viskas pagal plana
na net nezinau kokia ta musu pirmoji :rolleye planuot tai planavom tik nesitikejom kad taip greitai gausis...
o del antro tai vyras pries kokius metus jau sake kad nori antro vaiko o man uzsireike tik pries pusmeti va tada ir pradejom nesisaugoti ir va si rudeni turesim
o del antro tai vyras pries kokius metus jau sake kad nori antro vaiko o man uzsireike tik pries pusmeti va tada ir pradejom nesisaugoti ir va si rudeni turesim
Mums nutiko panasiai kaip ir Jolkiux planavom,nesisaugojom,ir gana greitai "uzkibo" musu
Musu kleckas planuotas ir "padarytas"is pirmo karto
Nuosirdziai linkiu visoms, kurios norite sulaukti vaikiuku, kad gautusi is pirmo karto
Nuosirdziai linkiu visoms, kurios norite sulaukti vaikiuku, kad gautusi is pirmo karto
....mes planavom ,bet gavosi ne taip jau gret,reikejo 8men. padirbet
Mano pirmoji buvo paprasciausiai meiles vaikas .Po vestuviu nesisaugojom ir tiek.Po metu gime dukryte.Na o mazius gime dar po 10 metu ,net nezinau ar planuotai , ,neplanavom,tik ko gero abu norejom.Todel ir gavosi toks fainulka.
Ko gero kiekvienai mamai pats pats fainiausias savo vaikas
Ko gero kiekvienai mamai pats pats fainiausias savo vaikas
Musu vaikutis buvo planuotas. Nu kaip pasakyti - sugalvojau as viena diena, jog reikia vaiko ir vyrui pasakiau. Galvojau, jog nesutiks ar ka, bet jis ne niek nepriestaravo. Po kokiu poros menesiu pastojau. Aisku, nesigailim. Baisu butu pastoti netycia, nes reikia but moraliskai pasiruosus.
Mano mažylis tai nebuvo planuotas.Kai pastojau buvau bebaiganti bakalaurą,todėl dar neplanavom,o be to su vyru buvom tik atšventę trijų mėnesių draugystės jubiliejų .Nesitikėjau pastoti,bet pasirodo ir saugantis(gėriau kontraceptikus) tai įmanoma.Kai sužinojau tą džiugią žinią,nepatikėjau tol,kol nenuėjau pas ginekologę...Visą tai priėmėm labai džiugiai Nebuvo ko nusimint :vyras gerai uždirba,man neteks imti jokių akademinių,nes baigsiu mokslus vaikeliui dar negimus.Na vienu žodžiu viskas susiklostė nuostabiai
Kažkada jaunystėje galvojau,kad isvis negalėsiu turėt vaikų,bet pasirodo galiu.Dabar mano pusantrų metukų,jau svajojam ir bandom antro susilaukt,tik vis dar neišeina.Palinkėkit mums sekmės
VAIKAS NERASO PAREISKIMO,PRASYDAMAS ATEITI I SI PASAULI
Kažkada jaunystėje galvojau,kad isvis negalėsiu turėt vaikų,bet pasirodo galiu.Dabar mano pusantrų metukų,jau svajojam ir bandom antro susilaukt,tik vis dar neišeina.Palinkėkit mums sekmės
VAIKAS NERASO PAREISKIMO,PRASYDAMAS ATEITI I SI PASAULI
tai vestuviu neatsokot,ar jasu buvot vede?
QUOTE (liona @ 2004 04 14, 12:08) |
tai vestuviu neatsokot,ar jasu buvot vede? |
Gyvenam nesusituoke...Susituokę esam širdyse ir net simbolinius žiedus nešiojam.
Musu labai planuotas netyciukas Pagyvenom sau po vestuviu 2 metus ir pajutom kad kazko truksta, taip ir pradejom bandyt Tik va, sunkiai sekesi Galop spjoviau i visokius gydymus, nuo kuriu jau buvo stogas vaziuot pradejes, ir po poros menesiu ku ku