Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(xxxvikuliaxxx @ 2013 02 27, 15:12)
Rasau gera nuotaika  drinks_cheers.gif
Sesuo snd grizo is pakartotiniu tyrimu gimdymo namuose ir pasirodo, kad sie skaiciukai:
toxoplazma igM 1.93 (+)
toxoplasma igG 29.1 (+)
visiska SORPO klinikos melagyste! Siandienos tyrimai visiskai kitokie, nera jokios toksoplamozes! Nereiks jokio gydimo! Ir tuo labiau priziurincios nestuma ginekologes taip isrekta aborta!
Cia grynu gryniausia pamoka, kaip nereikia pasitiketi vienu tyrimu! Visada reikia tiketis tik geriausio!

Be galo džiaugiuosi dėl sesers ir vaikiuko 4u.gif . Na bet dėl SORPO neturiu žodžių...
Atsakyti
QUOTE(xxxvikuliaxxx @ 2013 02 27, 15:12)
Rasau gera nuotaika  drinks_cheers.gif
Sesuo snd grizo is pakartotiniu tyrimu gimdymo namuose ir pasirodo, kad sie skaiciukai:
toxoplazma igM 1.93 (+)
toxoplasma igG 29.1 (+)
visiska SORPO klinikos melagyste! Siandienos tyrimai visiskai kitokie, nera jokios toksoplamozes! Nereiks jokio gydimo! Ir tuo labiau priziurincios nestuma ginekologes taip isrekta aborta!
Cia grynu gryniausia pamoka, kaip nereikia pasitiketi vienu tyrimu! Visada reikia tiketis tik geriausio!

nelabai supratau.. bet jeigu abu M ir G teigiami, tai dar nepersirgta g.gif ar as kazko nesuprantu g.gif ?

aj isiskaiciau geriau blush2.gif supratau, ka norejot parasyti mirksiukas.gif
Labai dziaugiuos del jusu seses mirksiukas.gif ramaus jai laukimo be streso ir nerimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Telegrama: 27 vasario 2013 - 20:27
QUOTE(Telegrama @ 2013 02 27, 22:20)
nelabai supratau.. bet jeigu abu M ir G teigiami, tai dar nepersirgta  g.gif  ar as kazko nesuprantu  g.gif ?

aj isiskaiciau geriau  blush2.gif  supratau, ka norejot parasyti  mirksiukas.gif
Labai dziaugiuos del jusu seses  mirksiukas.gif  ramaus jai laukimo be streso ir nerimo  4u.gif

Siandienos skaiciuku sesers nebeklausiau, nes svarbiausia buvo, jog viskas gerai! wub.gif Pasake, tik kad vienas rodo pliusa,kad persirgta, o kitas neigiamas.
Nesuprantu is kur gali buti tokios klaidos privacioj laboratorijos klinikoj! doh.gif
Zmogus eini savo noru tirtis, moki uz tai pinigelius(nors atseit esi draustas valstybes, ir moki tikrai nemazus pinigus) pakartotini tyrimai kas be ko ir vel kainuoja ta pati...toks ispudis,kad kazkas yra suinteresuotas surinkti kuo daugiau pinigu!
O kas dabar atpirks ta patirta nesciosios stresa unsure.gif
Atsakyti
laba diena norejau pasiteirauti,man 30sav ir pasidariau taksoplazmozes tyrima bet tik ta kur nustato ar siuo metu nesergu,ir dabar galvoju ar reikejo daryti ir ar anksciau nesu sirgusi,o jeigu tarkim sirgau nestumo metu taksoplazmoze ir pasveikau be jokio gydymo kaip zinoti kad vaikui viskas gerai,ar nuo sios ligos pasveikstama savaime ar tik gydant,ar reiktu pasidaryti ir ta tyrima kuris rodo ar anksciau nesirgau,busiu dekinga uz ats nes labai pergyvenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armi06: 07 kovo 2013 - 15:18
QUOTE(armi06 @ 2013 03 07, 15:11)
laba diena norejau pasiteirauti,man 30sav ir pasidariau taksoplazmozes tyrima bet tik ta kur nustato ar siuo metu nesergu,ir dabar galvoju ar reikejo daryti ir ar anksciau nesu sirgusi,o jeigu tarkim sirgau nestumo metu taksoplazmoze ir pasveikau be jokio gydymo kaip zinoti kad vaikui viskas gerai,ar nuo sios ligos pasveikstama savaime ar tik gydant,ar reiktu pasidaryti ir ta tyrima kuris rodo ar anksciau nesirgau,busiu dekinga uz ats nes labai pergyvenu

jūsų gydytoja turėtų atsakyt į visus jūsų klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2013 03 07, 15:11)

Manau susirgti ir kartu pasveikti per vieną nėštumą nelabai įmanoma. Aktyvi forma trunka maždaug 2-3 metus, o kai kam ir daug daug ilgiau mirksiukas.gif . Tad dėl to tikrai nepergyvenčiau. Kitas klausimas, ar esate sirgusi anksčiau. Kadangi nesityrėte šio rodiklio, teks saugotis, kad neužsikrėstumėte, jei nesate sirgusi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 03 08, 11:34)
Manau susirgti ir kartu pasveikti per vieną nėštumą nelabai įmanoma. Aktyvi forma trunka maždaug 2-3 metus, o kai kam ir daug daug ilgiau  mirksiukas.gif . Tad dėl to tikrai nepergyvenčiau. Kitas klausimas, ar esate sirgusi anksčiau. Kadangi nesityrėte šio rodiklio, teks saugotis, kad neužsikrėstumėte, jei nesate sirgusi  4u.gif .

gavau atsakyma tai skaiciukai yra0.46 ir parasyta neigiama.norma iki 0.9 tai vadinasi kad siuo metu nesergu ir turbut nesirgui bent jau artimiausia pusmeti ar gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2013 03 08, 16:20)
gavau atsakyma tai skaiciukai yra0.46 ir parasyta neigiama.norma iki 0.9 tai vadinasi kad siuo metu nesergu ir turbut nesirgui bent jau artimiausia pusmeti ar gerai supratau?

Taip, nesergate ir neseniai nesirgote, neigiama yra neigiama ir nieko čia neišmąstysi mirksiukas.gif .
Atsakyti
sirdingas aciu uz ats
Atsakyti
Sveikos,
gal galit pakomentuot mano pernykscius rezultatus:

TOXO IgM (norma 0-1) mano rezulatatas 0,24
TOXO IgG (norma 0-1) mano rezulatas 0,13

Dabar laukiuosi, tai kaip itariu nei sirgus, nei imuniteta turiu, ar as klystu?

Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 03 09, 10:51)
Sveikos,
gal galit pakomentuot mano pernykscius rezultatus:

TOXO IgM (norma 0-1) mano rezulatatas 0,24
TOXO IgG (norma 0-1)  mano rezulatas 0,13
Dabar laukiuosi, tai kaip itariu nei sirgus, nei imuniteta turiu, ar as klystu?

man atrodo, kad nesirgot tada kai tyretes ir apskritai nesat sirgusi, tai neturit imuniteto siai ligai.
todel bukit atsargi nestumo metu 4u.gif
o geriausia butu ir dabar issitirti nes visokiu dalyku nutinka 4u.gif
Atsakyti
mamytes o gal kas zinote kaip buna su zindymu..?gali buti kad suvalgiau nepilnai apdorotos mesos maitinu dukryte nestumo metu igm ir igg buvo neigiami..einu is proto..gal kas turit informacijos?
Atsakyti