Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

[quote=Rikara,2009 10 13, 22:21]
Visus minėtus ingredientus šiuo metu turiu, bet niekada nebandžiau daryti tokio mišinuko.Tikrai būtų įdomu išgirsti nuomone žmogaus,praktiškai išbandžiusio šį produktą.
Papildyta:
Va dar kokį variantą radau internete.Tikrai ne mano receptas,tikiuosi autorė nesupyks, kad paplatinau:
Aš tai nuo rudens visą savo šeimyną maitinau, kaip pati buvau pavadinusi: natūraliais vitaminai
Rikara,labai ydomus,mišinukas. 4u.gif
Tiesiog vertas dėmesio.
Būtų ydomu,jeigu atsilieptų ir vieną ir antrą naudojusios moterys.
Aš,internete radau,kad labai gerai,uogas {tarkime avietes}užpilti 1,5stiklinės virinto vandens,{supilti į termusą}ir palaikyti keletą valandų ir poto gerti.
Radau,kad medų reikia naudoti,pastoviai,prasidėjus rudeniui,ne tik tuomet ,kai sunegaluojame.
Noriu paklausti,kas naudojote bičių pienelį?
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 13, 23:47)
Radau,kad medų reikia naudoti,pastoviai,prasidėjus rudeniui,ne tik tuomet ,kai sunegaluojame.

medų mes naudojam pastoviai, net vasarą 4u.gif saldinam gėrimus, tiesiog kabinam šaukšteliu ir smaguriaujam 4u.gif pienelio nenaudojam, bet mažajai kas 3 mėn maždaug perku bičių pikio su medum 4u.gif imuninei stiprint, bei mažakraujystės profilaktikai 4u.gif (mudvi vegetarės 4u.gif ) kiek domėjausi, tai tuos pikius, pienelius, duoneles galima vartoti ne pastoviai, o tarkim kartą per sezoną ar pan..nors kai kur rašoma, kad tinka ir kasdien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2009 10 13, 22:36)
maniškės imbierinės cukatos  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

taipogi ne skaidrios, bet vartoti tinkamos...mmmm...skanumėlis  4u.gif
ale nevalgo nei vaikai, nei mb  lotuliukas.gif  bet sirupo  tai vaikučiams į arbatą vietoj cukraus pilu - geria tylėdami  biggrin.gif  4u.gif

Maniskiai lygiai tokie patys.Gal tokie ir turi buti g.gif
As tai jau visa savo seima moraliskai ruosiu,kad teks ragauti manuju saldainiuku.Mama su anyta tolerantiskai paklause paklause mano kalbu,tai dabar laukia kol atgabensiu ir ragaus.Sesers seimyna visada pasiruosusi naujovems.Tikiuosi, kad tai pades isvengti persalimu, visokiausiu virusu bei bacilu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 13, 22:47)
Aš,internete radau,kad labai gerai,uogas {tarkime avietes}užpilti 1,5stiklinės virinto vandens,{supilti į termusą}ir palaikyti keletą valandų ir poto gerti.

Mano viena bendradarbe darydavo toki kompotuka:
du pakelius ersketroziu arbatos uzpildavo 1 litru verdancio vandens.palikdavo atausti,paskui dedavo sauksta medaus ir ispausdavo citrinu sulciu bei ipjaustydavo citrinu griezineliu.Jei didesne seimyna galima atitinkamai daryti ir didesne porcija.Bandziau ir as,skanus gerimas.Bent jau tikrai geriau nei sultys is tetrapaku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 14 spalio 2009 - 08:28
Radau straipsni apie imbiera.Siulau ir jums uzmesti aki 4u.gif

http://gyvenimas.del...a.d?id=24617723
Atsakyti
Kaip sustiprinti imunitetą natūraliomis priemonėmis?

http://gyvenimas.del...s.d?id=24616997

Atsakyti
Labukas
Gal kas galetu patartyi ka nors mano atveju, susuko spranda, net kakla sunku pasukti g.gif
Gal kokia priemone kas gali patarti, ar cia tiktu keniu aliejus ?
Atsakyti
Tikiuosi nenusibosiu su nuorodom 4u.gif .Kiek zinau varnalesas dievina japonai.O man,deja,varnalesos asocijuojasi su vaikyste ir iskirptomis plauku sruogomis,kai zaidziant kara buvo naudojami varnalesos vaisiai ir jau kitokiu budu ju isimti is plauku nebebuvo apart iskerpant biggrin.gif
Dar siulyciau pasiskaityti ir komentarus

http://gyvenimas.del....php?id=5360181
Atsakyti

Pasidariau putino uogų su medumi,bandžiau jas trinti,bet man patarė dėti su viskuo.
Delfe.lt yra daug parašyta apie imbierą,žalią arbatą,ir šokoladą.
Atsakyti
Kas esat bandžiusios tamanų aliejų, kaip manot ar tiktų praguloms gydyti/apgydyti?
g.gif
Pagal aprašymą turėtų tikt, bet konkrečiai neparašyta,, bet tai juk žaizda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 10 22, 10:17)
Kas esat bandžiusios tamanų aliejų, kaip manot ar tiktų praguloms gydyti/apgydyti?
g.gif
Pagal aprašymą turėtų tikt, bet konkrečiai neparašyta,, bet tai juk žaizda g.gif

Manau turėtų tikti, nes jis ir gydo ir truputį džiovina, bet gal prieš tepant reikėtų su mažu taškeliu išbandyti ar negrauš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 22, 10:56)
Manau turėtų tikti, nes jis ir gydo ir truputį džiovina, bet gal prieš tepant reikėtų su mažu taškeliu išbandyti ar negrauš 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti