QUOTE(JOLITUKAS @ 2003 03 13, 19:17)
Priėš pastojant jau kurį laiką aš į vaikus gatvėje žiūrėdarau net išsižiojusi, jaučiau, kad ir aš baisiai noriu būti mamyte, džiaugtis mažyliu. Taip ir vaikščiojom su vyru į svetimus vaikus žiūrėdami, bet vis nedrįsom patys kažką daryti. Tačiau po naujų metų kai buvo "pavojingos dienos" nuterėm nesisaugoti, nors mes jautėm, kad tiesiog privalom nesisaugoti. Sakom, arba dabar arba po metų. O po dvieju savaičių pasijutau neįprastai ir... dabar turim gražuole dukrytę, be kurios neįsivaizduojam savo gyvenimo, o gatvėj sutiktus mažylius ir toliau palydim šypsenėlėm. Net negalvojau, kad vaikai kali suteikti tiek laimės
As irgi turiu Ievute, gimusia spalio 9 diena Sita lialka atejo neplanuotai ir ganetinai sunkiu periodu. Na, bet Dievas duoda tik tokius isbandymus, kuriuos sugebi pereiti Labai ja myliu ir didziuojuosi savo vyresnele - ji labai originalus ir protingas vaikas
Maziuke "kruopsciai" suplanavom Vaziavom i siltuosius krastus, pries tai vyrui svaigau, kad ten pradesim vaikuti Pries kelis menesius kontraceptikais susireguliavau cikla, kad tos keliones metu buciau vaisinga Grizom is keliones, palaukem, kol nuo manomo pastojimo dienos bus praejusios 10 dienu, pasidarem nestumo testa... Ir ka gi - jis neigiamas Pasriubavau nelaiminga tris dienas, o menesines ir neprasidejo Stai ir rezultatas - Akvile
Mes pirmaja suplanavom. O antrasis irgi jau planuose
mes taip pat planuojame, vis bandau per vaisingas dienas ir su lukesciu tikiuosi nesusirgti, bet deja ne mano naudai Vis susergu ir viskas, ir dienos vel slenka toliau iki kitu vaisingu dienu. As taip pat gatveje vaikus nuziuriu taip tarsi jie butu mano, toms mamytems labai pavydziu( zinoma sveiku pavydu). Si savaite man bus bandymu metas, tai reikes pasistengti ir daugiau nesulaukti menesiniu!
QUOTE(mindira @ 2005 02 07, 00:20)
As taip pat gatveje vaikus nuziuriu taip tarsi jie butu mano, toms mamytems labai pavydziu( zinoma sveiku pavydu).
Atsimenu, ir as panasiai jauciausi. Buvau apdovanota dievo, kad iskart pastojau, kai tik pradejom planuoti Tikiuosi ir antro taip pat susilaukti
taip mes planavom pirmaja, bet ji turejo buti saulis, bet gime savaites 2 anksciau ir gavos skorpionas , tai vel kita menesi darysim tikuos paviks jau tikslei bus tada saulis gerai jai dar butu berniukas.
planavom kai jau nutarem, kad laikas, visa savaitgali "galvojimui" apie paskyrem
Mes kudikelio dar neturime bet planuojame visa siredele ir laukiame tos dieneles kada ateis pas mus angeliukas
mes svajojome apie vaikutį beveik metelius, gal todėl ir atėjo pas mus iš karto, kai pradėjom kviesti labai planuotas ir mylimas vaikutis
Mūsų yra net labai planuojamas, tik to plano nesilaiko nors tu ką. Apie netyčiuką visada svajojau, bet...