Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Ačiū labai už knygą biggrin.gif Gavau 4u.gif
Tik kažkodėl neleidžia man atsispausdint blink.gif Ar man vienai čia ar visoms g.gif verysad.gif
Atsakyti
Patiko tiražuoti knygas hihihi.gif , tai dar pasigirsiu, kad turiu:
Sveikai gyventi Polis Bregas
Pergalė prieš celiulitą
Tokiu pat formatu.
Jei kam įdomu,maloniai prašom 4u.gif .Geriausia būtų į az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 18 lapkričio 2009 - 12:11
QUOTE(Akvija @ 2009 11 18, 11:57)
Ačiū labai už knygą biggrin.gif Gavau 4u.gif
Tik kažkodėl neleidžia man atsispausdint blink.gif Ar man vienai čia ar visoms g.gif  verysad.gif

Na aš nesispausdinsiu, tai kažkaip ir nesidomėjau, bet gal galite paaiškinti, kaip pasidarote, kad galėtumėte skaityti, nes pas mane viskas liejasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 12:11)
Na aš nesispausdinsiu, tai kažkaip ir nesidomėjau, bet gal galite paaiškinti, kaip pasidarote, kad galėtumėte skaityti, nes pas mane viskas liejasi verysad.gif

O koks procentas (dydis) uždėtas?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 13:11)

Gavau ir as - dekoju Rikara!!!! Jau daba kad nusiskaistinsiu veida , tai nepazins niekas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ernesin, pasidaryk mazesnius procentus- 50 proc. ziurek.Ar supratai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 12:11)

Atsidariau el.pašte išsiųstuose,ką siunčiau,man puikiausiais vaizdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 18, 13:16)
Atsidariau el.pašte išsiųstuose,ką siunčiau,man puikiausiais vaizdas g.gif

Ne, cia paciam kompiuteryje kas gavo issikraipo- jei nustatyta taip .Tiesiog reikia paciam pasimazinti.Pas mane irgi atejo 200 proc. - tai susimazinau iki 50 ir viskas puikiai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 18, 12:12)
O koks procentas (dydis) uždėtas?

Kas įdomiausia, jog nežinau kur tų % ieškoti, nes viršuje kur visuomet būna nėra mastau.gif
Atsakyti
Vaizdas liejasi kai dar pilnai nepasikrovęs failas 4u.gif
Rikara, ar gali pažiūrėti ar tau leidžia spausdinti , nes aš kai įeinu man rodo, kad užrakinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 11 18, 12:19)
Vaizdas liejasi kai dar pilnai nepasikrovęs failas 4u.gif
Rikara, ar gali pažiūrėti ar tau leidžia spausdinti , nes aš kai įeinu man rodo, kad užrakinta verysad.gif

Deja schmoll.gif ,jokios spausdintuvo reakcijos,net lemputė nemirktelėjo,apsimeta,kad aš jam darbo nedaviau hihihi.gif
Jei rimtai,tai nespausdina.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 18, 12:18)
Ne, cia paciam kompiuteryje kas gavo issikraipo- jei nustatyta taip .Tiesiog reikia paciam pasimazinti.Pas mane irgi atejo 200 proc. - tai susimazinau iki 50 ir viskas puikiai!  4u.gif

Manasis irgi 50 %, vaizdas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 18, 12:25)
Papildyta:
Manasis irgi 50 %, vaizdas puikus thumbup.gif

Kurioje vietoje jūs tuos % nustatote, nes viršutinėje juostoje, kur šiaip atsidarius el.knygas būna, šiuo metu nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 18, 13:25)

Jei rimtai,tai nespausdina.

Kaip gaila verysad.gif Gerai būt turėt atsispaudinus ax.gif Ir anytai jau prižadėjau doh.gif
Atsakyti