Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Savannaa @ 2009 10 30, 17:40)
kaip geriat malta gvazdikeli ?
sunku man ieskot netas beveik netraukia...tiekejus reik keist  smile.gif
as 3 d sumaisau i sauksteli gvazdikeliu su tiek pat medaus ipilu vandens kad isgert galeciau nedaug ir makr. nepasakysiu kad labai bjautu  biggrin.gif  nepykina  smile.gif  pries tai gurksni aliejaus maktelnu, kad skrandzio neisestu  biggrin.gif  thumbup.gif
po gvazdiku tikrai pagerejo, bet paraleliai dariau dar tokia procedura-radau nete- 1 skiltele cesnako, sutarkuota sumaisyt su tokiu pat kiekiu sviesto(tikro) pries miega tepu sinusus ir koju padus, pirstus maunu siltas kojines ir i lova, siand buvo 3 naktis galiu pasakyt kad man daug geriau, vakar norejau jau gert antibiotikus bet siandie po 3 savaiciu siaubiako pirma kart kvepuoja mano nosis be vaistu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ai, dar ryte reik karstais garais pakvepuot apie 10 min, puliai greit salinas...
Nuo sinusito viskas ka aprasiau smile.gif

Pas mane irgi sinusitas bande guzta suktis.As tai gvazdikelius paprasciausiai paimu arbatini sauksteli,susiverciu i burna ir staigiai uzgeriu vandeniu.Padidinau geriamo vandenilio peroksido kieki,issiverdu bulviu ir garinu,paskui tas bulves suspaudziu ir dedu prie padu ir ant krutines.O veliau taipogi sviesto cesnaku "kremu" issitepu padus ir kakta bei sinusu zona.Bent jau siandien temperaturos jau nera ,panasu,kad praslysiu be antibijotiku.Dar geriu toki gerima: 4-6 lauro lapus,6 gvazdikelius,cinamono sauksteli,siek tiek imbiero.Viska suberiu i litrini stiklaini, uzpilu verdanciu vandeniu ir kai atausta iki tiek,kad galiu gerti imaisau sauksta medaus.Kai buvo labai uzgulusi nosis, tai nosies gleivine istepu aliejumi ir idedu i kiekviena snerve po gabaliuka cesnako.Ciaudeju taip, kad rodos visas smegenis isciaudesiu, na o paskui begte bega is nosies.Zinoma namai prakvipe cesnaku,bet sako piktosios dvasios ju nemegsta lotuliukas.gif tai ir nuo ligu ,ir nuo nelabuju.
Cia viena nakti tiek skaudejo galva ir gerkle,kad 03:30 keliausi ir visas proceduras atlikau,pagerejo.
Zinoma butinai valgau imbierinius cukatus,jau baigiu,reiks dar issivirti.
Bukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 30 spalio 2009 - 17:30
Apie lietuvišką citriną-svarainį
http://gyvenimas.del...s.d?id=25231459
Atsakyti
Merginos patarkite ką nors nuo mėnesinių skausmų? Please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 31, 14:14)
Merginos patarkite ką nors nuo mėnesinių skausmų? Please 4u.gif

Man asmeniškai padėjo nakvišų al. kursas. Sugėriau maždaug per 1,5 mėn. Pirkau SP, štai tokį. Anksčiau siaubingi skausmai kamuodavo pirmomis dienomis, o dabar viskas praeina normalia eiga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 02 lapkričio 2009 - 10:04
QUOTE(Dovish @ 2009 11 02, 10:03)
Man asmeniškai padėjo nakvišų al. kursas. Sugėriau maždaug per 1,5 mėn. Pirkau SP, štai tokį. Anksčiau siaubingi skausmai kamuodavo pirmomis dienomis, o dabar viskas praeina normalia eiga ax.gif

Didelis dėkui 4u.gif kaip tik turiu šio aliejaus, tai pradėsiu gerti, nes mirštu pirmomis dienomis nuo skausmo doh.gif
Atsakyti
Gal zinote ka galima pasidaryti is pusu spygliu? rolleyes.gif kraustausi i miskus, apsiziurejau, kad aplinkui pusynai grazus smile.gif pamenu vaikysteje mociute man voneles su pusu spygliu nuoviru ruosdavo, bet nuo ko jis buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 02, 10:52)
Didelis dėkui 4u.gif kaip tik turiu šio aliejaus, tai pradėsiu gerti, nes mirštu pirmomis dienomis nuo skausmo doh.gif

Man irgi tas pats buvo, pirma diena - tikras košmaras doh.gif Beje, aliejus ne iš skaniųjų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 11 02, 16:21)
pamenu vaikysteje mociute man voneles su pusu spygliu nuoviru ruosdavo, bet nuo ko jis buvo?  g.gif

Gal tiktų nuo kokių skausmų g.gif Čia daugiau info 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dovish,2009 11 04, 14:58]
Man irgi tas pats buvo, pirma diena - tikras košmaras doh.gif Beje, aliejus ne iš skaniųjų 4u.gif
Papildyta:

As turiu nakvisu alieju kapsulemis,tai net skonio nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 04, 13:58)
Gal tiktų nuo kokių skausmų g.gif Čia daugiau info 4u.gif

o, labai aciu, Dovish! kaip tik to ir reikejo smile.gif
Atsakyti
Dovish ir aš susidomėjau nakvišų aliejumi 4u.gif Gal galėtum pasakyti, kaip reikia jį vartoti, ar valgomąjį šaukštą per dieną ar kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 11 05, 18:13)
Dovish ir aš susidomėjau nakvišų aliejumi 4u.gif  Gal galėtum pasakyti, kaip reikia jį vartoti, ar valgomąjį šaukštą per dieną ar kiek? ax.gif

Aš nakvišų aliejų gėriau kapsulėm mirksiukas.gif Po vieną į dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Akvija už atsakymą, bet aš visgi būčiau linkusi vartoti nakvišų aliejų aliejaus pavidalu, o ne kapsulėmis mirksiukas.gif
Atsakyti