Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

Aš kai paklausiau ginekologės dėl šių tyrimų, tai sakė neverta daryti, jai namuos gyvūnų nelaikau. Bet man vis tiek neramu. Ar visos turit gyvūnėlių, kurioms buvo teigiami rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 03 23, 20:08)
Aš kai paklausiau ginekologės dėl šių tyrimų, tai sakė neverta daryti, jai namuos gyvūnų nelaikau. Bet man vis tiek neramu. Ar visos turit gyvūnėlių, kurioms buvo teigiami rezultatai?

Si liga ne tik nuo gyvunu randasi.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 03 24, 09:07)
Si liga ne tik nuo gyvunu randasi.

As skaiciau straipsni, kad cia daugiau ne nuo kaciu, o nuo mesos ir darzoviu unsure.gif . Kad zemeje yra tu toksoplazmu daug....
Atsakyti
Turiu skaiciukus
IgG 248 teigiamas
IgM 0,09 neigiamas
Tai kaip suprantu pas mane letine, persirgus iki nestumo. g.gif
Kita savaite vaziuosiu pas gine tai paziuresiu ka ji sakys del siu tyrimu.
Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 03 24, 10:12)
As skaiciau straipsni, kad cia daugiau ne nuo kaciu, o nuo mesos ir darzoviu  unsure.gif . Kad zemeje yra tu toksoplazmu daug....

Nu va blyn, tai rodo mano ginės kompetenciją..
O šeimos gyd. turbūt irgi gali išrašyti siuntimą šiam tyrimui?
Atsakyti
Tyrima tai gal israsyt ir gali, bet man atrodo, kad jis mokamas. Nes kaip mano gine sake nera dabar privalomas.
Atsakyti
Manau seimos gyd. gali israsyt siuntima. Bet vis tiek jis mokamas yra visur yra. As mokejau 64 lt uz IgG ir IgM.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 03 23, 20:08)

Niekada neauginau kates namuose, nemegstu zalios mesos, bet..... ta zaraza turiu. Anot Marcinkutes ''Ne nuo paciu kaciu uzsikreciam dazniausiai, bet kates tersia aplinka'' juk kaciu visur pilna- ir smelio dezese, ir pieveleje ir.....
Atsakyti
Prasau pagalbos sioje srityje ismananciu mamyciu help.gif

Pasidariau Santariskese toksolpazmozes avidiskumo testa ir siandien gavau atsakyma: IgG 51 VIDUTINIS
Gal kuri galite pakomentuoti siuos skaiciukus help.gif help.gif help.gif
Nuojauta sako, kad nieko gero, bet viltis nepalieka 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomone, visai geras atsakymas. Tai rodo, kad esi persirgusi šia liga, o ir skaičiai nėra dideli. Jaudintis tikrai nereikėtų, jei dar ir IgM yra neigiamas.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2010 03 26, 22:08)
Mano nuomone, visai geras atsakymas. Tai rodo, kad esi persirgusi šia liga, o ir skaičiai nėra dideli. Jaudintis tikrai nereikėtų, jei  dar ir IgM yra neigiamas.

Kazkodel man avidiskuma dare tik IgG, o IgM nedare, bet jis teigiamas buvo kai dariausi kraujo tyrima unsure.gif . Treciadieni vel leksiu pas Marcinkute, kazin ka si karta man ji pasakys g.gif ?
Atsakyti
Turbūt suklaidinau, nes galvojau, kad čia tau tyrė tik IgG, o ne avidiškumą. O IgM avidiškumo neatlieka. Aišku, kad geriausiai paaiškins gydytoja. Kuo didžiausios sėkmės ir atsiprašau už suklaidinimą. smile.gif
Atsakyti