Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Viskas aišku, tuomet turbūt tą tyrelę darysiuosi, nes draugė sakė vakare jos užsiplikiusi karštu vandeniu dar ir kaip arbatėlę geria, parašysiu vėliau kaip gavosi ir koks skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 17, 12:05)
" tai apsiverkė tokį saldainį gavęs, vis juokais dar pasiūlau tai pamatęs bėga iš virtuvės tekinom lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jetus, nu ot vaikams sunku su tom motinom tokiom naturalistem biggrin.gif - saldainiai kartus, zaislai mediniai- o tai kur Makvynai?? kur robotai,kur Barbes, kur Barbiu riuzavi automobiliukai , kur Chupa-Chups? Vargsai vaikai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 12:15)
Viskas aišku, tuomet turbūt tą tyrelę darysiuosi, nes draugė sakė vakare jos užsiplikiusi karštu vandeniu dar ir kaip arbatėlę geria, parašysiu vėliau kaip gavosi ir koks skonis mirksiukas.gif

O as tingiu blush2.gif - taip buvau uzsidegusi, bet praejo. .Vat jei kas padarytu man ... ech! -nenusimato biggrin.gif ...Laukiame atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 lapkričio 2009 - 11:26
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 12:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jetus, nu ot vaikams sunku su tom motinom tokiom naturalistem biggrin.gif - saldainiai kartus, zaislai mediniai- o tai kur Makvynai?? kur robotai,kur Barbes, kur Barbiu riuzavi automobiliukai , kur Chupa-Chups?  Vargsai vaikai  lotuliukas.gif
Papildyta:

O as tingiu blush2.gif - taip buvau uzsidegusi, bet praejo. .Vat jei kas padarytu man ...  ech! -nenusimato biggrin.gif ...Laukiame  atsiliepimu  ax.gif

lotuliukas.gif Nieko,, vis tiek nepasirašė, sakė pati pasidarei pati ir valgyk lotuliukas.gif

Na tai prašom į svečius mirksiukas.gif galiu ir sirupėlio atpilt ir saldainiukais užvaišint 4u.gif kaip tik man lyčnas sliokėlis stovi nežinau kam čia duot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 12:15)

Lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 17, 12:38)
lotuliukas.gif Nieko,, vis tiek nepasirašė, sakė pati pasidarei pati ir valgyk lotuliukas.gif

Na tai prašom į svečius mirksiukas.gif galiu ir sirupėlio atpilt ir saldainiukais užvaišint 4u.gif kaip tik man lyčnas sliokėlis stovi nežinau kam čia duot biggrin.gif
Papildyta:

O! thumbup.gif bigsmile.gif Juokauju Sauluze, taip tik sakau- is tinginystes.Man koks tai ziemos - meskos miegas uzejes...Darysiuos butinai kazkada, o jus gi suvalgysit ta sloinikeli biggrin.gif - sitaip vaikai megsta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 12:47)
O!  thumbup.gif  bigsmile.gif  Juokauju Sauluze, taip tik sakau- is tinginystes.Man koks tai ziemos - meskos miegas uzejes...Darysiuos butinai kazkada, o jus gi suvalgysit ta sloinikeli biggrin.gif - sitaip vaikai  megsta...  lotuliukas.gif

O aš rimtai, gali pravažiuojant bent kada pasiimt, paragausi tada pagalvosi verta tingėt ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 11:08)
Na ką tik nusipirkau imbiero ir citrinos, dabar svarstau cukatas darytis ar tą tyrelę, nes pastaroji su medumi daroma, tai kaip ir sveikiau turėtų būti mastau.gif
Papildyta:

