Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė 2 dalis

QUOTE(koneliux @ 2010 03 19, 21:58)
sveikos mamytes, pasidariau tyrima del tos bjaurybes, man 26 av. dabar, nuejau savo noru. tik va rezultatai nuliudino sad.gif, o jie vat tokie IgM 0.238, normalus yra <0.9, o va  IgG >250, kur teigiamas yra 8-250, tai jei mano virs 250, tai ka tai galetu reiksti. gal jus mamos, zinot, kada mazdaug as galejau uzsikresti ta zaraza, tikiuosi ne per nestuma. labai buciau dekinga uz atsakyma. as tyrima dariausi sorpo centre.

Siaip jums turetu daryti dar viena tyrima, kuris nustato, KADA jus uzsikretete, pries , ar nestumo metu mirksiukas.gif . O pas infektologa nesiunte? Labai naudinga ju konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2010 03 19, 20:58)
sveikos mamytes, pasidariau tyrima del tos bjaurybes, man 26 av. dabar, nuejau savo noru. tik va rezultatai nuliudino sad.gif, o jie vat tokie IgM 0.238, normalus yra <0.9, o va  IgG >250, kur teigiamas yra 8-250, tai jei mano virs 250, tai ka tai galetu reiksti. gal jus mamos, zinot, kada mazdaug as galejau uzsikresti ta zaraza, tikiuosi ne per nestuma. labai buciau dekinga uz atsakyma. as tyrima dariausi sorpo centre.

11 sav. pas mane ir IgG >300,bet prie atsakymo parasyta teigiamas,o prie IgM neigiamas,vadinasi esu persirgus ir igijus imuniteta,pati dar ir neisiaiskinau kas kaip,nes laukiu vizito pas gine
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 19, 22:57)
11 sav. pas mane ir IgG >300,bet prie atsakymo parasyta teigiamas,o prie IgM neigiamas,vadinasi esu persirgus ir igijus imuniteta,pati dar ir neisiaiskinau kas kaip,nes laukiu vizito pas gine

O kokie skaiciukai IgG ir IgM ? Dieve kaip as pergyvenu, kad pas mane IgG 1752 verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 03 20, 08:12)
O kokie skaiciukai IgG ir IgM ? Dieve kaip as pergyvenu, kad pas mane IgG 1752  verysad.gif .

IgG >300, IgM 0.37
kiek cia skaitinejau,tai supratau,IgG jei daug rodo tai gali reiksti kad nesenai esi persirgus,ir tie antikuniai auksti laikosi palyginus ilga tavo gyvenima,bet butu bent man labai abidna,jei suzinociau kad uzsikreciau neseniai doh.gif ,nes ziema kaip ir is sodo darzoviu ir nenaudoju,saslu jokiu nevalgiau,o ir su katem kartu gyvenam daugiau nei 8m
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif . Siuo metu man 23 sav, su toksopl. kankinuos nuo 17 sav. Nesigilinu i kraujo tyrimu duomenis, tik zinau, kad ir vienas ir kitas rodiklis siek tiek auksciau normos verysad.gif . Lankausi pas Marcinkute, sugeriau antibiotiku kursa, tada vel kartojau krauja tyrima (santariskese), dabar siuncia darytis avidiskumo tyrima (kiek suprantu, pasakys kada uzsikreciau sia zaraza) doh.gif . Siuo metu daktare liepe padayti keliu sav pertraukele, o po to vel pas ja doh.gif matyt skirs tolesni gydyma. Dar Marcinkute klause ar buvau pas genetikus, as buvau 15 sav. pas Krasovskaja tai ji ziuredama nieko blogo nemate, pavargau jaudintis ir pergyventi, palieku viska teketi sava vaga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 03 20, 08:56)
matyt skirs tolesni gydyma. Dar Marcinkute klause ar buvau pas genetikus, as buvau 15 sav. pas Krasovskaja tai ji ziuredama nieko blogo nemate, pavargau jaudintis ir pergyventi, palieku viska teketi sava vaga  4u.gif .

