Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Deimira @ 2009 08 31, 19:25)
Slvos  drinks_cheers.gif
bet kiviai man padeda dar efektyviau. smile.gif

O, reiks išbandyti gyvenimo paįvairinimui.
Aš kokius 4-5 kivius supjaustau, sumaišau su 3-4 šaukštais medaus - tai mano vienas iš būdų imuninei sistemai stiprinti.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 08 30, 15:05)
Gal galėtumėte pasidalinti patarimais, kaip padidinti kraujo spaudimą.Kavos nelabai galiu gerti, širdis pradeda daužytis.Vienu žodžiu iš prigimties neesu pritaikyta kofeinui biggrin.gif .Dėl tos paties priežąsties netinka mate arbata, nes yra kofeino.Vienintelis dalykas lieka žalioji arbata.Kartais geriu Tonussan, bet pastaruoju metu ekstraktas tapo mažiau veiksmingas, gal organizmas prisitaikė g.gif .
Būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif

Siame straipsnyje raso, kad kraujo spaudima didina bitkresliu ziedai.
http://www.vitamin.l...kraujotaka.html
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 09 01, 13:41)

Dėkui už patarimą.Apie bitkrėslę žinojau, buvau skaičiusi šį straipsnį:
http://www.e-vaistin...stoji-bitkresle
pasirodo dar ir parazitus iš žarnyno varo.Bet yra toks sakinys:"Dėmesio! Augalas nuodingas. Jo preparatus į vidų galima vartoti tik gydytojui paskyrus."
Savo šeimos gydytojos klausiau, tai ši tik pečiais gūžtelėjo.Reiks kada prisiruošti pas fitoterapeutą, gal šiek tiek plačiau paaiškins apie tokių vaistinių augalų vartojimą.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 08 31, 09:22)

nevalgo doh.gif

QUOTE(Rikara @ 2009 08 31, 09:43)
Naudoju tokį būdą: 8 džiovintas slyvas vakare sudedu į puodelį ir užpilu kefyru arba pasukomis.Ryte išgeriu tą turinį ir suvalgau išmirkusias slyvas.Ryte taip pat užmerkiu slyvas ir jas suvalgau vakare.Gal kokius porą mėnesių taip dariau pastoviai.Vidurių kietėjimo problema išsisprendė maždaug po savaitės vartojimo.Šiuo metu, kai yra šviežių slyvų to nedarau.Tai tinka man - suaugusiam žmogui, bet ar tai tiks vaikučiui-nežinau g.gif

tikrai nevalgytu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Deimira @ 2009 08 31, 19:25)
Slvos  drinks_cheers.gif
bet kiviai man padeda dar efektyviau. smile.gif

kiviiu dabar nera berods unsure.gif Zodziu, jis kaip tycia megsta vaisius, tuos kurie kietina: kriauses, melynes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 09 02, 07:18)
nevalgo  doh.gif
tikrai nevalgytu  doh.gif  biggrin.gif
kiviiu dabar nera berods  unsure.gif  Zodziu, jis kaip tycia megsta vaisius, tuos kurie kietina: kriauses, melynes  doh.gif

Šiaip tinka visi vaisiai, kuriiuose yra kaulas, lb gerai ir persikai, nektarinai... man asmeniškai mandarinai labai padėdavo smile.gif aplamai gal tai daugiau subalansuota mityba, daug vaisių, daržovių, skysčių, sriubytės, rūgpienio, jogurto natūralaus, kefyro ir kuo mažiau kemšančių visokių makaronų, tešlos visokių gaminių, šokoladinių prouktų ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 09 01, 12:41)

taip, su jomis reikia atsargiai, perdozavus galima apsinuodyti...svaigsta galva, pykina..........iki sunkiu formu. rolleyes.gif
Atsakyti
Dar radau toki patarima: esant padidejusiam kraujo spaudimui - kojas merkti i karsto vandens vonele; kai mazas spaudimas - padeda salto (ledinio) vandens voneles:kojas merkti 5-10 s.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 09 03, 19:53)
Dar radau toki patarima: esant padidejusiam kraujo spaudimui - kojas merkti i karsto vandens vonele; kai mazas spaudimas - padeda salto (ledinio) vandens voneles:kojas merkti 5-10 s.

