Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(Yola @ 2009 09 03, 12:53)
vakar buvau Aids centre, uzmokiejau uz tyrimus 48lt, anksciau sake kad kainuoja 45lt, manau padidejo kaina del pvm:)smile.gif

Na turbut taip del pvm pakilo kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Aš šendien buvau infekcineje ligonineje, tai apžiurejo mane ir liepe pakartoti tyrimus ir butinai siunčia tyrymus darytis Santariškese. Aš kategoriškai sakau aš nenoriu ten darytis tyrimu man labai nepatogu ten nuvažiuoti ir ten daug brangiau reikia mokėti už tyrima. Man gyditoja ten daug tikslesnius tyrimus daro nei Aids centre , tai pasigynčiau su gyditoja , o ji savo . Tai va teks man į tas Santariškes važiuoti verysad.gif
Atsakyti
Buvau šendien ryte Santariškese , pridaviau kraujuka, tik aš nesuprantu už ką iš manės paėmė 150 Lt, košmaras toki pinigai doh.gif .
Atsakyti
Sveikos,
gerai, kad įlindau į šią temelę -sužinojau, kad gyd. Marcinkutė atostogauja. O gal as žinot tiksliau iki kada atostogauja.?
Man toksoplazmozę irgi nustatė nėštumo metu. Tik tiek gerai, kad aš ja persirgau pati nežinodama kada, ir savaime pasveikau blink.gif (nors man nesitiki, kad gali šitaip būti). Toxo IgG rado 113,7, o Toxo IgM - nerado. Tai reiškia, kad pas mane organizme yra antikūnų ir daugiau šios ligos galiu nebesibaiminti. smile.gif
O tyrimai tai velniškai brangūs...Patuština piniginę kaip reikiant.

Akeela, o ko tu taip bijai genetikų? Ar gydytojų bijai, ar to ką jie gali pasakyti? O paskui savęs negrauši dėl šito? Santariškėse tai labai fainos genetikės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akeela @ 2009 09 04, 09:52)
Buvau šendien ryte Santariškese , pridaviau kraujuka, tik aš nesuprantu už ką iš manės paėmė 150 Lt, košmaras toki pinigai  doh.gif .

blink.gif as sumokejau 153 lt tenais, nzn kodel ten siuncia nzn ka daryti nes as tiek pinigu negaliu leisti arba tada tyrimus daryti ir badu mirti nzn nzn

QUOTE(Kirkė @ 2009 09 04, 12:30)
Sveikos,
gerai, kad įlindau į šią temelę -sužinojau, kad gyd. Marcinkutė atostogauja. O gal as žinot tiksliau iki kada atostogauja.?
Man toksoplazmozę irgi nustatė nėštumo metu. Tik tiek gerai, kad aš ja persirgau pati nežinodama kada, ir savaime pasveikau  blink.gif (nors man nesitiki, kad gali šitaip būti). Toxo IgG rado 113,7, o Toxo IgM - nerado. Tai reiškia, kad pas mane organizme yra antikūnų ir daugiau šios ligos galiu nebesibaiminti.  smile.gif
O tyrimai tai velniškai brangūs...Patuština piniginę kaip reikiant.

Akeela, o ko tu taip bijai genetikų? Ar gydytojų bijai, ar to ką jie gali pasakyti? O paskui savęs negrauši dėl šito? Santariškėse tai labai fainos genetikės thumbup.gif

Saunu, kad prasirgai, kiek girdejau ja prasergama savaime ir zmogus net nenuntuokia, kad serga o wa jei laukiesi tai kai randa sako kad nelabai gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 04 rugsėjo 2009 - 11:29
[/quote]

Aš tikiu , kad ten geros ir fainos genetikes dirba , šitie tyrimai atima begale nervu, o dabar nervuotis mums negerai. Beto aš bijau blogu atsakymu.
Atsakyti
Akeele o pas kokia gyd buvai infekcineje ligonineje?
Atsakyti
QUOTE(Yola @ 2009 09 04, 20:53)
Akeele o pas kokia gyd buvai infekcineje ligonineje?

