Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(astarte12 @ 2010 08 27, 12:36)
nežinau, kaip yra iš tikrųjų, bet man tikrai nesumažėjo ir gydytoja liepė nesijaudinti. Sakė nėščiajai kenkia tada, jei suserga nėštumo metu...O, jei anksčiau buvo teigiamas tyrimas, tai sakė nebeverta ir kartoti. Šiaip siūlyčiau pasitarti bet kuriuo atveju pas gydytoją, nes, kiek pastebėjau, ir gydytojų nuomonės vienu ar kitu klausimu išsiskiria  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif . Na kadangi tikrai žinau, jog nuo užsikrėtimo praėjo jau kažkur 4 metai, manau nebeverta jaudintis smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vipa: 27 rugpjūčio 2010 - 12:07
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 12, 11:18)
P.S. Jei laikysites higienos reikalavimu viskas bus Ok. Nepergyvenkite ir dziaukites nestumu. Linkiu visoms sekmingai isnesioti ir pagimdyti savo angeliukus  4u.gif

Skaitau postą ir pyktis ima blush2.gif ax.gif Toks vaizdas, kad tik visiškos nevalos serga toksoplazmoze cool.gif
Aš jau švaruolė neišpasakyta (ir čia ne mano pačios nuomonė), o bet tačiau paaiškėjo, kad sergu toksoplazmoze....
IgM 19,5
IgG 255
Avidiskumo nzn nekomentavo mano infektologe, bet sake, tai kol kas mano ir jos reikalas, kad leliukas lyg ir saugus.
Ir tikrai laikiausi higienos reikalavimų ir žalios mėsos jokiais būdais nevalgau, turiu dvi kates kurios eina į lauką (tačiau jų tualetus valo vyras (mano nėštumo metu) ir aš jų neglostau kai sužinojau, kad laukiuos ir arba jos ar dar kažkas turėjo įtakos atsirasti toksoplazmozei, taip kad nereikia taip jau vienpusiškai kalbėti 4u.gif Niekad negali žinoti kada ta zarasa užklups mus netikėtai ir geriau papildomai išsitirti ir po to ramiai sau gyventi žinant, kad padarei viską ką galėjai...

Šiuo metu intensyviai bendrauju su infektologais, geriu vaistus ir tikiuosi viso ko geriauso 4u.gif

Va čia paskaičius labai daug sužinojau apie toksoplazmozę - manau visoms besidominčioms šia liga ši nuoroda tikrai pravers 4u.gif

TOKSOPLAZMOZE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čioma: 31 spalio 2010 - 14:31
sos mergaites einu is proto,ka reiskia>>>? verysad.gif

Toxoplasma gondii IgG(kLU/l Rezultatas >300 Norma <32
Toxoplasma gondii IgG interpretacija TEIGIAMAS
Toxoplasma gondii IgM (AI) Rezultatas 0.36 Norma <0.9-neigiamas pilka zona0.91-1.09Antikuniu titro padidejimas .1.1
Toxoplasma gondii Igm interpretacija NEIGIAMAS
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Paelesiu tema, gal kas patars, nes mano rezultatai beveik lygiai tokie pats kaip ir tytee.

Kelia nerima G antikunu kiekis - net 300, ar ne per daug cia?
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2010 11 11, 13:55)
sos mergaites einu is proto,ka reiskia>>>? verysad.gif

Toxoplasma gondii IgG(kLU/l  Rezultatas >300 Norma <32
Toxoplasma gondii IgG interpretacija TEIGIAMAS
Toxoplasma gondii IgM (AI) Rezultatas 0.36 Norma <0.9-neigiamas  pilka zona0.91-1.09Antikuniu titro padidejimas .1.1
Toxoplasma gondii Igm interpretacija NEIGIAMAS

QUOTE(Jelenka @ 2011 01 25, 18:42)
Paelesiu tema, gal kas patars, nes mano rezultatai beveik lygiai tokie pats kaip ir tytee.

Kelia nerima G antikunu kiekis - net 300, ar ne per daug cia?

Merginos, kad daug antikūnių t.y. gerai 4u.gif
Nėščiąjai svarbiausia, kad būtų neigiamas IgM , Teigiams IgM rodo ūmią toksoplazmozę ir yra pavojingas, o neigiamas - viskas OK 4u.gif

Reiškia esi persirgusi šia liga ir turi jai imunitetą 4u.gif
Papildyta:
Mano IgM buvo 19,51 (kai norma 0-1) TEIGIAMAS

O IgG 255,2 (kai norma 0-1) TEIGIAMAS

Ir tai jau nepatiko infektologams 4u.gif Gydomės intensyviai jau nuo spalio vidurio 4u.gif Gėriau ir spiramicina, ir dabar va baigiu jau 30tabl pirimetamino)

Vakar buvau pas genetikus (antrą kartą jau), tai lelius vystosi gerai, jokių nukrypimų, netgi pora sav didesnis pagal echo, nei pagal mms 4u.gif

