Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(rytorasa @ 2010 03 14, 18:51)
o kokius pokyčius jaučiat?

Šią priemonę pradėjau praktikuoti kaip vieną iš kompleksinių įsisenėjusiam lėtiniam sinusitui gydyti.Pastebėjau,kad kartais ,kai patingiu arba sąmoningai darau pertraukas,patinus dantenoms po keletos aliejaus procedūrų jos atslūgsta.Tokiu atveju aliejaus procedūrą darau 2 kartus per dieną.Mama pasiskundė,kad ant dantenų lyg pūlinys formuojasi ,patariau aliejaus procedūrą,pradžioje spyriojosi,bet po trejetos dienų apie dantenų problemas jau buvo pamiršusi.O tokių labai ženklių pokyčių negalėčiau priskirti aliejaus procedūrai,nes naudoju eilę profilaktinių priemonių .Galiu pasigirti tiek,kad jei prieš metus kvėpavimo takų ligos,peršalimai,temperatūra kankindavo kas antrą savaitę,tai dabar to jau nėra,bet,pabrėžiu,kad tam rezultatui pasiekti naudojau ir naudoju ir kitas profilaktines priemones.

QUOTE(ernesin @ 2010 03 14, 22:54)
O su kokiu aliejumi darai? 4u.gif

Saulėgrąžų nerafinuotas Obelių aliejus
Atsakyti
supratau, ačiū... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 15, 08:29)
supratau, ačiū...  4u.gif

Kad tik padėtų,jei bandysite 4u.gif
Linkiu sveikatos!
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 03 15, 09:32)
Kad tik padėtų,jei bandysite 4u.gif
Linkiu sveikatos!

Ačiū... hi.gif aš tai jau esu išbandžiusi ir dabar praktikuoju. Įdomu buvo išgirsti kitų žmonių pojūčius.
Atsakyti
Perskaiciau tokia idomia minti - cesnakas kaip priemone nuo candida'os.
Raso, skiltele suspausti ir ikisti ten, kur kisamas tamponas smile.gif Palikti nakciai.
Man kazkaip itartinai tokia priemone atrodo smile.gif Bet idomu pasidare, tai atejau pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:17)
Perskaiciau tokia idomia minti - cesnakas kaip priemone nuo candida'os.
Raso, skiltele suspausti ir ikisti ten, kur kisamas tamponas smile.gif Palikti nakciai.
Man kazkaip itartinai tokia priemone atrodo  smile.gif Bet idomu pasidare, tai atejau pasikonsultuot  4u.gif

Visai tikiu, kad gali padeti.O kodel ne?
O siaip jau pirmiausiai gydantis pienlige- griezta dieta- badas. Ir visiskas atsisakymas pieno,miltu bei cukraus po keliu dienu grieztos dietos.Na ir t.t. - nesipleciam smile.gif
Atsakyti
Saulėgrąžų nerafinuotas Obelių aliejus
[/quote]

maximoj neradau, kaip Rikara rase, kad pirko...kur kitos pirkot ? gal ukininku turgeliuose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 15 kovo 2010 - 11:40
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 15, 10:24)
Visai tikiu, kad gali padeti.O kodel ne?
O siaip jau pirmiausiai gydantis pienlige- griezta dieta- badas. Ir visiskas atsisakymas pieno,miltu bei cukraus po keliu dienu grieztos dietos.Na ir t.t. - nesipleciam smile.gif

dekui. o pakenkt nepakenks? cesnakas toks astrus..

tai pleskis pleskis smile.gif ar jau cia si tema apkalbeta? 4u.gif gal galit kas pametet nuoroda? 4u.gif

sakai kelias dienas visiskas badas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 13:18)
dekui. o pakenkt nepakenks? cesnakas toks astrus..

tai pleskis pleskis smile.gif ar jau cia si tema apkalbeta?  4u.gif gal galit kas pametet nuoroda?  4u.gif

sakai kelias dienas visiskas badas?  blink.gif

Neturiu nuorodu, siaip kazkada labai domejausi, buvau uzsisaugojus kazkur, ale nerandu biggrin.gif - kalbeta ir cia buvo. Tik kiek as pamenu ir kiek maciau rezultata pati, tai isimine badas( nu nevisiskas gal, vandens galima biggrin.gif , as siaip jei man kazkokia liga uzeina, isskyrus persalimo, visada taikau bado metoda- man padeda, kitus kiek zinau dar labiau smukdo) .Na, jei ne visiskas badas, tai bent dieta griezta manau turetu buti...
Cesnakas nemanau kad per astru, bet kokia chemija naudojama i vidu tokiam atvejui, manau nera labai svelni visomis prasmemis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 kovo 2010 - 12:32
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 15, 11:30)
Neturiu nuorodu, siaip kazkada labai domejausi, buvau uzsisaugojus kazkur, ale nerandu biggrin.gif  - kalbeta ir cia buvo. Tik kiek as pamenu ir kiek maciau rezultata pati, tai isimine badas( nu nevisiskas gal, vandens galima biggrin.gif , as siaip jei man kazkokia liga uzeina, isskyrus persalimo, visada taikau bado metoda- man padeda, kitus kiek zinau dar labiau smukdo) .Na, jei ne visiskas badas, tai bent dieta griezta manau turetu buti...
Cesnakas nemanau kad per astru, bet kokia chemija naudojama i vidu tokiam atvejui, manau nera labai svelni visomis prasmemis...

aciu uz atsakyma, Diva:)
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 03 15, 12:40)
maximoj neradau, kaip Rikara rase, kad pirko...kur kitos pirkot ? gal ukininku turgeliuose  g.gif

Nerafinuoro saulegrazu aliejaus pirkau vakar Rimi ekologisku prekiu skyrelyje, 1 ltr kaina apie 16 lt
Atsakyti
Išbandėm grožio puoselėjimo priemones sveikatai pataisyti biggrin.gif . Super:
kakavos sviestas nuo gerklės skausmo (skonis nelabai, bet veikia efektyviai), kokoso aliejus nuo kosulio (karštas pienas su šaukšteliu medaus ir kokosų aliejaus), taukmedžio sviestas nuo slogos (patepti nosies landas- "atkemša" nosį, palengvina kvėpavimą)
Namų vaistinėlėje visada turiu arbatmedžio aliejaus (inhaliacijoms nuo bronchito, užlašinu ant vatos tamponėlio ir padedu vaikams šalia lovos-nuramina kosulį, "atlaisvina" nosį sloguojant)
4u.gif
Atsakyti