Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Gal galėtumėte pasidalinti patarimais, kaip padidinti kraujo spaudimą.Kavos nelabai galiu gerti, širdis pradeda daužytis.Vienu žodžiu iš prigimties neesu pritaikyta kofeinui biggrin.gif .Dėl tos paties priežąsties netinka mate arbata, nes yra kofeino.Vienintelis dalykas lieka žalioji arbata.Kartais geriu Tonussan, bet pastaruoju metu ekstraktas tapo mažiau veiksmingas, gal organizmas prisitaikė g.gif .
Būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 08 30, 13:05)
Gal galėtumėte pasidalinti patarimais, kaip padidinti kraujo spaudimą.Kavos nelabai galiu gerti, širdis pradeda daužytis.Vienu žodžiu iš prigimties neesu pritaikyta kofeinui biggrin.gif .Dėl tos paties priežąsties netinka mate arbata, nes yra kofeino.Vienintelis dalykas lieka žalioji arbata.Kartais geriu Tonussan, bet pastaruoju metu ekstraktas tapo mažiau veiksmingas, gal organizmas prisitaikė g.gif .

sportas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 08 30, 15:05)

Kaimuose gaminasi svarainių antpilą (alkoholio pagrindu) ir vartoja prieš valgį. Dar galbūt suveiktų, jei valgytumėt sūriau ir riebiau, bet kaži, ar kitų problemų neatsirastų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 08 30, 15:39)

Mankštinuosi kiekvieną rytą, nesakyčiau, kad laabai intensyviai, bet pastoviai.

QUOTE(pandorita @ 2009 08 30, 15:44)
Kaimuose gaminasi svarainių antpilą (alkoholio pagrindu) ir vartoja prieš valgį. Dar galbūt suveiktų, jei valgytumėt sūriau ir riebiau, bet kaži, ar kitų problemų neatsirastų  g.gif

Sūresnis maistas man kol kas problemų nesukelia.Šiaip gamindama maistą stengiuosi labai saikingai sūdyti, bet būna dienų, kad nuo rūkytos žuvies, silkės arba rūkytų mėsos gaminių negaliu atsiplėšti biggrin.gif . šiaip tokiais produktais nepiktnaudžiauju.Matomai pats organizmas pasisako ko nori.
O svarainių antpilo nė karto nebandžiau.Gera įdėja.
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 30 rugpjūčio 2009 - 14:59
QUOTE(Rikara @ 2009 08 30, 15:58)
O svarainių antpilo nė karto nebandžiau.Gera įdėja.

Jų ir uogienė kokia skani (gal irgi panašų poveikį turėtų)... ir dar iš liaudies lobyno - nuo žemo spaudimo padeda tokių uogų arbata (užkrito pavadinimas, rusiškai jos vadinamos "боярышник", tokios truputį primenančios eršketuoges), bet dėl šito recepto - tik nuogirdos, o svarainiais mano močiutė gydėsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 30 rugpjūčio 2009 - 15:07
QUOTE(pandorita @ 2009 08 30, 16:06)
Jų ir uogienė kokia skani (gal irgi panašų poveikį turėtų)... ir dar iš liaudies lobyno - nuo žemo spaudimo padeda tokių uogų arbata (užkrito pavadinimas, rusiškai jos vadinamos "боярышник", tokios truputį primenančios eršketuoges), bet dėl šito recepto - tik nuogirdos, o svarainiais mano močiutė gydėsi...

Mano krikštamotė man parūpina svarainių sirupo.Man jis labai skanus, toks saldžairūgštis.
Reikės daugiau pasidomėti apie svarainių savybes, kad vitamino C daug turi , tai žinau, bet daugiau kaip ir nieko blush2.gif
Ai dar kažkada esu valgiusi džiovintų, tokie, kaip saldžiarūgščiai saldainiukai.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 30 rugpjūčio 2009 - 15:15
QUOTE(Rikara @ 2009 08 30, 14:05)

gal sitas gaminys pagelbetu 4u.gif
http://dvisirdys.eu/...ge_new.tpl.html
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2009 08 30, 20:23)

Labai labai ačiū 4u.gif ,būtinai bandysiu kokiu nors būdu įsigyti.Apie šią priemonę girdžiu pirmą kartą.Sudėtyje kofeino nėra, vadinasi man tiks biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, gal kas zinosit, kokia naturali skani priemone padetu mano vaikui nuo viduriuku uzkietejimo? Vaikui 3 metai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 08 31, 08:13)
Turiu klausimeli, gal kas zinosit, kokia naturali skani priemone padetu mano vaikui nuo viduriuku uzkietejimo? Vaikui 3 metai. smile.gif

Slyvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 08 31, 08:13)

Naudoju tokį būdą: 8 džiovintas slyvas vakare sudedu į puodelį ir užpilu kefyru arba pasukomis.Ryte išgeriu tą turinį ir suvalgau išmirkusias slyvas.Ryte taip pat užmerkiu slyvas ir jas suvalgau vakare.Gal kokius porą mėnesių taip dariau pastoviai.Vidurių kietėjimo problema išsisprendė maždaug po savaitės vartojimo.Šiuo metu, kai yra šviežių slyvų to nedarau.Tai tinka man - suaugusiam žmogui, bet ar tai tiks vaikučiui-nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 08 31, 07:13)

Slvos drinks_cheers.gif
bet kiviai man padeda dar efektyviau. smile.gif
Atsakyti