sveikutes
kaip jums sekasi?? man po poilsio nuo antibijotiku vel israse tuos pacius antibijotikus gerti toliau o poto nuo 16 sav ar tai nuo 18 sav israsys kitus vaistus jau nebeantibiotikus bet sake reikes visa nestumo meta gydytis, o kai kuriose salyse vaikiui gimusiam iki 1 metu duoda antibijotikus pas mus to nedaro
laikykis svaja, kazkaip ziauru tiek antibiotiku gert.......
o del ko cia taip? kad dabar sergi toksoplazmoze????
gal kai griz gydytoja M.... tai pas ja dar nueik, konsultacijos, nezinau....;
o kas bus jei negersi? gal vaikui daugiau pakenks antibiotikas nei toksoplazmoze?
o del ko cia taip? kad dabar sergi toksoplazmoze????
gal kai griz gydytoja M.... tai pas ja dar nueik, konsultacijos, nezinau....;
o kas bus jei negersi? gal vaikui daugiau pakenks antibiotikas nei toksoplazmoze?
Buvau siandien pas Voinic, kaip pasijuokiau, aisku negarsiai, nes kai ejau buvau mazdaug nisiteikusi ka sakys:)
ajjajajajai kodel gi jus tyrimus daret ne santariskese, ojojoi
ir kodel jus tada pas mane neatejot ojojojojoi
man jau nuo to juokas
reiskia as galiu buti rami nes nesergu, nes ir tikrai negaleciau nes kaciu jau turiu daugiau negu 10 metu
bet vistiek pagulde, apziurejo limfamazgus
kitas dalykas siule per jega eiti daryti issamia echoskopija, jau pradzioje siule santariskes, bet po to nusileido iki antakalnio konsultacijos.
as jai sakau, kam man tai?
nu kaip kam; o ka neidomu? zinosit kas bus, kaip vistosi vaikas, bet sakau viskai gi gerai, o jei ir blogai del kitu ligu zinoti nenoriu,
ne ne ne jus nueikyte, jinai nesuprato kad man to nereikia
bet nusileidau ir del sventos ramybes israse man ta siuntyma, bet neeisiu manau....
nematau prasmes
dar suvokiau kad jinai siuncia i santariskes nes jai taip patogiau
o paaiskinimas prastas kodel ten, tiesog jai patinka ka jie po tyrymu paraso, nesismulkina taip kaip aids centre ir paraso apibendrinant daugiau
kai man pasake, va matot butumet dare tyrymus santariskese cia butu buve minusas oo ne plusas, nes apvalintu skaiciu, ir viskas butu aisku, nors pas jus ir taip aisku
taigi taip merginos... kas nenori i santariskes tai arba gincijasi su ja, arba padaro analizes kitur ir vel gincijasi kazkiek su ja, arba lauki kito daktaro, nes jau grizta is atostogu, ner cia ko moketi daugiau, ir be reikalo nera ko vaiksciuoti pas genetikus, jei aisku jauciates gerai
svaja patariu gal palaukti kitos daktares, jau greitai grizta, paskaityti paciai apie tos antibiotikus, ar tikrai tau ju reikia. nes kazkaip baisu tiek antibiotiku gert ir dar tos pacius.... nesamone aigigerei tai jie jei salino tai jau visus mikrobus, nebuvo gi jie uzprogramuoti
prisiminiau zodziu per ruskoje radio jai sako
bolnoj nuzdaetsa v uhode vraca i cem dalse vrac uidiot tem lutshe.
ajjajajajai kodel gi jus tyrimus daret ne santariskese, ojojoi
ir kodel jus tada pas mane neatejot ojojojojoi
man jau nuo to juokas
reiskia as galiu buti rami nes nesergu, nes ir tikrai negaleciau nes kaciu jau turiu daugiau negu 10 metu
bet vistiek pagulde, apziurejo limfamazgus
kitas dalykas siule per jega eiti daryti issamia echoskopija, jau pradzioje siule santariskes, bet po to nusileido iki antakalnio konsultacijos.
as jai sakau, kam man tai?
nu kaip kam; o ka neidomu? zinosit kas bus, kaip vistosi vaikas, bet sakau viskai gi gerai, o jei ir blogai del kitu ligu zinoti nenoriu,
ne ne ne jus nueikyte, jinai nesuprato kad man to nereikia
bet nusileidau ir del sventos ramybes israse man ta siuntyma, bet neeisiu manau....
nematau prasmes
dar suvokiau kad jinai siuncia i santariskes nes jai taip patogiau
o paaiskinimas prastas kodel ten, tiesog jai patinka ka jie po tyrymu paraso, nesismulkina taip kaip aids centre ir paraso apibendrinant daugiau
kai man pasake, va matot butumet dare tyrymus santariskese cia butu buve minusas oo ne plusas, nes apvalintu skaiciu, ir viskas butu aisku, nors pas jus ir taip aisku
taigi taip merginos... kas nenori i santariskes tai arba gincijasi su ja, arba padaro analizes kitur ir vel gincijasi kazkiek su ja, arba lauki kito daktaro, nes jau grizta is atostogu, ner cia ko moketi daugiau, ir be reikalo nera ko vaiksciuoti pas genetikus, jei aisku jauciates gerai
svaja patariu gal palaukti kitos daktares, jau greitai grizta, paskaityti paciai apie tos antibiotikus, ar tikrai tau ju reikia. nes kazkaip baisu tiek antibiotiku gert ir dar tos pacius.... nesamone aigigerei tai jie jei salino tai jau visus mikrobus, nebuvo gi jie uzprogramuoti
prisiminiau zodziu per ruskoje radio jai sako
bolnoj nuzdaetsa v uhode vraca i cem dalse vrac uidiot tem lutshe.
