Išgirdau dar vieną liaudišką receptą ,kaip gydyti sinusitą.Viena gydytoja patarė:
Sumaišyti po 1 šaukštą medaus,degtinės ir aliejaus.Paimti du binti arba drobės gabalėlius išmirkyti minėtame mišinyje ir prieš einant miegoti dėti ant veido sinusų zonoje.Kaip nors apsibintuoti veidą,kad nenukristų per naktį.Po keletos tokių procedūrų sinusitas turėtų "išgaruoti"
QUOTE(Rikara @ 2009 11 07, 13:46)
Išgirdau dar vieną liaudišką receptą ,kaip gydyti sinusitą.Viena gydytoja patarė:
Sumaišyti po 1 šaukštą medaus,degtinės ir aliejaus.Paimti du binti arba drobės gabalėlius išmirkyti minėtame mišinyje ir prieš einant miegoti dėti ant veido sinusų zonoje.Kaip nors apsibintuoti veidą,kad nenukristų per naktį.Po keletos tokių procedūrų sinusitas turėtų "išgaruoti"
Rikara,man gydytojai įtarė sinusitą,,patark ,kaip reikia uždėti tą vadinamą tvarstį,nes jis mane jau b....
Būsiu dėkinga,jeigu psidalinsi
QUOTE(Rikara @ 2009 11 07, 14:29)
Receptas žarnyno valymui:
sumalti dziovintas slyvas uzpilti pirmo spaudimo aliejumi, kad pasidarytų košelė.Šio mišinio šaukštą suvartoti prieš pat einant miegoti.Sako labai gerai valo žarnyną.Reikės išbandyti.
sumalti dziovintas slyvas uzpilti pirmo spaudimo aliejumi, kad pasidarytų košelė.Šio mišinio šaukštą suvartoti prieš pat einant miegoti.Sako labai gerai valo žarnyną.Reikės išbandyti.
QUOTE(ernesin @ 2009 11 07, 14:44)
Ačiū Rikara už tiek natūralių receptų, šį valymą kai pabaigsiu su gvazdikėliais, po pertraukos išbandysiu
Šiuo žarnyno valymo būdu pasidalino Jadvygos Balvočiūtės darbuotoja.Paskambinau pasikonsultuoti dėl kai kurių jų produktų vartojimo ir laikymo būdų ir paklausiau jos asmeninės patirties dėl organizmo valymo.Ji sakė pati taip daranti.Jau nusipirkau džiovintų slyvų kaip nors bandysiu pasigaminti ir išbandyti.Kol kas asmeninės patirties neturiu, bet kai turėsiu-būtinai pasidalinsiu
QUOTE(Rikara @ 2009 11 07, 14:29)
Receptas žarnyno valymui:
QUOTE(regna @ 2009 11 07, 15:29)
Rikara,man gydytojai įtarė sinusitą,,patark ,kaip reikia uždėti tą vadinamą tvarstį,nes jis mane jau b....
Šio metodo pati asmeniškai nebandžiau,jį sužinojau tik šį pirmadienį. Kaip jau esu anksčiau minėjusi,turiu labai ilgą "draugystės" su lėtiniu sinusitu patirtį.Pastaruoju metu iš visų požymių įtariau,kad sinusitas grąsinasi vėl sugrįžti pas mane.Tai išsivirus bulves kokis penkis vakarus garinau.Tas pačias bulves dėjau ant padų ir ant krūtinės,nes tuomet vargino sausas kosulys.Ištepusi nosies gleivinę dėjau česnakus į nosį.Nakčiai sinusų sritį bei kaktą tepiau mišiniu pagamintu iš maždaug vienodo dydžio česnako gabalėlio ir sviesto.Bet su tuo,manau,reiktų atsargiai,nes česnakas gali alergizuoti odą.Man taip neįvyko.Gėriau sinupretą ir gelomyrtol forte.Nors mano seserį vienas vaistininkas paprotino gerti gelomyrtol forte ir labai daug šiltų arbatų (pabrėžiu šiltų, o ne karštų),tuomet nereiktų gerti sinupreto.