O su medumi įdomu tas cukatas būtų galimas pasidaryti? rolleyes.gif

Aš anksčiau citrinos,imbiero ir medaus mišinį naudojau.Dabar pakeitimui pasigaminau spanguolių,medaus ir česnako mišinį.O imbierinius saldainiukus verdu su cukrumi,paklausiau tų, kurios "atvedė į protą" jog medus aukštoje temperatūroje praranda savo gydomąsias savybes.
Mano tėvams labai patiko imbiero,medaus ir citrinos mišinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 14:10)
Aš anksčiau citrinos,imbiero ir medaus mišinį naudojau.Dabar pakeitimui pasigaminau spanguolių,medaus ir česnako mišinį.O imbierinius saldainiukus verdu su cukrumi,paklausiau tų, kurios "atvedė į protą" jog medus aukštoje temperatūroje praranda savo gydomąsias savybes.
Mano tėvams labai patiko imbiero,medaus ir citrinos mišinys thumbup.gif

Pasidariau ką tik tą mišinuką, bet nedrįstu dar ragauti, bijau išsigąsti biggrin.gif Tegul pastovi valandėlę, gal labiau citrina su imbieru susimaišys laugh.gif

O jį reikia šaldytuve laikyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 lapkričio 2009 - 14:17
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 15:14)
Pasidariau ką tik tą mišinuką, bet nedrįstu dar ragauti, bijau išsigąsti biggrin.gif Tegul pastovi valandėlę, gal labiau citrina su imbieru susimaišys laugh.gif

O jį reikia šaldytuve laikyti?

Uoj negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif - bijau!!! lotuliukas.gif Tai ko bijai?? Kad ikas tau misinukas ?? lotuliukas.gif
O del to imbieras+medus+citrina ,tai zinokit jauciu vien del jo laikausi nepersalt ir kitaip nesusirgt...Net buna jau bloga, bloga, jau kabina, vakare kaip suvalgau bliudeli is kart trecia akis atsiveria ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 14:22)
Uoj negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - bijau!!!  lotuliukas.gif  Tai ko bijai?? Kad ikas tau misinukas ??  lotuliukas.gif
O del to imbieras+medus+citrina ,tai zinokit jauciu vien del jo laikausi nepersalt ir kitaip nesusirgt...Net buna jau bloga, bloga, jau kabina, vakare kaip suvalgau bliudeli is kart trecia akis atsiveria !  biggrin.gif

Oho, bliūdeliais čia jį net valgot biggrin.gif Aš šaukštelio neprisiverčiu, nors iš pažįstamų kas darėsi, tai sako jog savotiškai netgi skanu smile.gif Nu reikia kaupt jėgas ir eiti ragaut hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 17, 15:22)
Net buna jau bloga, bloga, jau kabina, vakare kaip suvalgau bliudeli is kart trecia akis atsiveria !  biggrin.gif

O jeii biggrin.gif ar ten labai aitriai gaunas? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 15:32)
Oho, bliūdeliais čia jį net valgot biggrin.gif Aš šaukštelio neprisiverčiu, nors iš pažįstamų kas darėsi, tai sako jog savotiškai netgi skanu smile.gif Nu reikia kaupt jėgas ir eiti ragaut hihihi.gif

Eik eik 4u.gif bus ką papasakot paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 14:32)

Aš tai visokias bacilas nuuo savęs vaikau gera sauja imbierinių saldainiukų thumbup.gif
O čia ta medaus,citrinos ir imbiero košelė,tai irnesakyk.gif vaikų žaidimai.
Aš gėriau iš vaistinės Širdažolė įsigytą arbatą,va ten tai schmoll.gif ,švelniai tariant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 15:10)
Aš anksčiau citrinos,imbiero ir medaus mišinį naudojau.Dabar pakeitimui pasigaminau spanguolių,medaus ir česnako mišinį.O imbierinius saldainiukus verdu su cukrumi,paklausiau tų, kurios "atvedė į protą"

Dar pabandykite pasigaminti spanguolių (jų "sublenderiuoti" daugiau nei kitų ingredientų), šaltalankių ir medaus mišinį. Labai sveika ir be abejo skanu valgyti vieną arba skiesti vandeniu atsigėrimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 17 lapkričio 2009 - 14:37