Tikiu, kad įveiksim mes tą bjaurastį 4u.gif Ir gimsim sveiki....
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2011 01 26, 11:27)
Merginos, kad daug antikūnių t.y. gerai  4u.gif
Nėščiąjai svarbiausia, kad būtų neigiamas IgM , Teigiams IgM rodo ūmią toksoplazmozę ir yra pavojingas, o neigiamas - viskas OK  4u.gif

Reiškia esi persirgusi šia liga ir turi jai imunitetą  4u.gif
Papildyta:
Mano IgM buvo 19,51 (kai norma 0-1) TEIGIAMAS

O IgG 255,2 (kai norma 0-1) TEIGIAMAS

Ir tai jau nepatiko infektologams  4u.gif Gydomės intensyviai jau nuo spalio vidurio  4u.gif Gėriau ir spiramicina, ir dabar va baigiu jau 30tabl pirimetamino)

Vakar buvau pas genetikus (antrą kartą jau), tai lelius vystosi gerai, jokių nukrypimų, netgi pora sav didesnis pagal echo, nei pagal mms  4u.gif

Tikiu, kad įveiksim mes tą bjaurastį  4u.gif Ir gimsim sveiki....

Sena istorija,bet va tik dabar atsiminiau tema,aciu uz atsakymus,aciu Die... viskas gerai,jau tiak laiko praejo,baimes buvo daug,dabar pilvelis jau laimingas auga:) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau kvailo klausimo paklaust, net paciai geda blush2.gif . Bet kazkaip daktares nesumasciau pasiteiraut,o kad visiskai apie si dalyka neismanau ir pirma kart girdziu tik po to daejo. Kokiu budu atliekamas sis toksoplazmozes testas? Slapimo? Kraujo? Ar reikia jam kazkaip specialiai ruostis - negert,nevalgyt ar pan.? Ir ar turi itakos,kad pries keleta dienu sirguliavau gripu/persalimu? Labai dekoju uz atsakyma,nes rytoj planavau eiti tirtis, ir vat nezinau kaip ruostis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nightmare1989 @ 2011 01 30, 13:44)
Sveikos, noreciau kvailo klausimo paklaust, net paciai geda blush2.gif . Bet kazkaip daktares nesumasciau pasiteiraut,o kad visiskai apie si dalyka neismanau ir pirma kart girdziu tik po to daejo. Kokiu budu atliekamas sis toksoplazmozes testas? Slapimo? Kraujo? Ar reikia jam kazkaip specialiai ruostis - negert,nevalgyt ar pan.? Ir ar turi itakos,kad pries keleta dienu sirguliavau gripu/persalimu? Labai dekoju uz atsakyma,nes rytoj planavau eiti tirtis, ir vat nezinau kaip ruostis biggrin.gif

Imamas kraujas iš venos 4u.gif Visiškai nesvarbu, valgius, gėrus ar nea mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tytte... @ 2011 01 29, 12:44)
Sena istorija,bet va tik dabar atsiminiau tema,aciu uz atsakymus,aciu Die... viskas gerai,jau tiak laiko praejo,baimes buvo daug,dabar pilvelis jau laimingas auga:) thumbup.gif

Labai smagu dėl jūsų ir jūsų pilviuko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na kaip tema nurimus visiskai 4u.gif Tikiuosi tai reiskia, kad ner nestuke.gif serganciu umia toksoplazmoze wink.gif

O mes sveikstam po truputi mano IgM jau tik 5,78 (nuo pradinio 19,55) tai jau dziaugiuos.... Na dabar belieka sulaukti sunaus gimimo ir tada jo krauja istirti pirma gyvenimo diena... 4u.gif Ech, kiek jaudulio ir nerimo.... Antibiotikus geriu jau nuo 2010 10 15 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2011 04 11, 23:56)
Na kaip tema nurimus  visiskai  4u.gif Tikiuosi tai reiskia, kad ner  nestuke.gif serganciu umia toksoplazmoze wink.gif

O mes sveikstam po truputi mano IgM jau tik 5,78 (nuo pradinio 19,55) tai jau dziaugiuos.... Na dabar belieka sulaukti sunaus gimimo ir tada jo krauja istirti pirma gyvenimo diena... 4u.gif Ech, kiek jaudulio ir nerimo.... Antibiotikus geriu jau nuo 2010 10 15 dienos  4u.gif

Morfija, matau pagal liniuote, kad jau supuoji leliuka 4u.gif Kaip jums pasiseke? Esat sveiki?
Man preita savaite Santariskese tyrimas parode panasius skaicius kaip tavo... IgM bevei 17, IgG >300. Niekaip nepagaunu Marcinkutes, kad uzsirasyt pas ja konsultacijai sad.gif O baimes daug daug daug turiu... sad.gif Padeti apsunkina dar ir tai, kad laukiuosi dvynuku ir taip rizikingas nestumas. O cia va, dar prasau - aktyvi toksoplazmoze sad.gif
Atsakyti
Toksoplazmozininkei atiduodu Rovamicina liko 1 dezute.
Atsakyti