Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Rikara @ 2009 11 18, 12:10)
Patiko tiražuoti knygas hihihi.gif , tai dar pasigirsiu, kad turiu:
Sveikai gyventi Polis Bregas
Pergalė prieš celiulitą
Tokiu pat formatu.
Jei kam įdomu,maloniai prašom 4u.gif .Geriausia būtų į az.

QUOTE(ernesin @ 2009 11 20, 10:57)
Merginos, kažką būsiu praleidusi, gavau tik "Liaudies medicinos patarimus" unsure.gif
Gal galima ir man tą sveiką gyvenseną ax.gif  4u.gif

Jei tokios domina,laukiu žinutės į az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galetumet, ka efektyvaus pasiulyti gydyti 10men. kudyki?
Nors maitinamas dar pienu, bet sloga vis pagauna ir taip sunkiai gydomes. Susloguoja, po to pradeda koseti, ir tik koseja, koseja su kiekviena diena vis baisiau. Nakti be miego....
Inhaliaciju po paklode beprotiskai bijos, o man nervai nelaiko tokia procedura naudoti... Nosyte valom juros vandeniu...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal jūs žinosit. Įtaria mums obstrukcinį bronchitą, nes temperatūra 40 su traukuliais, aišku ir kosti. Gėrėm Umckalor, Aflubin, bet išrašė šiandien antibų. Daviau, nes bijau traukulių pasekmių. Ir temperatūra nebeužkilo... Kol kas. Ar galima daugiau nebeduoti antibiotikų? Jei ne, tai kiek mažiausiai reikia gerti? blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 11 23, 13:56)
Sveikos 4u.gif gal jūs žinosit. Įtaria mums obstrukcinį bronchitą, nes temperatūra 40 su traukuliais, aišku ir kosti. Gėrėm Umckalor, Aflubin, bet išrašė šiandien antibų. Daviau, nes bijau traukulių pasekmių. Ir temperatūra nebeužkilo... Kol kas. Ar galima daugiau nebeduoti antibiotikų? Jei ne, tai kiek mažiausiai reikia gerti? blush2.gif Ačiū.

Maniskei mergaitei labai anksti pasireiske obstrukcinis bronchitas, gal nuo 1,5 metu, dusdavo.... metus laikydavosi su pertraukom. Bet dabar va jau pora metu nieko nebeliko. Gydytoja sako, kad isaugo.
Negaliu nieko patarti del antibiotiku, ne gydytoja esu. Bet butina duokit vaikui naturalaus jogurto, nes isnaikina tie antibiotikai zarnyno gerasias bakterija. Girdejau, kad reikia duoti vakarais, nes kitaip poveikis mazas. Gerkit ilgai po antibiotiku gerimo.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 11 23, 12:56)

siaip jei davei antibu, tai ir turi duot ten ar 5 dienas minimum mirksiukas.gif gal raso info lapelyje mirksiukas.gif
o nuo tu traukuliu pasekmiu nebuna mirksiukas.gif reik tik ateiciai zinot, kad anksciau tempa pradet must mirksiukas.gif kad iki tiek nedaeit mirksiukas.gif ir viskas..sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 11 23, 13:56)

Muskit temperatura nuo 38.5 ir nebus traukuliu.
As 1 kart esu davus antibiotiku ir tik 3 d, ka raso ar kalba...man vienodai. Reik pasikliaut savo intuicija-kiekviena mama ja turi ir tik ji geriausiai zino, kada ir kokiu vaistu reik vaikui mirksiukas.gif
mum ir buvo tas bronchitas ir buvo prognozuojama l negrazi ateitis bet antibiotiku daviau tik kai buvo skausmas su ausim...bronchita gydem be antibiotiku ir nkad daugiau jo neturejom tik 1 k.
Vaiko sveikata tai kasdienisis darbas-as nuo gimimo grudinu-apipilu vesiu vandeniu kasdien, bet kokiu oru ar sveikatos zigiuoja laukan, geriam visokias arbatas, lankomes pas homeopata.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 11 23, 21:42)
Muskit temperatura nuo 38.5 ir nebus traukuliu.
As 1 kart esu davus antibiotiku ir tik 3 d, ka raso ar kalba...man vienodai. Reik pasikliaut savo intuicija-kiekviena mama ja turi ir tik ji geriausiai zino, kada ir kokiu vaistu reik vaikui  mirksiukas.gif
mum ir buvo tas bronchitas ir buvo prognozuojama l negrazi ateitis bet antibiotiku daviau tik kai buvo skausmas su ausim...bronchita gydem be antibiotiku ir nkad daugiau jo neturejom tik 1 k.
Vaiko sveikata tai kasdienisis darbas-as nuo gimimo grudinu-apipilu vesiu vandeniu kasdien, bet kokiu oru ar sveikatos zigiuoja laukan, geriam visokias arbatas, lankomes pas homeopata.
Sekmes 4u.gif

