Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(dezira @ 2009 09 18, 20:32)
katik gryzau nuo savo gydytojos,
ne nesergu sia zaraza kaip tu vadini,bet turiu buti labai atsargi.
plaunuos rankas gal 100 sykiu i diena,nieko svaros,higienos svarbiausia
ir jokiu desru ir salotu,net ir plautas salotas negalima.
nes nezinome is kur tos salotos buvo ir kur augamos,gal katinas pasisiojo ant ju.
isvis viskas gerai kepta,ir jokiu zaliu mesu ir zuvies.
taip kad sekmes visoms taip pat ir man paciai. mirksiukas.gif

puiku, kad nesergi 4u.gif lengvo nestumo ir dar lengvesnio gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
SVAJA- Kaip tau sekasi?

user posted image
Atsakyti
Sveikos,ka tik prisijungiau ir lb domina si tema, nes siandien pasidariau si tyrima ir lb bijau rezultatu, nes auginu katyte ir pati ja rupinuosi verysad.gif .Darzoves valgau is mamos sodo,tai manau nebus nuo ju blogai?
Atsakyti
QUOTE(Rence82 @ 2009 09 23, 16:21)
Sveikos,ka tik prisijungiau ir lb domina si tema, nes siandien pasidariau si tyrima ir lb bijau rezultatu, nes auginu katyte ir pati ja rupinuosi  verysad.gif .Darzoves valgau is mamos sodo,tai manau nebus nuo ju blogai?

labas nesu labai patyrusi,bet sakau salotu nevalgyk nors ir is mamos darzo.gi nezinai koks katinas ar suo apsisios tas darzoves,uztenka to ir jau pagavai ta zaraza kaip mes cia vadiname.darzoves tik virtas,desru negalima,zuvis gerai pakepta.kaip tau pasakyti zalia mesa nevalgyt ir zuvi taip pat.ir katineliui nieko zalio net nebandyk duoti.
nekeisk katinelio dezes jai nera kas pasirupina tai tik su pirstinem.bet del to nesijaudink.daugiau jaudinciaus del maisto ka valgome.higienos laikykis,plauk daznai rankas.nepergyvenk viskas bus gerai.SVAROS SVAROS IR DAR SYKI SVAROS.
pranesk kai gausi atsakyma ir buk rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rence82 @ 2009 09 23, 15:21)
Sveikos,ka tik prisijungiau ir lb domina si tema, nes siandien pasidariau si tyrima ir lb bijau rezultatu, nes auginu katyte ir pati ja rupinuosi  verysad.gif .Darzoves valgau is mamos sodo,tai manau nebus nuo ju blogai?

Gyvenu panašiom salygom ir nerado man jokios toksoplazmozės, tad nebijok
Atsakyti
QUOTE(Rence82 @ 2009 09 23, 16:21)

Nebijok, viskas bus gerai. friends.gif As turiu katuka, ir nevengiau bendravimo su juo per visa nestuma. Dariausi tyrima, nerado jokios bacolos.
Atsakyti
QUOTE(dezira @ 2009 09 22, 16:11)
SVAJA- Kaip tau sekasi?
user posted image

mirksiukas.gif kita savaite vaziuosiu kraujo tyrimus priduosiu ziuresim kaip sekasi kovoti su sia beda db geriu antra kursa antibijotiku, sake reikes visa nestuma gerti vaistukus, siuo metu baigiu gerti antibijotikus, o veliau gersiu jau kt vaistus nebeantibijotikus.
Taip pat kt savaite pas genetikus vaziuosim, bet vaziuosiu ne viena, o su MB bus drasiau.
parasysiu po vizitu pas medikus kokios diagnozes. Seip jauciu, kad pilvukas po truputi auga tuo dziaugiuosi ir viliuosi, kad vaikeliui viskas ok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 09 27, 14:25)
mirksiukas.gif kita savaite vaziuosiu kraujo tyrimus priduosiu ziuresim kaip sekasi kovoti su sia beda db geriu antra kursa antibijotiku, sake reikes visa nestuma gerti vaistukus, siuo metu baigiu gerti antibijotikus, o veliau gersiu jau kt vaistus nebeantibijotikus.
Taip pat kt savaite pas genetikus vaziuosim, bet vaziuosiu ne viena, o su MB bus drasiau.
parasysiu po vizitu pas medikus kokios diagnozes. Seip jauciu, kad pilvukas po truputi auga tuo dziaugiuosi ir viliuosi, kad vaikeliui viskas ok rolleyes.gif

Svarbu nepergyvenk svaja-ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
lauksiu tavo diagnosiu. mirksiukas.gif laikykis ir buk stipri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 26, 18:27)
Nebijok, viskas bus gerai.  friends.gif As turiu katuka, ir nevengiau bendravimo su juo per visa nestuma. Dariausi tyrima, nerado jokios bacolos.