tai ten tik viena kolkas dirba del sios ligos smile.gif kol marcinkutes nera.
Speju ir man reikes greitai vaziuot pakartotiniams tyrimams bet asq sius i santariskes ir vel 153 LT doh.gif
Atsakyti
nelabai suprantu kodel ten daro geresnius tyrimus? gal tiesog konkurencija, ir ten reikia kad zmones uzdirbtu....
ir aids centre daro kazkokius tyrimus kur atsakymas po 14 dienu...
kam nors paaiskino kuo tie tyrimas geresni?

man pas daktare 15 d. dar toli, bet jau pradedu nervintis, kaip cia bus...
man vienas daktaras pasake nieko tokio, tik pakartok bet kur tyrimus, kitas sako cia tikrai kazkas yra nueik greitai dar karta tikrintis....

jau negaliu sulaukti kada eisiu as pas ta gydytoja..
Atsakyti
as nzn kodel taip, nzn kazkaip itariu negera nzn kodel siuncia ten o kitur daro pigiau pvz pasiskambinau i savo poliklinika ir nereikia labai ilgai laukti tyrimo rezultatu. Gal kokias sutartis turi pasirase ir procentelis joms kapsi nzn tiesiog nzn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 06 rugsėjo 2009 - 09:41
sveiki,mane labai sudomino si tema.
mes esame 8 savaiteje.rytoj jau einu darytis tyrimus del toxsoplazmozes.
nezinau ka galvoti turiu du katinus vienas jau gana didelis 4metai bet namo beveik nebepareina tik retkarciais pavalgo ir iskart iseina.ir kita maza kaciuka turiu 4menesiu
i lauka neleidziu.zinau tik tiek kad reik laikytis daug svaros i rankas kaciuko neimu
labai daznai plaunuosi rankas.darzoviu nevalgau tik virtas darzoves,mesa gerai kepta,desru isvis nevalgau,cia man gydytoja mano taip man sake ir taip man patare.
geriu FOLIO RUGSTI.sako kad toxsoplazmoze ne butent ja susergi kai turi katina bet ir kuom mes maitinames.nezinau ka galvoti.taip ar taip ziuresim kas bus.
dar mane prigasdino kaimyne del katinu,nors geriau patyletu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dezira @ 2009 09 07, 14:15)
sveiki,mane labai sudomino si tema.
mes esame 8 savaiteje.rytoj jau einu darytis tyrimus del toxsoplazmozes.
nezinau ka galvoti turiu du katinus vienas jau gana didelis 4metai bet namo beveik nebepareina tik retkarciais pavalgo ir iskart iseina.ir kita maza kaciuka turiu 4menesiu
i lauka neleidziu.zinau tik tiek kad reik laikytis daug svaros i rankas kaciuko neimu
labai daznai plaunuosi rankas.darzoviu nevalgau tik virtas darzoves,mesa gerai kepta,desru isvis nevalgau,cia man gydytoja mano taip man sake ir taip man patare.
geriu FOLIO RUGSTI.sako kad toxsoplazmoze ne butent ja susergi kai turi katina bet ir kuom mes maitinames.nezinau ka galvoti.taip ar taip ziuresim kas bus.
dar mane prigasdino kaimyne del katinu,nors geriau patyletu g.gif

nepergyvenk manau viskas gerai bus, nelabai tikiu kad sergi sia liga siuo metu jei kaip parasiai laikaisi higienos valgai termiskai apdorotus produktus manau viskas oki bus smile.gif parasyk kai zinosi zerultatus tyrimu, bet kaip minejau manau viskas bus gerai 4u.gif ir nereik klausyt tu bobuciu prigazdins ir tiek
Atsakyti