Ačiū labai už knygą Gavau
Tik kažkodėl neleidžia man atsispausdint Ar man vienai čia ar visoms
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 12:11)
Na aš nesispausdinsiu, tai kažkaip ir nesidomėjau, bet gal galite paaiškinti, kaip pasidarote, kad galėtumėte skaityti, nes pas mane viskas liejasi
O koks procentas (dydis) uždėtas?
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 13:11)
Na aš nesispausdinsiu, tai kažkaip ir nesidomėjau, bet gal galite paaiškinti, kaip pasidarote, kad galėtumėte skaityti, nes pas mane viskas liejasi
Gavau ir as - dekoju Rikara!!!! Jau daba kad nusiskaistinsiu veida , tai nepazins niekas
Ernesin, pasidaryk mazesnius procentus- 50 proc. ziurek.Ar supratai?
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 12:11)
Atsidariau el.pašte išsiųstuose,ką siunčiau,man puikiausiais vaizdas
QUOTE(Rikara @ 2009 11 18, 13:16)
Atsidariau el.pašte išsiųstuose,ką siunčiau,man puikiausiais vaizdas
Ne, cia paciam kompiuteryje kas gavo issikraipo- jei nustatyta taip .Tiesiog reikia paciam pasimazinti.Pas mane irgi atejo 200 proc. - tai susimazinau iki 50 ir viskas puikiai!
Vaizdas liejasi kai dar pilnai nepasikrovęs failas
Rikara, ar gali pažiūrėti ar tau leidžia spausdinti , nes aš kai įeinu man rodo, kad užrakinta
Rikara, ar gali pažiūrėti ar tau leidžia spausdinti , nes aš kai įeinu man rodo, kad užrakinta
QUOTE(Akvija @ 2009 11 18, 12:19)
Vaizdas liejasi kai dar pilnai nepasikrovęs failas
Deja ,jokios spausdintuvo reakcijos,net lemputė nemirktelėjo,apsimeta,kad aš jam darbo nedaviau
Jei rimtai,tai nespausdina.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 18, 12:18)
Ne, cia paciam kompiuteryje kas gavo issikraipo- jei nustatyta taip .Tiesiog reikia paciam pasimazinti.Pas mane irgi atejo 200 proc. - tai susimazinau iki 50 ir viskas puikiai!
Manasis irgi 50 %, vaizdas puikus
QUOTE(Rikara @ 2009 11 18, 13:25)
Kaip gaila Gerai būt turėt atsispaudinus Ir anytai jau prižadėjau