Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Rikara @ 2009 11 07, 14:29)
Receptas žarnyno valymui:
sumalti dziovintas slyvas uzpilti pirmo spaudimo aliejumi, kad pasidarytų košelė.Šio mišinio šaukštą suvartoti prieš pat einant miegoti.Sako labai gerai valo žarnyną.Reikės išbandyti.

Nuo 11-08 šis žarnyno valymo būdas bandomas praktiškai.Kol kas rezultatai akivaizdūs,nors laikotarpis dar gan trumpas.Žiūrėsim,kaip bus toliau.Manau,kad tai gan aktualu,tiems, kam yra užkietėję viduriai bei sutrikęs šalinimas.
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2009 10 13, 21:36)
maniškės imbierinės cukatos  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

Jei nesunku gal galite kuri parašyti kaip gaminatės tokias cukatas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 16, 22:14)
Jei nesunku gal galite kuri parašyti kaip gaminatės tokias cukatas blush2.gif

Taigi yra receptas, regnos berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 16, 22:24)
Taigi yra receptas, regnos berods 4u.gif

Kaip aš žiūrėjau ir tik kažkokį tyrės mačiau doh.gif Einu per naują žiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
5 psl 4u.gif

Aš neseniai dariausi, tai kaip suprantu reikia pjaut labai plonai, tada gaunasi jie labai šviesūs, kone permatomi, skaidrūs,, o jei storiau pjaut tai jie ir lieka tokie tamsūs nenuskaidrėja jau schmoll.gif Na bent jau man taip gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 16, 22:31)
5 psl  4u.gif

Aš neseniai dariausi, tai kaip suprantu reikia pjaut labai plonai, tada gaunasi jie labai šviesūs, kone permatomi, skaidrūs,, o jei storiau pjaut tai jie ir lieka tokie tamsūs nenuskaidrėja jau schmoll.gif Na bent jau man taip gavosi ax.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Vakar trečią kartą išsiviriau imbierinių saldainiukų.Man jie thumbup.gif .
Šį kartą viriau iš 1 kg,tai gan nemažai gavosi.Tik mano MB negali jų valgyti,jį dusina.Aš kokius 4-8 gabaliukus susižeriu į burną ir nieko.Sesei daviau paragauti,tai jai irgi nekas-per aštru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 17 lapkričio 2009 - 00:18
QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 00:12)
Vakar trečią kartą išsiviriau imbierinių saldainiukų.Man jie thumbup.gif .
Šį kartą viriau iš 1 kg,tai gan nemažai gavosi.Tik mano MB negali jų valgyti,jį dusina.Aš kokius 4-8 gabaliukus susižeriu į burną ir nieko.Sesei daviau paragauti,tai jai irgi nekas-per aštru.

O kiek galima į dieną tų imbiero gabaliukų suvalgyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 08:43)
O kiek galima į dieną tų imbiero gabaliukų suvalgyti? 4u.gif

Šiuo atveju neturiu jokių normų.Tik kai saujelę susižeriu į burną mano MB kraupsta,kad tik neuždusčiau.Bet vis tik pradžiai.manau,reiktų po nedaug bandyti,žiūrėti ar jums tinka.Mano pozicija-visur turi būti saikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 11 17, 01:12)
Tik mano MB negali jų valgyti,jį dusina.Aš kokius 4-8 gabaliukus susižeriu į burną ir nieko.Sesei daviau paragauti,tai jai irgi nekas-per aštru.

Tikrai nuo kiekvieno asmeniškai čia priklauso drinks_cheers.gif aš pati valgau tik po vieną saldainiuką ir tai ploniau atpjautą, man kitaip jau per stiprus tas aitrumas blush2.gif vyras iš pradžių kreivai žiūrėjo, bet paskiau po kokius tris sukramto retkarčiais, mamai nuvežiau tai sako jai labai patinka kad karčiai,, tai visiems skirtingai, tiesa vaikui didesniam daviau mažulytį visai paragaut, tai apsiverkė tokį saldainį gavęs, vis juokais dar pasiūlau tai pamatęs bėga iš virtuvės tekinom lotuliukas.gif

O sirupėlį į arbatą visi pilam, labai gardu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką tik nusipirkau imbiero ir citrinos, dabar svarstau cukatas darytis ar tą tyrelę, nes pastaroji su medumi daroma, tai kaip ir sveikiau turėtų būti mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 17, 11:05)
O sirupėlį į arbatą visi pilam, labai gardu mirksiukas.gif

O su medumi įdomu tas cukatas būtų galimas pasidaryti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 12:06)
Na ką tik nusipirkau imbiero ir citrinos, dabar svarstau cukatas darytis ar tą tyrelę, nes pastaroji su medumi daroma, tai kaip ir sveikiau turėtų būti mastau.gif

Nežinau ką ir patart, nes tyrelės pati nebandžiau 4u.gif
O saldainius tai kartosiu kai baigsis mirksiukas.gif
Kai nuspręsi būtinai atsiliepimus parašyk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 12:08)
O su medumi įdomu tas cukatas būtų galimas pasidaryti? rolleyes.gif

Na, buvo jau kalbėta, kad medaus gėris visas dings karštam vandeny,, nebent jei dar skystas medus gal apvoliot vietoj cukraus galutiniam rezultate g.gif
Atsakyti