebėti.
Dabar mano tėčiui eilinis chemijos kursas.Jam po chemijos organizme randamas grybelis,kas yra gan dažnas reiškinys po tokio gydymo.
Gal kuri žinote, kur įsigyti raudonėlio eterinio aliejaus tinkamo vidiniam vartojimui.Pati kol kas nesugebu surasti.
Keletą nuorodų:
http://www.gerasklau...205213019?tab=2
http://www.farmapedi...tibiotikai.html
Manau,kad čia kalbama apie citrosept,kurio,deja,šiuo metu dėl kitų vaistų vartojimo,negaliu vartoti
http://www.farmapedi...Greipfruit.html
QUOTE(truth @ 2010 03 17, 02:27)
perskaiciau straipsni ka tik sesiu ant dietos... ir turbut sianakt blogai miegosiu, jau taip ir isivaizduoju kaip tie grybai bujoja brr... Rikaros aprasytus gvazdikelius reikes bandyt Dar turiu toki papilda, Lepikol vadinas - gyslociu skaidulos su gerosiom bakterijom irgi gersiu... gal zinot kaip daznai ir ilgai galima ramuneles ir raudoneli gerti?
Pasak,fitoterapeutų,pastoviai vaistažolių arbatas gydymo tikslais galima gerti nuo 14 -21 d.,paskui būtina pertrauka.
Pasiknisau atminties kloduose ir remdamasi straipsnio informacija,supratau,kad didžioji dauguma mano vartotų priemonių yra grybelio priešai.Širdažolės arbata,kurios sudėtis-ramunėlės,pelynas,čiobrelis,citrosept,maltas gvazdikėlis,česnakas,vandenilio perosidas.Gal su sinusitu susivienijęs dar mane ir grybas ėdė Nu ,bet čia iš serijos ieškau sau ligų,svarbiausia,kad dabar viskas gerai.Profilaktiškai dabar geriu minėtą Širdažolės arbatą.Fui kokia karti,bet motyvacija ją gerti nepalaužiama