Ačiū už patarimus ir rūpestėlį 4u.gif
Prieš keletą metų kiekvieną rytą duše maudydavausi po lediniu vandeniu,bet paskutiniai trys metai mane laaaaaaaaaaaabai pakeitė.Po gerų poros metų pertraukos jau trečias savaitgalis, kai vėl einu į pirtį.Pirtį tiesiog dievinu.Gerai pasikaitinus jau ir į upę nulekiu.Anksčiau žiemą išlėkus po pirties po sniegą pasivoliot ar nubėgt į upę pasiteškent buvo vienas malonumas.
Kol kas bandysiu Karaliūnaitės auksiniais lašais gelbėtis.Kai pasijusiu pakankamai užsigrūdinus vėl pradėsiu rytines ledinio dušo procedūras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 03 rugsėjo 2009 - 19:25

Man regis, kad ženšenis kelia kraujospūdį. Tai kadangi mano problema yra priešinga, aš jo negaliu vartoti smile.gif Bet aišku, labiausiai kraujospūdį man užkelia rūkyta dešra, riebi kiauliena ir silkė blush2.gif

QUOTE(Rikara @ 2009 09 03, 20:23)
Ačiū už patarimus ir rūpestėlį 4u.gif
Prieš keletą metų kiekvieną rytą duše maudydavausi po lediniu vandeniu,bet paskutiniai trys metai mane laaaaaaaaaaaabai pakeitė.Po gerų poros metų pertraukos jau trečias savaitgalis, kai vėl einu į pirtį.Pirtį tiesiog dievinu.Gerai pasikaitinus jau ir į upę nulekiu.Anksčiau žiemą išlėkus po pirties po sniegą pasivoliot ar nubėgt į upę pasiteškent buvo vienas malonumas.
Kol kas bandysiu Karaliūnaitės auksiniais lašais gelbėtis.Kai pasijusiu pakankamai užsigrūdinus vėl pradėsiu rytines ledinio dušo procedūras biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Arabika @ 2009 09 04, 14:17)
Man regis, kad ženšenis kelia kraujospūdį. Tai kadangi mano problema yra priešinga, aš jo negaliu vartoti  smile.gif Bet aišku, labiausiai kraujospūdį man užkelia rūkyta dešra, riebi kiauliena ir silkė  blush2.gif

Bnadžiau ir ženščenio preparatus, bet nepajaučiau poveikio.Sako adrenalinas didina kraujospūdį.Labai mėgstu greitį, didžiausia svajonė buvo iššokti parašiutu, ką ir padariau biggrin.gif .Mano tėvai tokie sveikai atsakingi ir atsargūs žmonės vis stebisi iš kur aš čia tokia atsiradus.Tai kaip ir aišku būtų.Sakau gal ir Jurgis Kairys hipotonikas biggrin.gif ?Arba žmogus-voras, tas kur pastatais laipioja. Nuveiki ką nors tokio beprotiško, prisikaupi adrenalino visiems metams ir ate hipotonija lotuliukas.gif
Papildyta:
Gal ne vien aš tokią problemą turiu, tai čia dar galima pasiskaitinėt apie tai
http://www.nedelsk.l...topic.php?t=419
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 08 31, 08:13)
Turiu klausimeli, gal kas zinosit, kokia naturali skani priemone padetu mano vaikui nuo viduriuku uzkietejimo? Vaikui 3 metai. smile.gif

Man vidurius minkština raudonieji burokėliai.Jeo pavalgau mišrainės su virtais raudonaisiais burokėliais, tai jokių vidurių užkietėjimo požymių nelieka.Dar savaitgalį valgant labai skanias kriaušes buvau saiką praradusi biggrin.gif , tai labai ,švelniai tariant, buvo padažnėję mano vizitai į WC.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 08 31, 08:13)
Turiu klausimeli, gal kas zinosit, kokia naturali skani priemone padetu mano vaikui nuo viduriuku uzkietejimo? Vaikui 3 metai. smile.gif

ta pačią problemą turim ax.gif saviškiui duodun slyvų gėrimą sultis-padeda thumbup.gif nors pačių slyvų irgi nemėgsta schmoll.gif dar kartais nors ir neskanu duodu ricinos aliejaus arbatinį šaukštelį mirksiukas.gif citriną valgo irgi padeda thumbup.gif kiviai, melionai 4u.gif nu gal užteks doh.gif
Atsakyti