Mes bronchitu sergam jau gal 8 kartą per savo trumpą gyvenimėlį, bet antibiotikus naudojam 3 kartą. Nepadeda nei maitinimas MP, nei apipilimas, nei tai, kad darželyje juos veda į lauką. Tai va, sergam dažnai, ir traukulių buvo anksčiau, bet tokių stiprių kaip šį kartą dar nebuvo. Vienas traukulys truko gal 25 sek, patikėkit, supratau, kad viską padarysiu, kad tik tai nepasikartotų daugiau.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 11 24, 11:55)
Mes bronchitu sergam jau gal 8 kartą per savo trumpą gyvenimėlį, bet antibiotikus naudojam 3 kartą. Nepadeda nei maitinimas MP, nei apipilimas, nei tai, kad darželyje juos veda į lauką. Tai va, sergam dažnai, ir traukulių buvo anksčiau, bet tokių stiprių kaip šį kartą dar nebuvo. Vienas traukulys truko gal 25 sek, patikėkit, supratau, kad viską padarysiu, kad tik tai nepasikartotų daugiau.

As nemanau kad cia, ar siaip internete jus rasit atsakymus ir pagysit...Isivaizduoju kaip baisu Jums unsure.gif - jei nepasitikit medikais ir ju cheminiais vaistais, susiraskite gera homeopata- tikrai patars ir isgydys!
Isivaizduoju, kaip norisi, kad kas is patirties parasytu ka ir kaip dare, taciau kiekvienas atvejis gali buti kitoks- vienam vat padeda apipilimas, o kitam gali baigtis plauciu uzdegimu tokie sveikuoliski budai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 lapkričio 2009 - 11:05
QUOTE(negriuke @ 2009 11 24, 09:55)

Sveikit 4u.gif

Patirties su bronchitu neturim. Ir siaip kolkas su vaiko ligom patirties nelabai turim.
Tik norejau parasyt, nerizikuokit su vaikucio sveikata. Mano nuomone, jei reikia antibiotiku, tai reikia. Ir butinai visa kursa. Jie musu laikais gelbsti gyvybes.
Kitas dalykas, jei nepasitikit gydytoju. Keiskit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 lapkričio 2009 - 11:18
Ačiū mergaitės už palaikymą wub.gif Dar klausimas, ar galima vartoti homeopatinius vaistukus su antibiotikais? blush2.gif Ar nebus čia kokio susipriešinimo? Gydytoja pasitikiu, antibiotikų be reikalo nekiša, o aš jų norėčiau visai išvengti. Pasidariau imbiero košelę su citrinom ir medumi, tai valgom irgi.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 11 24, 12:34)
Ačiū mergaitės už palaikymą wub.gif Dar klausimas, ar galima vartoti homeopatinius vaistukus su antibiotikais? blush2.gif Ar nebus čia kokio susipriešinimo? Gydytoja pasitikiu, antibiotikų be reikalo nekiša, o aš jų norėčiau visai išvengti. Pasidariau imbiero košelę su citrinom ir medumi, tai valgom irgi.

Medikas pasakys, kad nereikia tu homeopatiniu , ir kiekvienas homeopatas pasakys, kad nereikia cheminiu vaistu, nereikia antibijotiku - amzina dvikova smile.gif ... O as esu gyvenime gerusi antibijotikus ir salia geriau "Engystol" imunitetui stiprinti bei kazkokias dar homeopatines, kazkas panasaus i jogurto kapsules( nepamenu jau) - tai nemanau, kad cia pjaunasi...Bet nuomoniu tai esu girdejusi ivairiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 11 24, 11:34)
Dar klausimas, ar galima vartoti homeopatinius vaistukus su antibiotikais? blush2.gif Ar nebus čia kokio susipriešinimo? Gydytoja pasitikiu, antibiotikų be reikalo nekiša, o aš jų norėčiau visai išvengti. Pasidariau imbiero košelę su citrinom ir medumi, tai valgom irgi.

Galima ir tikrai nesipjauna mirksiukas.gif kaip tik gal padetu lengviau kapstytis, imuniteta keltu, nes antibai tik ji musa deja mirksiukas.gif ir butinai geruju bakteriju gerkit, tik ne tuo paciu kartu kaip su antibais, o pora val pries ar pora val po, ar jei antibai ryte, vakare, tai bakterijas per pietus...na pati susideliok mirksiukas.gif
Atsakyti