Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 15:30)
Negaliu nustoti juoktis žiūrėdama į dajolu avatarą  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 15:39)
Nu galejai nesakyt, dabar klykiu balsu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Viskas gerai merginos, man ir jis prikolnas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 14:39)
Na, tas bliudelis tai ne prausiamas bliudas biggrin.gif , turiu toki mazyyyti, gal cia nuskambejo baisiai. Nu viena karta tai kaip uzvalgiau, tai 2 paras is wc neislindau doh.gif  biggrin.gif - taip isvale organizma, kad net i darba negalejau nuvaziuoti doh.gif ..Nereiketu persistengti, as mazdaug taip :viena visa citrina+ imbiero labai nedaug( po tos pamokos su wc) + medaus. Neaitriai! As pasidarau skaniai-medaus daugiau isidedu, kad galeciau normaliai valgyti- nesiraukant.

as dariau antra syki jau ta misineli -imbieras, citrina, medus mirksiukas.gif tik as daugiau arbata geriu su juo nei taip valgau biggrin.gif arbata vis tik skaniau lotuliukas.gif nors tas aitrumas man visai nieko thumbup.gif thumbup.gif pirma syki tai citrina tik ispaudziua sultys, antra -tai viena citrina be skuros visa sublenderavau, o kitos tik sultys mirksiukas.gif

skaiciau praeitoj temoj, kad del kaklo susukimo kazka su druska ir karsta bulve rekomendavo -o kaip daryt??? nes man tokia beda doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 17, 18:00)
as dariau antra syki jau ta misineli -imbieras, citrina, medus mirksiukas.gif  tik as daugiau arbata geriu su juo nei taip valgau biggrin.gif arbata vis tik skaniau lotuliukas.gif nors tas aitrumas man visai nieko thumbup.gif  thumbup.gif pirma syki tai citrina tik ispaudziua sultys, antra -tai viena citrina be skuros visa sublenderavau, o kitos tik sultys mirksiukas.gif
skaiciau praeitoj temoj, kad del kaklo susukimo kazka su druska ir karsta bulve rekomendavo -o kaip daryt??? nes man tokia beda doh.gif  doh.gif

Ką tik užsiplikiau tokios arbatėlės, žiūrėsiu gal labiau patiks biggrin.gif

Man tai reikėtų pirmąją temą šįvakar perskaityti, nes turbūt daug ten visokių patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 18:06)
Ką tik užsiplikiau tokios arbatėlės, žiūrėsiu gal labiau patiks biggrin.gif

Man tai reikėtų pirmąją temą šįvakar perskaityti, nes turbūt daug ten visokių patarimų  smile.gif

as ir tik siandien aptikau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu PDF formatu skanuotą knygą "Liaudies medicinos patarimai"
Kam įdomu galiu atsiųsti,tik nurodykit talpų el.pašto adresą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 18:43)

noreciau as to pdf. mano el.pastas: manoeko@gmail.com

aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2009 11 17, 19:21)
noreciau as to pdf. mano el.pastas:  manoeko@gmail.com

aciu  4u.gif  mirksiukas.gif

Būtinai atsiųsiu 4u.gif ,tik parašykite,ar gavote,nes siunčiant labai jau ilgai kompas mąsto,tai kelia šiek tiek abejonių ar info pasiekė tikslą mastau.gif
Atsakyti
Kam siunčiau skanuotą knygą ir negavote,žiūrėkite šiukšlėse.Bonda ten ir surado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 19:58)
Kam siunčiau skanuotą knygą ir negavote,žiūrėkite šiukšlėse.Bonda ten ir surado 4u.gif

aciu mirksiukas.gif siukslese ir as radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiike: 17 lapkričio 2009 - 21:59
QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 19:43)

Labukas smile.gif Gal gali ir man atsiusti į lavaza@gmail.com ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 19:43)

Jau gavau 4u.gif šiukšlėse biggrin.gif tai knyga, kuri turėtų būt kiekvienuose namuose,, neužtenka paskaityti, ją reikia turėti,, didelis ačiū tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 18, 10:25)
Jau gavau 4u.gif šiukšlėse biggrin.gif tai knyga, kuri turėtų būt kiekvienuose namuose,, neužtenka paskaityti, ją reikia turėti,, didelis ačiū tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Į sveikatą 4u.gif
Nu baisu kas darosi, net informacinės technologijos ignoruoja liaudies mediciną,nurašo į užribį.Turbūt irgi susitarę su farmacininkais lotuliukas.gif
Atsakyti