Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(Adeliutė @ 2010 03 20, 09:34)
Taip pat patarčiau toliau lankytis pas genetikus ir pasidaryti vaisiaus vandenų tyrimą. Bent jau aš pati jo labai norėjau, bet nesuskubau, praėjo laikas, o dabar būčiau rami ir dėl genetinių ligų. Nes tiek sprando raukšlė, tiek kraujo tyrimai dažnai yra netikslūs, o po vandenų tyrimų pasirodo, kad viskas gerai. Ir taip pat, ar vaikiukas užsikrėtė toksopl.

bet jei daktarai sako kad viskas gerai ir neduoda siuntimo vaisiaus vandenu tyrimui g.gif ,juk einant savo noru sis malonumas nepigiai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 20, 10:42)
bet jei daktarai sako kad viskas gerai ir neduoda siuntimo vaisiaus vandenu tyrimui g.gif ,juk einant savo noru sis malonumas nepigiai kainuoja?

Ne tik vaisiaus vandenu tyrimas, bet ir pats apsilankymas pas genetikus nepigiai kainuoja doh.gif o su siuntimu trys men i prieki registuotis reikia. Siuo metu ziurejau pas Krasovskaja yra tik 05-28d. doh.gif man jau beveik gimdyt reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 03 20, 11:06)
Ne tik vaisiaus vandenu tyrimas, bet ir pats apsilankymas pas genetikus nepigiai kainuoja  doh.gif  o su siuntimu trys men i prieki registuotis reikia. Siuo metu ziurejau pas Krasovskaja yra tik 05-28d.  doh.gif man jau beveik gimdyt reikes  doh.gif

Galima pas ja uzsirasyti i mokama 175 lt, nors ir rytoj priims
Papildyta:
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 20, 10:42)

jei daktarai sako, kad viskas gerai, tai kam tada darytis ta tyrima, kuris siaip yra rizikingas vaisiui
Atsakyti
[quote=ciuke,2010 03 20, 11:22]
Papildyta:

Nemaciau tokiu kainu niekur schmoll.gif nebent cia tik konsultacija be echo tiek kainuoja. Jei dar echo pridesit, tai ir gausis min 260 lt doh.gif
Atsakyti
[quote=ugnaizole,2010 03 20, 11:50]
[quote=ciuke,2010 03 20, 11:22]
Papildyta:

Nemaciau tokiu kainu niekur schmoll.gif nebent cia tik konsultacija be echo tiek kainuoja. Jei dar echo pridesit, tai ir gausis min 260 lt doh.gif
[/quote]
Kaina konsultacijos ir echo.

Paskutini karta buvau vasario 25
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 03 20, 14:00)
Kaina konsultacijos ir echo.

Paskutini karta buvau vasario 25

O kur cia pas ja privaciai eiti reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 03 20, 16:20)
O kur cia pas ja privaciai eiti reikia?  ax.gif

Paskambinti i santariskiu genetikos centra, mokamu paslaugu kabineta ir uzsiregistruoti.
Atsakyti
Sveikos, siandien paskambinau i centra del savo tyrimu, tai aisku, man ju nekomentavo, bet dave suprast, kad kazka rado, nes reiks eit konsultuotis pas gydytojus. Tai susinervinau. Dabar galvoju kada cia islekt ir nuvaziuot tuos savo tyrimus pasiimt. Tipo nesijaudinkit, bet konsultacijos gydytojo reikes.
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2010 03 23, 11:29)
Sveikos, siandien paskambinau i centra del savo tyrimu, tai aisku, man ju nekomentavo, bet dave suprast, kad kazka rado, nes reiks eit konsultuotis pas gydytojus. Tai susinervinau. Dabar galvoju kada cia islekt ir nuvaziuot tuos savo tyrimus pasiimt. Tipo nesijaudinkit, bet konsultacijos gydytojo reikes.

Man irgi taip pasake, kai pirma karta paskambinau. Tada paskambinau dar karta, ir paprasiau pasakyti man skaiciukus. Gal pabandyk? smile.gif . Man irgi sesele pasake nesijaudinti, po to nuejus pas gine, jinai irgi mane ramino, ir nusiunte pas Marcinkute konsultacijai. Eisiu privaciai pas ja ketvirtadieni jau. Nes i infekcijos ligonine, vienintele vieta buvo balandzio 29 d. doh.gif . Siaubas! verysad.gif
Atsakyti
Tai as siandien nueisiu, pati pasiimsiu tyrimus ir viskas, nes nieko cia viena diena ir nepakeis. Ir matysiu kas ten per skaiciukai, gal ka paaiskins sesele o ryt pasiskambinsiu savo ginei. Gal galetumet atsiust Marcinkutes telefona, kaip pas ja privaciai butu galima uzsirasyt, nes manau, kad noresiu pas infektologa nuvaziuot. Jei jau pradejau tirtis, tai kad nekiltu klausimu ir viska issiaiskinciau iki galo. Teklefona galit ir i az. Buciau tikrai dekinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2010 03 23, 14:19)
Tai as siandien nueisiu, pati pasiimsiu tyrimus ir viskas, nes nieko cia viena diena ir nepakeis. Ir matysiu kas ten per skaiciukai, gal ka paaiskins sesele o ryt pasiskambinsiu savo ginei. Gal galetumet atsiust Marcinkutes telefona, kaip pas ja privaciai butu galima uzsirasyt, nes manau, kad noresiu pas infektologa nuvaziuot. Jei jau pradejau tirtis, tai kad nekiltu klausimu ir viska issiaiskinciau iki galo. Teklefona galit ir i az. Buciau tikrai dekinga. 4u.gif  4u.gif

Parasiau i az, rasiau pirma karta, tai tikuosi daejo zinute ax.gif . Jeigu ne, bandysiu dar karta, tik tai parasyk smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 03 23, 15:51)
Parasiau i az, rasiau pirma karta, tai tikuosi daejo zinute  ax.gif . Jeigu ne, bandysiu dar karta, tik tai parasyk  smile.gif .

Viskas gerai, zinute atejo, aciu. Parasysiu ryt tyrimus. 4u.gif
Atsakyti