puikiai tave suprantu,kaip sunku yra kai nesiklosto viskas puikiai,man paciai nustate storesne sparndo rauksle max 2.7mm,genetiniai kraujo tyrimai ir ne per geriausi,o cia dar toksoplazmozes tyrimas kuris irgi nedziugina,rodo kad esu persirgus,o va kada pati nzn unsure.gif ,laukiu dar kitos sav vizito pas gine,ziuresiu ka ji pakomentuos,dabar stengiuos nebesijaudinti,nes pradedu tiket kad viskas mums bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 20, 10:01)
puikiai tave suprantu,kaip sunku yra kai nesiklosto viskas puikiai,man paciai nustate storesne sparndo rauksle  max 2.7mm,genetiniai kraujo tyrimai ir ne per geriausi,o cia dar toksoplazmozes tyrimas kuris irgi nedziugina,rodo kad esu persirgus,o va kada pati nzn unsure.gif ,laukiu  dar kitos sav vizito pas gine,ziuresiu ka ji pakomentuos,dabar stengiuos nebesijaudinti,nes pradedu tiket kad viskas mums bus gerai thumbup.gif

Zinok tavo sprando rauksle normos ribose, vat man tai buvo riesta doh.gif , nes gine pamatavo ja 13 sav ir parase- 3,2mm. Galvojau, kad isprotesiu doh.gif doh.gif doh.gif . Del sios priezasties ir pas Krasovskaja nulekiau ir PRISCA II dariausi, aciu Dievui sioj srity viskas susitvarke. Kai tik nurimo reikaliukai su ta sprando rauksle suzinojau, kad sergu toksopl. , bet man kazkaip jau vienodai sviecia, neturiu jegu pergyventi ir taip isivariau depresija, del kurios siuo metu esu nedarbingume verysad.gif Kazkaip ne taip isivaizdavau save nescia, maniau, kad skraidysiu kaip pamisus, o dabar..... O tu buvai pas genetikus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnaizole: 20 kovo 2010 - 09:12
QUOTE(ugnaizole @ 2010 03 20, 09:11)
Zinok tavo sprando rauksle normos ribose, vat man tai buvo riesta  doh.gif , nes gine pamatavo ja 13 sav ir parase- 3,2mm. Galvojau, kad isprotesiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Del sios priezasties ir pas Krasovskaja nulekiau ir PRISCA II dariausi, aciu Dievui sioj srity viskas susitvarke. Kai tik nurimo reikaliukai su ta sprando rauksle suzinojau, kad sergu toksopl. , bet man kazkaip jau vienodai sviecia, neturiu jegu pergyventi ir taip isivariau depresija, del kurios siuo metu esu nedarbingume  verysad.gif Kazkaip ne taip isivaizdavau save nescia, maniau, kad skraidysiu kaip pamisus, o dabar..... O tu buvai pas genetikus?

ne nebuvau,nes klp nezinau pas ka kreiptis,kai echo dariaus tai pas Kiseliova,kuri tam genetiniam specializuojasi,tai sakau nesiu savo atsakymus savo ginei (nors jose rasoma kad zemiau ribos visi),jei ji ka iziures rimto,tai prasysiu siuntimo vel pas ta pacia gine kuri uzvede sia kosia biggrin.gif (nes su siuntimu pas ja pigiau)
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 03 20, 09:56)
Sveikos visos  4u.gif . Siuo metu man 23 sav, su toksopl. kankinuos nuo 17 sav. Nesigilinu i kraujo tyrimu duomenis, tik zinau, kad ir vienas ir kitas rodiklis siek tiek auksciau normos  verysad.gif . Lankausi pas Marcinkute, sugeriau antibiotiku kursa, tada vel kartojau krauja tyrima (santariskese), dabar siuncia darytis avidiskumo tyrima (kiek suprantu, pasakys kada uzsikreciau sia zaraza)  doh.gif . Siuo metu daktare liepe padayti keliu sav pertraukele, o po to vel pas ja  doh.gif  matyt skirs tolesni gydyma. Dar Marcinkute klause ar buvau pas genetikus, as buvau 15 sav. pas Krasovskaja tai ji ziuredama nieko blogo nemate, pavargau jaudintis ir pergyventi, palieku viska teketi sava vaga  4u.gif .

