pirmoji kaip ir neplanuota, o antra jau planuojam
Mes irgi su vyru jau db planuojam ir tikiuosi greitai pavyks, bet kaip saket vaikai patis nusprendzia kada jiems ateiti.
planuojam tik kol kas nepavyksta...ne viskas taip greitai kaip noretusi
Pirmo neplanavome o dabar planuojame dukrytę, bet kol kas niekas nepavyksta
QUOTE(Talalita27 @ 2008 10 24, 20:44)
Mes planuojam siuo metu
Mes taip pat jau keturi mėn planuojame,kol kas jokių rezultatų Bet manau,kad labai greitai sulauksim,juk galų gale kalėdos artėja-stebuklų metas
mes irgi labai laukiam savo antro stebukliuko
kad tik greiciau
kad tik greiciau
sveikos,
pirma vaikiuka ir planavom ir ne, kazkaip daug nekalbejom kad darom darom, bet abu kazkaip be kalbu sutikom, kad saugotis nereikia. taip gime pirmas sunelis. esam nerealiai patenkinti
del antro tai noriu kuo greiciau , kad nebutu didelis laiko skirtumas tarp vaiku ir vyras nori, taigi vel tas pats, jokiu apsaugos priemoniu ir matysim kas gausis
pirma vaikiuka ir planavom ir ne, kazkaip daug nekalbejom kad darom darom, bet abu kazkaip be kalbu sutikom, kad saugotis nereikia. taip gime pirmas sunelis. esam nerealiai patenkinti
del antro tai noriu kuo greiciau , kad nebutu didelis laiko skirtumas tarp vaiku ir vyras nori, taigi vel tas pats, jokiu apsaugos priemoniu ir matysim kas gausis
Pirmas mūsų bahuriukas labai norėtas ir planuotas. Pavyko po 3 menėsiu darbo
Dabar jau negaliu kaip noriu 2 vaikiuko. Kodėl noriu dabar: 1, metukai mano bėga 2, kol dar neatpratau nuo vaikišku rupesčiu rupesteliu, t.y. pampersai, bemieges naktis, lygos ir t.t. 3, bus per didelis skirtumas tartp vaikuciu. ir 4 kaip tik padidino išmokas ir alga mano ant popieriaus padidėjo, taigi viskas tik i gera
Dar sugalvuojau sau atrakcija, iš planuojančiu temeles ištraukiau patarimų kaip vaikiuko lyti "užsakyti/padaryti" Taigi bandysim
Dabar jau negaliu kaip noriu 2 vaikiuko. Kodėl noriu dabar: 1, metukai mano bėga 2, kol dar neatpratau nuo vaikišku rupesčiu rupesteliu, t.y. pampersai, bemieges naktis, lygos ir t.t. 3, bus per didelis skirtumas tartp vaikuciu. ir 4 kaip tik padidino išmokas ir alga mano ant popieriaus padidėjo, taigi viskas tik i gera
Dar sugalvuojau sau atrakcija, iš planuojančiu temeles ištraukiau patarimų kaip vaikiuko lyti "užsakyti/padaryti" Taigi bandysim
Na mes tai nusprendem, kad jau laikas, tai siaip per daug nesistengdami tokio netyciuko ir laukiam..