Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Rikara @ 2009 10 25, 21:55)
Dar ikisiu savo trigrasi biggrin.gif
As zarnyno valymui (zinoma ne nuo kirmeliu) naudojau toki buda: 8 dziovintas slyvas is vakaro uzpiliu stikline pasuku (patarimuose rasoma,kad naudoti kefyra) is ryto tas pasukas isgeriu ir suvalgau slyvas.Ryte velgi 8 dziovintas slyvas uzpiliu pasuku stikline  ir tai suvartoju vakare pries miega.Ir taip 20 dienu.Paskui kokia savaite darau pertrauka ir vel kartoju.Nors cia siuloma daugiau kaip storosios zarnos valymui.Kiek pamenu,tai si patarima radau knygoje  Kaip gyventi 150 metu.

Dėkui 4u.gif tikrai verta išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
koks efektas tokio valymo? nereik i wc lakstyti visa diena? pilvo neskauda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 10 26, 04:09)
koks efektas tokio valymo? nereik i wc lakstyti visa diena? pilvo neskauda?  ax.gif

Jei turi omenyje slyvas ir pasukas,tai bent jau man tikrai nereikia pastoviai lakstyti i wc ir pilvo neskauda.As vartoju vaistus,kurie man kietina vidurius,todel minetas budas man labai gerai stabilizuoja salinima .Kiekvieno organizmas reaguoja kitaip.Reikia bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 10 26, 08:36)
Jei turi omenyje slyvas ir pasukas,tai bent jau man tikrai nereikia pastoviai lakstyti i wc ir pilvo neskauda.As vartoju vaistus,kurie man kietina vidurius,todel minetas budas man labai gerai stabilizuoja salinima .Kiekvieno organizmas reaguoja kitaip.Reikia bandyti biggrin.gif

reikes tada savaitgali bandyti smile.gif
Atsakyti
Rikara,2009 10 25, 12:19]
Nuėjau aš į vaistinę Širdažolė ir gavau puikiausių patarimų.Pasiūlė jų
o kur toji vaistine?
gamybos arbatą, labai jau karti, bet sąžiningai atgėriau.O nuo infekcijų pasiūlė gerti kiekvieną dieną šaukštelį malto gvazdikėlio.
o jei paciai susimalt ?Apie tokią priemonę išgirdau pirmą kartą.Vėliau internete pasiknisau ir atradau, kad juo varo kirmėles iš žarnyno (čia prieš tai buvo klausimas apie žarnyno parazitus).
Dar čiulpdavau imbiero tabletes i
vaistinej galima ju nusipirkt ? ar parduotuvines cukatos tinka ?
.Dabar pastoviai 21 dieną geriu 3 rūšių vaistinių augalų arbatas, paskui darau pertrauką ir vėl kokias nors tris vaistažoles pasirenku vartoti.
Dar tokią profilaktinę priemonę naudoju, čia plačiau aprašyta:
http://www.imunitetas.lt/?aid=5260

Dar vartojau sinupretą ir gelomyrtol forte.
Sinupret man pablogino, ten zoles... nes man itaria alergija nuo kurios ir atsirado sinusitas...nes jos 3 metai negydziau, nes niekaip nerasdavo ko gi man bega ta nosis biggrin.gif
Dabar vietoj imbiero kapsulių pati išsiviriau imbirerinių saldainiukų (pagal regnos receptą,paskaityk keletą psl.atgal).
reiks rast laiko issivirt imbieras jau nupirktas  smile.gif

Dar naudoju profilaktinę priemonę:atpjaunu siaurą juostelę česnako ir įdedu į nosį,prieš tai nosies gleivinę patepus aliejumi,kad nedirgintu gleivinės.Kažkada patingėjau pasitepti aliejumi,tai pradėjo trupučiuką gleivinė kraujuoti.
Sėkmės gydantis ir pasveikstant 4u.gif
[/quote]

didelis aciu !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 28 spalio 2009 - 00:31
Nusipirkau vakar malto gvazdikėlio, tai šįryt jau geriau smile.gif Skonis ne iš maloniausių, nes labai aitrus, bet ko tik nepadaryčiau dėl sveikatos biggrin.gif
Atsakyti
VAISTINĖ ŠIRDAŽOLĖ,
Pelesos g. 7, LT- 02115 VILNIUS - (5) 2655210
Naugarduko g. 15 /28, LT- 03226 VILNIUS - (5) 2334401

Cia buvo ideju,kad gvazdikeli galima susimalti su kavamale,bet as nebandziau.Perku malta.

Imbiero tabletes pirkau Sirdazoleje,bet dabar pati issiviriau imbieriniu saldainiuku,tai vartoju savo pagaminta produkta.

Tai tu irgi "su stazu" biggrin.gif Kadangi uzdegimini procesa turejau keleta metu,tai tiek buvau viska issityrus,kad jau turbut butu sunkiau pasakyti kas buvo netirta ,nei atvirksciai.Taigi del alergijos taipogi buvau istirta.Man sinupretas tinka.

Sekmes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 28, 09:16)
Nusipirkau vakar malto gvazdikėlio, tai šįryt jau geriau smile.gif Skonis ne iš maloniausių, nes labai aitrus, bet ko tik nepadaryčiau dėl sveikatos biggrin.gif

Taip taip gavzdikeliai ne pauksciu pienas biggrin.gif
Mane pirma karta isgerus net lengvai supykino,bet labai greitai pripratau ir jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 10 28, 09:37)
Taip taip gavzdikeliai ne pauksciu pienas biggrin.gif
Mane pirma karta isgerus net lengvai supykino,bet labai greitai pripratau ir jokiu problemu.

Aha, supykino ir mane praėjus dešimčiai minučių, bet nenorėjau merginų gąsdinti biggrin.gif Tikrai priprasiu, juk žmonės dar ne tokias nesąmones geria laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 28, 11:20)
Aha, supykino ir mane praėjus dešimčiai minučių, bet nenorėjau merginų gąsdinti biggrin.gif Tikrai priprasiu, juk žmonės dar ne tokias nesąmones geria laugh.gif

Isgerus gvazdikeliu koki obuoli ar siaip ka isimetu i skrandi,tada jokiu problemu nekyla.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 28 spalio 2009 - 13:03
kaip geriat malta gvazdikeli ?
sunku man ieskot netas beveik netraukia...tiekejus reik keist smile.gif
as 3 d sumaisau i sauksteli gvazdikeliu su tiek pat medaus ipilu vandens kad isgert galeciau nedaug ir makr. nepasakysiu kad labai bjautu biggrin.gif nepykina smile.gif pries tai gurksni aliejaus maktelnu, kad skrandzio neisestu biggrin.gif thumbup.gif
po gvazdiku tikrai pagerejo, bet paraleliai dariau dar tokia procedura-radau nete- 1 skiltele cesnako, sutarkuota sumaisyt su tokiu pat kiekiu sviesto(tikro) pries miega tepu sinusus ir koju padus, pirstus maunu siltas kojines ir i lova, siand buvo 3 naktis galiu pasakyt kad man daug geriau, vakar norejau jau gert antibiotikus bet siandie po 3 savaiciu siaubiako pirma kart kvepuoja mano nosis be vaistu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ai, dar ryte reik karstais garais pakvepuot apie 10 min, puliai greit salinas...
Nuo sinusito viskas ka aprasiau smile.gif
Atsakyti