O kodel jums skyre antibiotikus, nenustacius, kada uzsikretet toxoplazmoze?
Man atlikus avidiskuma paaiskejo, kad uzsikreciau pries nestuma, ir nors ir reikejo darytis kraujo tyrimus vos ne kas menesi, ziureti kaip tie skaiciukai krenta, kad viskas geryn, bet neskyre jokiu vaistu. Taip pat vaiksciojau pas Krasovskaja.
Vaikelis gime sveikut sveikutelis wub.gif . ir gavo 10 balu ivertinima
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 03 20, 10:17)
O kodel jums skyre antibiotikus, nenustacius, kada uzsikretet toxoplazmoze?
Man atlikus avidiskuma paaiskejo, kad uzsikreciau pries nestuma, ir nors ir reikejo darytis kraujo tyrimus vos ne kas menesi, ziureti kaip tie skaiciukai krenta, kad viskas geryn, bet neskyre jokiu vaistu. Taip pat vaiksciojau pas Krasovskaja.
Vaikelis gime sveikut sveikutelis wub.gif . ir gavo 10 balu ivertinima

Na antibiotikus man skyte Marcinkute po pakartotiniu kraujo tyrimu, kodel neliepe is karto avidiskumo darytis nezinau, o ir neklausiau. Pagal mano skaiciukus as uzsikretus pries nestuma, bet daktare del visa ko skyre vaistu. Kazkaip pasitikiu as Marcinkute, todel darau ka ji man liepai ir nesigilinu ypatingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2010 03 20, 10:30)
Na antibiotikus man skyte Marcinkute po pakartotiniu kraujo tyrimu, kodel neliepe is karto avidiskumo darytis  nezinau, o ir neklausiau. Pagal mano skaiciukus as uzsikretus pries nestuma, bet daktare del visa ko skyre vaistu. Kazkaip pasitikiu as Marcinkute, todel darau ka ji man liepai ir nesigilinu ypatingai  mirksiukas.gif

Tai super, kad pries nestuma. Viskas tikrai turtu buti gerai. O Marcinuke savo srity bene geriausia.

4u.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit taip smarkiai, mergaitės. Tuo labiau, kad beveik visos paskutiniu metu rašiusios neserga ūmia toksopl., o tik turi antikūnų. Tai tikriausiai užsikrėtėt prieš nėštumą. Be to, visoms patariu nepasitikėti vienos laboratorijos tyrimų rezultatais. Turėjom jau daug čia tokių pavyzdžių, kai laboratorijos neteisingai nustatė. Taip pat patarčiau toliau lankytis pas genetikus ir pasidaryti vaisiaus vandenų tyrimą. Bent jau aš pati jo labai norėjau, bet nesuskubau, praėjo laikas, o dabar būčiau rami ir dėl genetinių ligų. Nes tiek sprando raukšlė, tiek kraujo tyrimai dažnai yra netikslūs, o po vandenų tyrimų pasirodo, kad viskas gerai. Ir taip pat, ar vaikiukas užsikrėtė toksopl. O tada kita pusė nėštumo - tik malonus laukimas. Visoms to labai labai linkiu. Nepasiduokit blogoms nuotaikoms. Man buvo duotas patarimas, kuris šiek tiek atvėrė akis- niekas kitas nepadės susitvarkyti su savo emocijomis, tik jūs pati. Ir tai tiesiog privalome padaryti 4u.gif
Atsakyti