[quote=Rikara,2009 10 13, 22:21]
Visus minėtus ingredientus šiuo metu turiu, bet niekada nebandžiau daryti tokio mišinuko.Tikrai būtų įdomu išgirsti nuomone žmogaus,praktiškai išbandžiusio šį produktą.
Papildyta:
Va dar kokį variantą radau internete.Tikrai ne mano receptas,tikiuosi autorė nesupyks, kad paplatinau:
Aš tai nuo rudens visą savo šeimyną maitinau, kaip pati buvau pavadinusi: natūraliais vitaminai
Rikara,labai ydomus,mišinukas.
Tiesiog vertas dėmesio.
Būtų ydomu,jeigu atsilieptų ir vieną ir antrą naudojusios moterys.
Aš,internete radau,kad labai gerai,uogas {tarkime avietes}užpilti 1,5stiklinės virinto vandens,{supilti į termusą}ir palaikyti keletą valandų ir poto gerti.
Radau,kad medų reikia naudoti,pastoviai,prasidėjus rudeniui,ne tik tuomet ,kai sunegaluojame.
Noriu paklausti,kas naudojote bičių pienelį?
QUOTE(regna @ 2009 10 13, 23:47)
Radau,kad medų reikia naudoti,pastoviai,prasidėjus rudeniui,ne tik tuomet ,kai sunegaluojame.
medų mes naudojam pastoviai, net vasarą saldinam gėrimus, tiesiog kabinam šaukšteliu ir smaguriaujam pienelio nenaudojam, bet mažajai kas 3 mėn maždaug perku bičių pikio su medum imuninei stiprint, bei mažakraujystės profilaktikai (mudvi vegetarės ) kiek domėjausi, tai tuos pikius, pienelius, duoneles galima vartoti ne pastoviai, o tarkim kartą per sezoną ar pan..nors kai kur rašoma, kad tinka ir kasdien
QUOTE(Favorites @ 2009 10 13, 22:36)
maniškės imbierinės cukatos
taipogi ne skaidrios, bet vartoti tinkamos...mmmm...skanumėlis
ale nevalgo nei vaikai, nei mb bet sirupo tai vaikučiams į arbatą vietoj cukraus pilu - geria tylėdami
taipogi ne skaidrios, bet vartoti tinkamos...mmmm...skanumėlis
ale nevalgo nei vaikai, nei mb bet sirupo tai vaikučiams į arbatą vietoj cukraus pilu - geria tylėdami
Maniskiai lygiai tokie patys.Gal tokie ir turi buti
As tai jau visa savo seima moraliskai ruosiu,kad teks ragauti manuju saldainiuku.Mama su anyta tolerantiskai paklause paklause mano kalbu,tai dabar laukia kol atgabensiu ir ragaus.Sesers seimyna visada pasiruosusi naujovems.Tikiuosi, kad tai pades isvengti persalimu, visokiausiu virusu bei bacilu
QUOTE(regna @ 2009 10 13, 22:47)
Aš,internete radau,kad labai gerai,uogas {tarkime avietes}užpilti 1,5stiklinės virinto vandens,{supilti į termusą}ir palaikyti keletą valandų ir poto gerti.
Mano viena bendradarbe darydavo toki kompotuka:
du pakelius ersketroziu arbatos uzpildavo 1 litru verdancio vandens.palikdavo atausti,paskui dedavo sauksta medaus ir ispausdavo citrinu sulciu bei ipjaustydavo citrinu griezineliu.Jei didesne seimyna galima atitinkamai daryti ir didesne porcija.Bandziau ir as,skanus gerimas.Bent jau tikrai geriau nei sultys is tetrapaku..
Labukas
Gal kas galetu patartyi ka nors mano atveju, susuko spranda, net kakla sunku pasukti
Gal kokia priemone kas gali patarti, ar cia tiktu keniu aliejus ?
Gal kas galetu patartyi ka nors mano atveju, susuko spranda, net kakla sunku pasukti
Gal kokia priemone kas gali patarti, ar cia tiktu keniu aliejus ?
Tikiuosi nenusibosiu su nuorodom .Kiek zinau varnalesas dievina japonai.O man,deja,varnalesos asocijuojasi su vaikyste ir iskirptomis plauku sruogomis,kai zaidziant kara buvo naudojami varnalesos vaisiai ir jau kitokiu budu ju isimti is plauku nebebuvo apart iskerpant
Dar siulyciau pasiskaityti ir komentarus
http://gyvenimas.del....php?id=5360181
Dar siulyciau pasiskaityti ir komentarus
http://gyvenimas.del....php?id=5360181
Pasidariau putino uogų su medumi,bandžiau jas trinti,bet man patarė dėti su viskuo.
Delfe.lt yra daug parašyta apie imbierą,žalią arbatą,ir šokoladą.
Kas esat bandžiusios tamanų aliejų, kaip manot ar tiktų praguloms gydyti/apgydyti?
Pagal aprašymą turėtų tikt, bet konkrečiai neparašyta,, bet tai juk žaizda
QUOTE(Saulužė @ 2009 10 22, 10:17)
Kas esat bandžiusios tamanų aliejų, kaip manot ar tiktų praguloms gydyti/apgydyti?
Manau turėtų tikti, nes jis ir gydo ir truputį džiovina, bet gal prieš tepant reikėtų su mažu taškeliu išbandyti ar negrauš
QUOTE(ernesin @ 2009 10 22, 10:56)
Manau turėtų tikti, nes jis ir gydo ir truputį džiovina, bet gal prieš tepant reikėtų su mažu taškeliu išbandyti ar negrauš
Dėkui