Sveikos,as taip pat labai myluojuosi su savo katyte,kaip su vaiku biggrin.gif
Buvau pas savo gydytoja, tai sake,kad nuo katinu tik 4 vietoj galima apsikresti, o jei dar katinelis nevaiksto i lauka tai dar maziau tikimybes, pagr nuo zalios mesos. Liepe maziau nervuotis ir viskas bus ok smile.gif , tai laukiu atsakymo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rence82: 30 rugsėjo 2009 - 10:40
Sveikos merginos 4u.gif
man jau isvis gyli depresija prasideda del to,ka prisiskaitau verysad.gif su katinais bendrauju nuo kokiu 3 metuku,siuo metu turiu 10 metu ir 2 metu katinus,kurie yra kambariniai-laukiniai,gamtinius reikalus atlieka lauke,o be to nevengia pagastroliuoti. Man jau 36 sav. pradzioje to tyrimo gyd.nesiule darytis,o as "zalia" tokiuose reikaluose,tai net nezinojau,kad toks yra doh.gif Bet prisiskaicius internete,paklausiau jos (buvo 33 sav),tai sako jei nekarsciuoji-darytis nereikia. Bet man taip neramu,nes as viena katuka labai myliu,ir jis visada prilipes prie manes,tai nevengiu nei palaikyt,paglostyt ar panesiot (tiesiog mielas kaip kudikis) ir va nezinau ka daryt,labai bijau,kad nebuciau uzsikretus. Idomu ar tokiu laiku dar daro tuos tyrimus?ir jei teigiamas ar galima dar ka nors pakeisti?kaip manote?Pirmad eisiu darytis B grupes streptokoko tyrima,ir del sio bijau. Tiesiog jei buvau nestumo pradzioj rami (nors del tokiu dalyku),tai dabar galva plysta...
Atsakyti
QUOTE(candy_dita @ 2009 10 02, 11:58)
Sveikos merginos 4u.gif
man jau isvis gyli depresija prasideda del to,ka prisiskaitau verysad.gif su katinais bendrauju nuo kokiu 3 metuku,siuo metu turiu 10 metu ir 2 metu katinus,kurie yra kambariniai-laukiniai,gamtinius reikalus atlieka lauke,o be to nevengia pagastroliuoti. Man jau 36 sav. pradzioje to tyrimo gyd.nesiule darytis,o as "zalia" tokiuose reikaluose,tai net nezinojau,kad toks yra doh.gif Bet prisiskaicius internete,paklausiau jos (buvo 33 sav),tai sako jei nekarsciuoji-darytis nereikia. Bet man taip neramu,nes as viena katuka labai myliu,ir jis visada prilipes prie manes,tai nevengiu nei palaikyt,paglostyt ar panesiot (tiesiog mielas kaip kudikis) ir va nezinau ka daryt,labai bijau,kad nebuciau uzsikretus. Idomu ar tokiu laiku dar daro tuos tyrimus?ir jei teigiamas ar galima dar ka nors pakeisti?kaip manote?Pirmad eisiu darytis B grupes streptokoko tyrima,ir del sio bijau. Tiesiog jei buvau nestumo pradzioj rami (nors del tokiu dalyku),tai dabar galva plysta...

candy_dita nesijaudink ir nepergyvenk-viskas bus gerai.mes turbut per daug skaitome,kaip senais laikais niekas nieko nezinodavo apie jokias toksoplazmes ir nieko-vaikuciai gimdavo sveikuciai ir grazus. thumbup.gif
svarbu prisilaikyti higienos ir svaros,ir pamatysi candy viskas bus tvarkoje 4u.gif patikek.
lauksime tavo mazulio-pranesk mums savo naujienas,rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dezira @ 2009 10 03, 16:22)
candy_dita nesijaudink ir nepergyvenk-viskas bus gerai.mes turbut per daug skaitome,kaip senais laikais niekas nieko nezinodavo apie jokias toksoplazmes ir nieko-vaikuciai gimdavo sveikuciai ir grazus. thumbup.gif
svarbu prisilaikyti higienos ir svaros,ir pamatysi candy viskas bus tvarkoje 4u.gif patikek.
lauksime tavo mazulio-pranesk mums savo naujienas,rezultatus mirksiukas.gif

dekui uz paguoda 4u.gif
Atsakyti