Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(Staisi @ 2009 10 15, 15:35)
labutis visoms 4u.gif

Kadangi namuose laikau savo numyletini padareli ir laukiuosi tai nusprendziau ir as pasidaryti toksoplazmozes tyrima ax.gif

Atsakymai:
Antikunai (IgG) - >300(norma 0-31,99) - teigiamas
Antikunai (igM) - 0,46 (norma 0-0,9) - neigiamas

Kai atnesiau ginei rezultatus ji i mane kreivai paziurejo ir paklause kas man liepe juos darytis ir ji nieko man negali paaiskinti nes pirma karta mato blink.gif  doh.gif

Labai prasau jusu pasakyti ar man kas yra negerai??? verysad.gif

Keisk savo gine doh.gif As tiksliai nezinau, bet man buvo taip pat - pirmas teigiamas, o antras neigiamas. Tai reiskias, kad tu sergi letine toksaplazmoze, tai yra nepavojinga nei tau nei vaikui. Nes kazkada ja persisrgai ir ji palieka pedsaka pas tave amziams smile.gif Tau bet kuris gyd gali pakomentuoti gautus atsakymus. Blogiausiu atveju nueik ten kur dareisi ir pasakys tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 10 15, 20:28)
Keisk savo gine  doh.gif  As tiksliai nezinau, bet man buvo taip pat - pirmas teigiamas, o antras neigiamas. Tai reiskias, kad tu sergi letine toksaplazmoze, tai yra nepavojinga nei tau nei vaikui. Nes kazkada ja persisrgai ir ji palieka pedsaka pas tave amziams smile.gif Tau bet kuris gyd gali pakomentuoti gautus atsakymus. Blogiausiu atveju nueik ten kur dareisi ir pasakys tau  4u.gif

Ten kur dariaus pasake - nueisit pas savo gine ir jums viska paaiskins doh.gif nuejau pas gine - ta nieko nesupranta blink.gif nu zodziu sunervino mad.gif reikes dar savo akuseres pasiklausti, kuri mane priziuri dabar g.gif nu gal ta bent kiek bus protingesne doh.gif

Bet aciu Diamond labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2009 10 15, 22:24)
Ten kur dariaus pasake - nueisit pas savo gine ir jums viska paaiskins doh.gif nuejau pas gine - ta nieko nesupranta blink.gif nu zodziu sunervino mad.gif reikes dar savo akuseres pasiklausti, kuri mane priziuri dabar g.gif nu gal ta bent kiek bus protingesne doh.gif

Bet aciu Diamond labai uz atsakyma 4u.gif

staisi keisk savo gine,kad veliau nebutu dar didesniu staigmenu.
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 10 14, 12:23)
Akeela parashyk kaip tau sekesi procedura. ir kaip db jautiesi? kada pasakys tyrimo rezultatus?

Mums ir pirmadieni ėmė vaisiaus vandenis , labai bijojau , bet nebuvo taip baisu ir skausminga kaip atrodė. Vakar jau gavau tyrimu atsakymus , tai mus ir atsakymai neigemi , viskas tvarkoje. Pagaliau galesiu atsipusti. Kita savaite ruošiuosi keliauti pas gyd. Vonič ji jau turejo gryžti iš atostogu.
Atsakyti
Sveikos mielosios nėštukės,

Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi, tikiuosi kam nors padėti.
Praėjusią savaitę gavau tyrimu del toksoplazmozės atsakymus ir ką gi - abu teigiami (G ir M). Vadinasi ūminė toksoplazmozė. Aš visą sustresavau, perskaičiau jūsų žinutės, apsiraminau šiek tiek ir sekančią dieną lekiau pas savo ginę. Ji ramiai pažiūrėjo, liepė nedelsiant važiuoti į Santariškes pakartoninius tyrimus pasidaryti. Kitą rytą pridaviau kraują, po piet jau atsakymai buvo nusiųsti į el. paštą - Toxo G - teigiami, Toxo M - neigiami, vadinasi viskas gerai, aš jau ja persirgau ir jokios grėsmės mano kūdikėliui nekelia. Bet įtariu mano stresas vis tiek ne į naudą vaikeliui doh.gif Žodžiu, patarimas visoms, kurioms pirmi atsakymai buvo nedžiuginantys: važiuokit tiesiai į Santariškes ir kartokite tyrimus (aš pirmus dariausi Sorpo tyrimų centre ir še tau, kad nori doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2009 10 15, 16:35)
labutis visoms 4u.gif

Kadangi namuose laikau savo numyletini padareli ir laukiuosi tai nusprendziau ir as pasidaryti toksoplazmozes tyrima ax.gif

Atsakymai:
Antikunai (IgG) - >300(norma 0-31,99) - teigiamas
Antikunai (igM) - 0,46 (norma 0-0,9) - neigiamas

Kai atnesiau ginei rezultatus ji i mane kreivai paziurejo ir paklause kas man liepe juos darytis ir ji nieko man negali paaiskinti nes pirma karta mato blink.gif  doh.gif

Labai prasau jusu pasakyti ar man kas yra negerai??? verysad.gif

Esi persirgusi ir vaikeliui jau nebepavojinga

QUOTE(Akeela @ 2009 10 16, 14:38)
Mums ir pirmadieni ėmė vaisiaus vandenis , labai bijojau , bet nebuvo taip baisu ir skausminga kaip atrodė. Vakar jau gavau tyrimu atsakymus , tai mus ir atsakymai neigemi , viskas tvarkoje. Pagaliau galesiu atsipusti. Kita savaite ruošiuosi keliauti pas gyd. Vonič ji jau turejo gryžti iš atostogu.

