Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

Sveikos,
as irgi manau kad nereikia klausytis tu bobuciu smile.gif
o su katinais tai nes galim uzsikresti kai patvarkome paskui juos, tvarkome ju tualeta:)

tai butent tada:)
bet manau kad jei ir toliau laikysis higienos tai viskas bus gerai.
Atsakyti
as jau koki 10 metu gyvenu su katinais unsure.gif pasidariau toksoplazmozes tyrima ir raso, kad:

IgM neigiamas 0.11
IgG teigiamas >300

ar teisingai suprantu, kad jau esu persirgusi? g.gif
Atsakyti
Vakar buvau vėl pas Voinič, atnešiau antra karta darytytus tytimus. Tai sake , kad šia liga užsikrečiau prieš neštuma. Reikes gerti antibijotikus ir man , bet kadangi jau geriu antibijotikus nuo kitos ligos tai dabar bus man pertraukele savaite nuo vaistu ir po to jau pradesiu gerti naujus antibijotikus. Dar sake, kad ir man reikes pas genetikus apsilankyti verysad.gif , aš iškarto išsigandau bijau.gif ( tikriausiai pabalau) tai ji mane nuramino ir sako nebijok tu ju viskas bus gerai, tai drasiau pasidare .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akeela: 09 rugsėjo 2009 - 08:00
sveika Akeela,

tai uzsikretei pries nestuma ir dar sergi, kaip suprantu?

kosmaras su toms ligoms....

o genetiku nebijok:) 4u.gif jie gi tik pasako ka mato.... o ar tai anksciau pamatysi ar beliau... tik laiko klausimas. smile.gif
tikiek kad viskas bus gerai.

as einu pas ja kita savaite ir jau bijau:)smile.gif jauciu tyrimai netiks kur daryti ir panasiai...
Atsakyti
Taip ji man sake, kad užsikrečiau prieš pat neštuma ir sergu dabar . Nepergyven jei ji tau nesake kur darytis tyrimu tai neprikips viskas bus gerai. Aš ir kita antradieni dar einu pas ja , kad gaučiau receptuka vaistukams.
Atsakyti
QUOTE(Skriepka @ 2009 09 08, 12:38)
as jau koki 10 metu gyvenu su katinais  unsure.gif pasidariau toksoplazmozes tyrima ir raso, kad:

IgM neigiamas 0.11
IgG teigiamas >300

ar teisingai suprantu, kad jau esu persirgusi?  g.gif

Aha, turi imunitetą šiai ligai , nes jau persirgai. Gali nebesijaudinti ir nebebijoti, kad gali užsikrėsti.
Atsakyti
QUOTE(Akeela @ 2009 09 09, 09:57)
Vakar buvau vėl pas Voinič, atnešiau antra karta darytytus tytimus. Tai sake , kad šia liga užsikrečiau prieš neštuma. Reikes gerti antibijotikus ir man , bet kadangi jau geriu antibijotikus nuo kitos ligos tai dabar bus man pertraukele savaite nuo vaistu ir po to jau pradesiu gerti  naujus antibijotikus. Dar sake, kad ir man reikes pas genetikus apsilankyti  verysad.gif , aš iškarto išsigandau bijau.gif ( tikriausiai pabalau)  tai ji mane nuramino ir sako nebijok tu ju viskas bus gerai, tai drasiau pasidare .

o tuos kt antibijotikus del slapimo negeru tyrimu geriai?
niu nieko ash jau prageriau ta kursa 14 dienu db pas mane pertauka poto bus vel matyt

Skriepka BET VIS VIEN NEVALGYK ZALIOS MESOS< PLAUK VAISIU IR T.t. vis vien reikia saugotis
Papildyta:
merginos o jums gydytoja nieko nesake kad jus nevienos kad yra dar tokiu paciu pacienciu ta prasme besilaukianciu ir serganciu sia zaraza?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 10 rugsėjo 2009 - 12:15
o tuos kt antibijotikus del slapimo negeru tyrimu geriai?
niu nieko ash jau prageriau ta kursa 14 dienu db pas mane pertauka poto bus vel matyt

Taip geriau antibijotikus nuo šlapimo taku infekcijos ,o dabar reikes gerti nuo toksoplazmosės. Tikuosiu mano pilvuko gyventojui vaistai nepakenks.
Man gyditoja nieko nesake , kad daugiau yra serganciu šia liga .
Atsakyti
na nzn si liga turbut nesenai atsirado ar kaip? nes seniau moterys isnesiodavo ir gimdydavo nieko nezinodamos gal kai kuriems vaikiukams ir nieko nebuvo o gal kitiems ir pakenke vat noreciau suzinoti kaip musu senelems sekesi speju kad jos nieko nezinojo apie sia liga.
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 09 10, 13:14)
Skriepka BET VIS VIEN NEVALGYK ZALIOS MESOS< PLAUK VAISIU IR T.t. vis vien reikia saugotis

kad lygtais ir anksciau nevalgiau zalios mesos ir viska plaudavau g.gif
greiciausiai cia buvau apsikretusi nuo katinu g.gif nes jie pas mus vasara begioja po lauka blush2.gif ju tualetus ir anksciau valiau ir dabar valau, nes niekas to uz mane nepadarys verysad.gif tik dabar, nors tyrimai ir parode imuniteta, vis tiek biski bijau - valau su pirstinem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 09 11, 09:42)
na nzn si liga turbut nesenai atsirado ar kaip? nes seniau moterys isnesiodavo ir gimdydavo nieko nezinodamos gal kai kuriems vaikiukams ir nieko nebuvo o gal kitiems ir pakenke vat noreciau suzinoti kaip musu senelems sekesi speju kad jos nieko nezinojo apie sia liga.

Tai mano sesuo ( turi sunu 7 metu) kai suzinoju , kad aš savo noru tyriausi nuo sios ligos. Tai pasake, kad aš pati ieškau ligu , kam čia pinigus metau. Tai man akys ant katos išoko ir likau nesupratus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akeela: 11 rugsėjo 2009 - 12:05
QUOTE(Akeela @ 2009 09 11, 14:03)
Tai mano sesuo ( turi sunu 7 metu) kai suzinoju , kad aš savo noru tyriausi nuo sios ligos. Tai pasake, kad aš  pati ieškau ligu , kam čia pinigus metau. Tai man akys ant katos išoko ir likau nesupratus  blink.gif

blink.gif nieko sau... hmmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 13 rugsėjo 2009 - 17:36