Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(Adeliutė @ 2010 03 28, 00:05)
Turbūt suklaidinau, nes galvojau, kad čia tau tyrė tik IgG, o ne avidiškumą. O IgM avidiškumo neatlieka. Aišku, kad geriausiai paaiškins gydytoja. Kuo didžiausios sėkmės ir atsiprašau už suklaidinimą. smile.gif

Tai, kad nesuklaidinai mirksiukas.gif . Tiesiog pries avidiskuma buvau atlikusi IgG ir IgM abu buvo teigiami. Tada mane siunte avidiskumo testui, tai tas avidiskumas VIDUTINIS 51 g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma is santariskiu : IgG 17.9, IgM neigiamas. Paskambinau Marcinkutei, pasake, kad viskas gerai, ir kad atlekciau treciadieni iraso i kortele padaryt smile.gif . Tai pirmas tyrimas reiskias buvo klaidingas doh.gif
Atsakyti
Kaip smagu girdėti geras žinias. Sveikinu thumbup.gif
Pasirodo, kad klaidingi tyrimai pasitaiko ne taip ir retai. O kur dareisi pirmąjį tyrimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 29 kovo 2010 - 21:43
QUOTE(Adeliutė @ 2010 03 29, 22:42)
Kaip smagu girdėti geras žinias. Sveikinu thumbup.gif
Pasirodo, kad klaidingi tyrimai pasitaiko ne taip ir retai. O kur dareisi pirmąjį tyrimą?

Pridavaiu krauja centre, kur einu pas gine, o jie jau siunte kaz kur. Nezinau kur nes atsakyme atkirpta kur , bet Marcinkute pasake, kad greiciausiai Sopro centre. O po to dariau santariskese. Tai patariu visom tenai ir daryti, kainos tos pacios kaip ir visur smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As vis kariauju su ta toksopl. doh.gif . Siandien buvau perinatologijos centre antakalnyje, dare echo ir pasake, kad mano lelyte visiskai sveika ir dar daktare pridure, kad del tokiu menkniekiu kaip toksoplazmoze pergyventi neverta. Kazkaip nurimau, dabar vizitas vel pas Marcinkute laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 04 08, 15:17)
Sveikos  4u.gif
As vis kariauju su ta toksopl.  doh.gif . Siandien buvau perinatologijos centre antakalnyje, dare echo ir pasake, kad mano lelyte visiskai sveika ir dar daktare pridure, kad del tokiu menkniekiu kaip toksoplazmoze pergyventi neverta. Kazkaip nurimau, dabar vizitas vel pas Marcinkute laukia  doh.gif

Labai dziaugiuosi kad viskas jums gerai 4u.gif.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif senai jau berasiau
Noriu pasakyti nesijaudinkit viskas bus gerai, buvo umine toksoplazmoze dariau viska ka sake gydyt 4u.gif jai ir viskas ok db supuoju sveikuteli suneli tad nesijaudinkit busimos ir esamos mamytes viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad Jums viskas gerai. thumbup.gif Labai ačiū, kad nepamiršai čia užsukti ir pasidalinti savo džiaugsmu. Tai kitoms mamytėms, sergančioms šia liga, kaip saulės ir vilties spindulėlis smile.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, o kas gali atsitikti leliukui, jei turi šią ligą, bet neišsitiri jos? Ar labai pavojinga?
Atsakyti
O kokie tos toksoplazmozes pozymiai? Nejau ja galima nustatyti tik atlikus kraujo tyrimus? O pati nestuke.gif nieko nejaucia jei turi ta virusa? Pas mane namie katinas vaiksto, tad kazkaip neramu ir man... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutea mamytes 4u.gif . Man ta toksoplazmoze neduoda ramybes verysad.gif Preis kelias sav buvau pas Marcinkute ir ji man vel paskyre pakartotinus kraujo tyrimus doh.gif doh.gif doh.gif . Nesuprantu kam darytis tiek tu tyrimu jei man neskiria jokio gydymo, juk tie tyrimai ne kelis litus kainuoja . Kazkaip pavargau nuo tu gasdinimu verysad.gif . Ar kam nors is jusu taip pat skiria tyrimus, o gydymo -ne. As pradzioje sugeriau dvi antibiotiku dozes nuo sio parazito o toliau tik tyrimai, tyrimai, tyrimai.... Man tiesa paskius pinigeliu jau gaila, kai pagalvoju kiek savo lelytei galejau visko pripirkti liudna darosi verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 05 04, 11:13)
Sveikutea mamytes  4u.gif . Man ta toksoplazmoze neduoda ramybes  verysad.gif  Preis kelias sav buvau pas Marcinkute ir ji man vel paskyre pakartotinus kraujo tyrimus  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Nesuprantu kam darytis tiek tu tyrimu jei man neskiria jokio gydymo, juk tie tyrimai ne kelis litus kainuoja . Kazkaip pavargau nuo tu gasdinimu  verysad.gif . Ar kam nors is jusu taip pat skiria tyrimus, o gydymo -ne. As pradzioje sugeriau dvi antibiotiku dozes nuo sio parazito o toliau tik tyrimai, tyrimai, tyrimai.... Man tiesa paskius pinigeliu jau gaila, kai pagalvoju kiek savo lelytei galejau visko pripirkti liudna darosi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveikute, nieko nepadarysi, jei reikia tyrimu tai reiskias reikia. Neskaiciuok pinigeliu. Jei daktare skiria tyrimus, vadinasi taip reikia, stebi ligos eiga. Jei suaktyvetu, reiktu gert vaistukus stipresnius, kad placenta praeitu. Jei viskas stabilu, tai ir neskiria vaistu. Mano situacija ta pati: isgeriau du kursus vaistuku, o dabar kas menesi tyrimai. Svarbiausia, kad maziukai butu sveiki. Zinoma, kad pikta, kai pagalvoji kokia musu sveikatos draudimo sistema, jei sergant tokia liga niekas nekompensuoja tyrimu ir mes uz juos turim moketi visai nemazai atsizvelgiant i dabartines algas. Na stiprybes ugnaizole, laikykis smile.gif
Atsakyti