Na juk sakiau, kad nebaisu ir nesijaudink, nesinervuok ax.gif as taip pat sia savaite eisiu pas gydytoja skambinau praita savaite, pasiklausiau kada grysta sake kad jau sia rolleyes.gif
QUOTE(lidz @ 2009 10 19, 18:05)
Sveikos mielosios nėštukės,

Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi, tikiuosi kam nors padėti.
Praėjusią savaitę gavau tyrimu del toksoplazmozės atsakymus ir ką gi - abu teigiami (G ir M). Vadinasi ūminė toksoplazmozė. Aš visą sustresavau, perskaičiau jūsų žinutės, apsiraminau šiek tiek ir sekančią dieną lekiau pas savo ginę. Ji ramiai pažiūrėjo, liepė nedelsiant važiuoti į Santariškes pakartoninius tyrimus pasidaryti. Kitą rytą pridaviau kraują, po piet jau atsakymai buvo nusiųsti į el. paštą - Toxo G - teigiami, Toxo M - neigiami, vadinasi viskas gerai, aš jau ja persirgau ir jokios grėsmės mano kūdikėliui nekelia. Bet įtariu mano stresas vis tiek ne į naudą vaikeliui  doh.gif Žodžiu, patarimas visoms, kurioms pirmi atsakymai buvo nedžiuginantys: važiuokit tiesiai į Santariškes ir kartokite tyrimus (aš pirmus dariausi Sorpo tyrimų centre ir še tau, kad nori  doh.gif )

Taip esi persirgusi ir zinoma nereikia apsistoti ties vienais tyrimu rezultatais reikia pakartotinius darytis kur nors kiturs ir sulyginti
Papildyta:
P.S. seip del tyrimu merginos jei giniai nezino kaip pakomentuoti prasykite, kad siustu pas infektologus
Atsakyti
gavau antra doze vaistuku bet jau nebeantibijotiku 2 savaites geriu 2 sav pailsiu ir vel darytis tyrimus kraujo.
Bet nepradandu vilties, kad viskas ok bus mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena,

pasidariau tyrimus dėl toksoplazmozėsAlytuje atsak IgM - neigiami, IgG- 12,3 mano gyd gine paasikino kad atsakymai geri. Po 2 sav(tada buvo 13 sav. nestumas) vaziavau i kauna pas genetikus ten gyd israse siuntima vel tokiam paciam tyrimui. Tada atsakymas jau buvo toks IgM - neigiamas, o IgG 243. tai kaip cia suprast, negi per 2 saviates gali atsirast toks skirtumas?? kiek skaiciau forume jei neigiamas IgM tai toksoplazmozė lėtinės formos? Ar gerai supratau?
Zinau kad ši bjauri infekcija gali pakenkti leliukui??/ Ar gydytojas siuncia darytis vaisiaus vandenu tyrima?? ar tas tyrimas parodo, akd kas leliukui negerai??
Būkite malonios parašykite i a.ž.aciu
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2009 11 17, 11:12)
laba diena,

pasidariau tyrimus dėl toksoplazmozėsAlytuje atsak IgM - neigiami, IgG- 12,3 mano gyd gine paasikino kad atsakymai geri. Po 2 sav(tada buvo 13 sav. nestumas) vaziavau i kauna pas genetikus ten gyd israse siuntima vel tokiam paciam tyrimui. Tada atsakymas jau buvo toks IgM - neigiamas, o IgG 243. tai kaip cia suprast, negi per 2 saviates gali atsirast toks skirtumas?? kiek skaiciau forume jei neigiamas IgM tai toksoplazmozė lėtinės formos? Ar gerai supratau?
Zinau kad ši bjauri infekcija gali pakenkti leliukui??/ Ar gydytojas siuncia darytis vaisiaus vandenu tyrima?? ar tas tyrimas parodo, akd kas leliukui negerai??
Būkite malonios parašykite i a.ž.aciu

Is vaisiaus vandenu tyrimu (juos dare man ir dar vienai siame forume besilankanciai mamytei) ziuri ar vaisius turi sia liga. o daugiau apie Igm ir IgG gali pakomentuoti infektologai
Atsakyti
labai aptylo pas mus g.gif
pasidariau ntaji kraujo tyrima, G pakrito is 1000 su virsum db yra 300 su trupuciu, o M is 1,4 pakrito iki 1.14, nzn reikes skambinti gydytojai ir klausti kas toliau ax.gif
Atsakyti
sveikos paneles- as cia su ta taxoplazmoze kovojau jau virs metu.. pries metus kai buvau pastojus - susirgau taxopazmoze ir vaisius nustojo vystytis deje, nuo to laiko vaiksciojau per visokius infektologus ir bande mane antibiotikais gydyti ir nieko- deje toliau sirgau ir toliau abu teigiami atsakymai pastoviai- tai sumazeja tai padideja, o vaikucio taip norejosi susilaukt.Pakeitus infektologe- viena docente man pasake kad nesibaiminciau ir jei noriu turet vaikiuka- tai ir stengtis ju susilaukt, nes 99.99% kad infekcija jau nepersiduos leliukui. Tai va siuo metu 14sav eina man ir kol kas vystomes puikiai,o as vis dar sergu ta taxoplazmoze doh.gif gal kas susiduret su tokiu atveju kaip mano - nes kazko baimintis pradedu- ar tikrai nepersiduos leliukui ar viskas gerai bus
Atsakyti
Mergaites, o serologinio tyrimo uztenka kad butu aisku ar yra toksimpazmoze? Poliklinikoje man ji dare, bet gydytoja kai tikrino tyrimus nieko nepasake kad kazkas blogai,o as kvaile ir pamirsau pasiklausti Mums jau 15sav, nervai ima nes nzn ka daryt, pas gydytoja po menesio
Atsakyti