Dėl to metodo su medumi,degtine ir aliejumi Teoriškai manau,kad imčiau binto mirkyčiau mišinyje dėčiau ant sinusų srities,po to uždėčiau vatos ir gal pėdkelnę užsimaučiau ant galvos ,išsikirpčiau akis ir nosį ir tuo pačiu eičiau ko nors pagąsdinti Sorry čia jumoras,bet irgi gerai gi vitaminas C gaminasi
O jei rimtai ,tai mano mama išrutuliojo mintį pleistru užklijuot,bet man ta mintis nepatiko.Gi ryte kai reikės nuplėšti skaudės
Aš tiesiog imčiau daug daug binto ir susibintuočiau galvą taip, kad marlės gabaliukai ir vata nenuslystų nuo sinusų srities per naktį.Kadangi pati gerai išmanau pirmąją pagalbą,tai susibintuoti galvą pati sau sugebėčiau.Nors šiaip pagalvojus gal pleistras būtų ir lengvesnė išeitis šiuo atveju
Šiuokart iš manęs nekoks patarėjas
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 11 02, 17:21)
Gal zinote ka galima pasidaryti is pusu spygliu? kraustausi i miskus, apsiziurejau, kad aplinkui pusynai grazus pamenu vaikysteje mociute man voneles su pusu spygliu nuoviru ruosdavo, bet nuo ko jis buvo?
nuo kosulio.nuo tam tikrų bėrimų
Pasigaminau tokį mišinuką;
Spanguolių ir česnakų tyrė
Šis mišinys vartojamas kraujagyslėms nuo cholesterolio valyti.
1 kg spanguolių, 0,5 kg medaus, 200 g česnako.
Česnaką nulupus sumalti kartu su spanguolėmis ir sumaišyti su medumi. Vartojame po 1 valgomą šaukštą anksti ryte tik pabudus ir vakare prieš miegą.
Manau,kad kraujagyslių nuo cholesterolio man valyti dar nereikia,todėl šio mišinio misija bus sustiprinti mano imuninę sistemą, o jei ką ir pravalys,tai tikrai blogiau nebus.
Dariau iš mažesnio kiekio,bet proporcijas išlaikiau panašiai tokias.Spanguoles sutryniau,česnaką išspaudžiau ir viską sumaišiau su medumi.Kol gaminau,vis neapleido mintis,kad skonis bus,švelniai tariant,šlykštus.Bet užteko vien pagalvoti apie antibiotikus susirgus,kurie mane visiškai išverčia iš koto,ir bet kokios abejonės dėl mišinio skonio savybių išsisklaidė.
Visai normalus skonis,kas man buvo labai netikėta
Pradėjau vartoti tik vakar ,todėl apie poveikį galėsiu kalbėti po kokių poros savaičių.
Kituose šaltiniuose randu,kad gaminant mišinį reikia dėti visų ingredientų po lygiai,bet aš pasirinkau pirminį variantą.
Spanguolių ir česnakų tyrė
Šis mišinys vartojamas kraujagyslėms nuo cholesterolio valyti.
1 kg spanguolių, 0,5 kg medaus, 200 g česnako.
Česnaką nulupus sumalti kartu su spanguolėmis ir sumaišyti su medumi. Vartojame po 1 valgomą šaukštą anksti ryte tik pabudus ir vakare prieš miegą.
Manau,kad kraujagyslių nuo cholesterolio man valyti dar nereikia,todėl šio mišinio misija bus sustiprinti mano imuninę sistemą, o jei ką ir pravalys,tai tikrai blogiau nebus.
Dariau iš mažesnio kiekio,bet proporcijas išlaikiau panašiai tokias.Spanguoles sutryniau,česnaką išspaudžiau ir viską sumaišiau su medumi.Kol gaminau,vis neapleido mintis,kad skonis bus,švelniai tariant,šlykštus.Bet užteko vien pagalvoti apie antibiotikus susirgus,kurie mane visiškai išverčia iš koto,ir bet kokios abejonės dėl mišinio skonio savybių išsisklaidė.
Visai normalus skonis,kas man buvo labai netikėta
Pradėjau vartoti tik vakar ,todėl apie poveikį galėsiu kalbėti po kokių poros savaičių.
Kituose šaltiniuose randu,kad gaminant mišinį reikia dėti visų ingredientų po lygiai,bet aš pasirinkau pirminį variantą.
Rikara-esu tau labai labai dėkinga už receptuką nuo sinusito ir siunciu tau šiuos tris balionukus -tu jų verta
Tikrai efektingas receptas.
QUOTE(regna @ 2009 11 10, 22:13)
Rikara-esu tau labai labai dėkinga už receptuką nuo sinusito ir siunciu tau šiuos tris balionukus -tu jų verta
Ačiū.
Tik norėčiau pasitikslinti, tu čia apie tą kur degtinė,medus ir aliejus
Pati praktiškai jo dar neesu išbandžiusi,bet jei tau padėjo, tai puiku
Linkiu sveikatos