Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 15, 13:30)
Neturiu nuorodu, siaip kazkada labai domejausi, buvau uzsisaugojus kazkur, ale nerandu biggrin.gif  - kalbeta ir cia buvo. Tik kiek as pamenu ir kiek maciau rezultata pati, tai isimine badas( nu nevisiskas gal, vandens galima biggrin.gif , as siaip jei man kazkokia liga uzeina, isskyrus persalimo, visada taikau bado metoda- man padeda, kitus kiek zinau dar labiau smukdo) .Na, jei ne visiskas badas, tai bent dieta griezta manau turetu buti...

drinks_cheers.gif badas pats geriausias gydytojas. .. drinks_cheers.gif kodėl netaikai peršalimo ligų atveju? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 15, 14:59)
drinks_cheers.gif badas pats geriausias gydytojas. ..  drinks_cheers.gif kodėl netaikai peršalimo ligų atveju?  rolleyes.gif

Nes dazniausiai noriu valgyti kas silta,skysta(sriuba, troskinys)- viska atleidzia greiciau, daug skyscio labai geriu tada- visiskai nevalgyti persalus man salta biggrin.gif Is vidaus salta butu labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 03 15, 13:26)
Nerafinuoro saulegrazu aliejaus pirkau vakar Rimi ekologisku prekiu skyrelyje, 1 ltr kaina apie 16 lt

Aš visada randu Maximoje,nors ekologiškas turbūt dar geriau.
Atsakyti
Gal kuri nors padetu 4u.gif
Mano mamai po chemoterapijos labai isbere visa burna, kad net sneket negali. Tepa saltalankiu aliejum, skalauja ramunelem. Gal dar ka nors butu galima daryt?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 11:17)
Perskaiciau tokia idomia minti - cesnakas kaip priemone nuo candida'os.
Raso, skiltele suspausti ir ikisti ten, kur kisamas tamponas smile.gif Palikti nakciai.
Man kazkaip itartinai tokia priemone atrodo  smile.gif Bet idomu pasidare, tai atejau pasikonsultuot  4u.gif

Nu įdomu čia su tuo česnaku, bet pati turbūt nedrįsčiau išmėginti, nebent jau yra praktikavusių ir parašytų, kad tikrai nedegina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 15, 17:06)
Gal kuri nors padetu  4u.gif
Mano mamai po chemoterapijos labai isbere visa burna, kad net sneket negali. Tepa saltalankiu aliejum, skalauja ramunelem. Gal dar ka nors butu galima daryt?

Temoje "Kertelė sielai" pabandykite paklausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 15, 16:06)

Aš savo tėčiui po pirmosios chemijos buvau nupirkusi Hexoral,bet jam nebuvo išopėjusi burna.Jam tiek patiko,kad paskui profilaktiškai karts nuo karto skalaudavo burną.Hexoral turi šiek tiek spirito ,tai jei atviros žaizdos,gali graužti.Pagal aprašymą suprantu ,kad pas jus burnos gleivinė labai stipriai pažeista. Po intensyvesnio chemijos kurso,kai pradėjo rastis atvirų žaizdelių burnos gleivinėje,jis tarp chemijos kursų praktikavo aliejaus čiulpimą ir skalaudavo Parodontal
http://www.100metu.l...emones/parontal
Dar buvau arbatmedžio aliejų sumaišiusi su alyvuogių aliejumi ir patepdavo žaizdeles burnoje (kai nepamiršdavo).
Kompleksiškai pritaikius minėtas priemones žaizdelės gan greitai užsitraukė.
Kol kas Hexoral nesiūlyčiau,geriau Parodontal,nes jis be spirito.
Laikykitės.Linkiu stiprybės,sveikatos ir niekada neprarasti vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 15 kovo 2010 - 18:58
QUOTE(ernesin @ 2010 03 15, 17:42)
Nu įdomu čia su tuo česnaku, bet pati turbūt nedrįsčiau išmėginti, nebent jau yra praktikavusių ir parašytų, kad tikrai nedegina rolleyes.gif

truputi prajuokinot, atsiprasau 4u.gif jei as savo 3 metu vaikui pries tai patepus aliejum tepu cesnako sultim nosies landas ir jam nieko nedegina, tai ten...maziau jautru, na viduje tiktai maziau... biggrin.gif tikrai nenudegins. bent man citrinos gabalas pries n...metu, kaip kontracepsine priemone panaudota...nepajauciau jokio grauzimo...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 03 15, 19:28)
truputi prajuokinot, atsiprasau  4u.gif  jei as savo 3 metu vaikui pries tai patepus aliejum tepu cesnako sultim nosies landas ir jam nieko nedegina, tai ten...maziau jautru, na viduje tiktai maziau... biggrin.gif tikrai nenudegins. bent man citrinos gabalas pries n...metu, kaip kontracepsine priemone panaudota...nepajauciau jokio grauzimo...

4u.gif

Tai pati gal bandėte, kad labai juokinga pasidarė? smile.gif Aš to gi ir klausiu, o ne apie nosį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 kovo 2010 - 19:58
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 15, 16:06)

Iš homeopatinių pamėginkit Apis, Urtica (geriausiai iš homeopatinės vaistinės, ne kompleksų - kiek žinau, Vilniuje Širdažolė turėtų vežtis iš Kauno). Čia paprasčiausi variantai.
Reikia žiūrėti, ar ten tik bėrimai, ar ir opos, kokios jos. Geriausia kreiptis į homeopatą 4u.gif
Atsakyti
[quote=Diva:),2010 03 15, 13:30]
Cesnakas nemanau kad per astru, bet kokia chemija naudojama i vidu tokiam atvejui, manau nera labai svelni visomis prasmemis...

blink.gif oj nezinau, nekisciau ten cesnako tikrai... schmoll.gif kazkas pamenu buvo imetes nuoroda kaip cesnaku sloga gydyt - dedule i merliuka ar tai popieriu pasmulkinta cesnaka vyniojo ir i ausis kiso - tai man isimine jo zodziai, kad jokiais budais i nosi ar ausi nekisti tiesiog siaip cesnako - nes isdegins gleivine... nu tai ten irgi kazkas panasaus manau...

del cukraus, pieno, miltiniu apmazinimo sergant pienlige drinks_cheers.gif dar kojas laikyt siltai ir medvilnines kelnaites butinai nesiot (ne stringus). namu gamybos jogurtas dar tinka valgyt.
Atsakyti
Rikara, Obuoliausia, ACIU jums 4u.gif
Atsakyti