Sveikos ,aš ir vakar buvau pas gyd.man priraše vaistu ir sake reikes gerti 2 savaites. Ji man sako , tavo tyrimai kaip nera blogi , bet man nepatinka tavo Toxo IgG avidiškumo tyrimas, sako reikejo jo mums visai nedaryti. Reikia apsidrausti reikes tau gerti vaistus ir nueiti pas genetikus , kad isitikintume ,kad pas tave viskas gerai. Bet jai pas mane viskas gerai aš nenoriu gerti vaistu , visai pasimečiau dar perskaičiau Yola tavo pasokojima tai visai pasimečiau.
Akela as ne gydytoja aisku bet prisimink ka jinai sake is esmes sergi ar ne toxoplazmoze??????
reikejo nedaryti, geras pasakymas, tai tau kazkiek ir atsakymas, reikejo nedaryti , jei jo nebutu tai butu viskas gerai, tai va
o kad jinai nieko neklauso tik pas genetikus siuncia tai zinau, as jai sakau ne jinai man sako nu kaip ne, gi reiketu... kad suzinoti kad viskas gerai, tai gi ir taip aisku kad viskas gerai.
prisimink ka sake apie liga, pati pagalvok kiek jau su katinais draugauji, ir perskaityk nete apie vaistus, indikacija....
kaip cia viena parase, kad sese pasake neieskokyme ligu...
spresti tau, tik gerai abgalvok, nes vaistai gali daugiau pakenkti negu padeti o ir pinigus kainuoja
reikejo nedaryti, geras pasakymas, tai tau kazkiek ir atsakymas, reikejo nedaryti , jei jo nebutu tai butu viskas gerai, tai va
o kad jinai nieko neklauso tik pas genetikus siuncia tai zinau, as jai sakau ne jinai man sako nu kaip ne, gi reiketu... kad suzinoti kad viskas gerai, tai gi ir taip aisku kad viskas gerai.
prisimink ka sake apie liga, pati pagalvok kiek jau su katinais draugauji, ir perskaityk nete apie vaistus, indikacija....
kaip cia viena parase, kad sese pasake neieskokyme ligu...
spresti tau, tik gerai abgalvok, nes vaistai gali daugiau pakenkti negu padeti o ir pinigus kainuoja
sveikutes,tai va jau turiu atsakyma del toxsoplazmes.
tai taip igG -NEIGIAMAS
igM -NEIGIAMAS
ir dar parasyta antikuniai-tai kaip suprantu neturiu-ir galiu pagauti.
ar gerai supratau,ir rytoj popiet einu pas savo gydytojos.
tai taip igG -NEIGIAMAS
igM -NEIGIAMAS
o kaip persirasyti pas kita gydytoja gi nemanau, kad jos nesueina poto gali buti blogiau, na as sergu tikrai ir manau reikia gydytis
svaja,as tau negaliu patart,nes negyvenu lietuvoje,nenuleisk galvos viskas bus gerai.
Papildyta:
kasnors man galite atsakyti,aciu
Papildyta:
QUOTE(dezira @ 2009 09 17, 12:24)
sveikutes,tai va jau turiu atsakyma del toxsoplazmes.
tai taip igG -NEIGIAMAS
igM -NEIGIAMAS
tai taip igG -NEIGIAMAS
igM -NEIGIAMAS
AS asmeniskai nezinau, bet tik tiek galiu pasakyti kad jei netingi paskaityk sena tema apie toksoplazmoze, ten kazkas aiskino, kas ir kaip,
ar nete paieskok, bet manau geriau pas gydytoja paklaust
ar nete paieskok, bet manau geriau pas gydytoja paklaust
QUOTE(dezira @ 2009 09 17, 13:31)
svaja,as tau negaliu patart,nes negyvenu lietuvoje,nenuleisk galvos viskas bus gerai.
Papildyta:
Papildyta:
tu nesergi sia zaraza mano supratimu, nes mano teigiami abu
QUOTE(Svaja83 @ 2009 09 18, 13:18)
tu nesergi sia zaraza mano supratimu, nes mano teigiami abu
katik gryzau nuo savo gydytojos,
ne nesergu sia zaraza kaip tu vadini,bet turiu buti labai atsargi.
plaunuos rankas gal 100 sykiu i diena,nieko svaros,higienos svarbiausia
ir jokiu desru ir salotu,net ir plautas salotas negalima.
nes nezinome is kur tos salotos buvo ir kur augamos,gal katinas pasisiojo ant ju.
isvis viskas gerai kepta,ir jokiu zaliu mesu ir zuvies.
taip kad sekmes visoms taip pat ir man paciai.