as tai savo mažylio irgi neplanavau, bet db žinodama kad jis manyje man labai gera
planavom po puses meu pavyko
Mes planavome savo dukryte Pakeliavome, palaksteme ir nutareme, kad jau galima kazkiek ir sesliau pagyventi
Dziaugiuosi, kad musu planai labai greitai nuejo Dievui i ausi ir ilgai laukti neteko...
O dabar jau planuojam antra leliuka...
Man atrodo, kad planuojant ir vaikuciai, ir teveliai buna "laimingesni", nes visiskai nesunku tada kazko atsisakyti, kai nori ir lauki
Aisku, ir netyciukai buna labai mylimi ir laukiami, tikrai nenoriu nieko izeisti, bet geriausiai, kai viskas buna savo laiku ir niekam nereikia aukotis per prievarta (kaip dazniausiai buna jaunoms poroms)
Dziaugiuosi, kad musu planai labai greitai nuejo Dievui i ausi ir ilgai laukti neteko...
O dabar jau planuojam antra leliuka...
Man atrodo, kad planuojant ir vaikuciai, ir teveliai buna "laimingesni", nes visiskai nesunku tada kazko atsisakyti, kai nori ir lauki
Aisku, ir netyciukai buna labai mylimi ir laukiami, tikrai nenoriu nieko izeisti, bet geriausiai, kai viskas buna savo laiku ir niekam nereikia aukotis per prievarta (kaip dazniausiai buna jaunoms poroms)
Labai planavome
Mes planavom ir dabar jau pradedam darbuotis
pirmas buvo netyciukas o antra jau planavom ,kai sutarem kad norim leliaus iki pastojimo praejo geras pusmetis
Musu buvo planuotas netyciukas Ilsejausi nuo KT ir atsipalaidavom su vyru per daug, rezultatas - saunuole dukryte
Labai planuotas
Mes neplanavom, bet ir nesisaugojom , todel dabar dziaugiames gudre pupa
Labai ilgai planuotas,sunkiai lauktas
Planavom abu , pirmas gavosi po 4 mėnesių, o štai antram užteko ir vienintelio karto , aš tai nieko prieš paplanuoti ir trečia, bet MB kategoriškai prieš.