maniškė netyčiukas
Na o musu taip pat netyciukas bus , bet be galo laukiu labai labai
Nea,buvo neplanuotas,bet
Na net nzn kaip cia pasakyti ar planuotas musu maziukas,ar ne Nesisaugojom mes jau kokius metus,maniau kad negaliu pastoti isvis,ir viena diena susapnavau teigiama nestumo testa,atsikelusi ji pasidariau,ir ziuriu gi teigiamas istikro Labai nustebau kad laukiuosi,nors ir nesisaugojom manau kad sis nestumas neplanuotas buvo
o musiskis buvo planuotas, paprasciausiai nusprendem kad jau laikas, pasinaudojau supermamos nestumo planuokliu ir menesiniu nebesulaukiau is pirmo menesio
Sveiki, pirma vaika, kaip ir pries mane pasisakiusi mama, ilgai neplanavom. Tiesiog nusprendem, kad gal laikas ir nustojom saugotis. Ir gal net is pirmo karto pavyko.
planavom,ir antra planuosim
o pas mus kaip ir planuotas kaip ir ne
planavau vasara pastot o pastojau pavasari bet labai dziaugios as visa laika sakiau kad ateis laikas bus ir vaikas man atejo pavasari
planavau vasara pastot o pastojau pavasari bet labai dziaugios as visa laika sakiau kad ateis laikas bus ir vaikas man atejo pavasari
TAIP, planavom
o mes dabar planuojam ir laukiam pirmu rezultatu, kurie turetu paaisketi vasario 22-24 dienom
mes norejom labai.. tik niekaip nesigavo... nervinomes, kad gal kas nors su mumis negerai, kad nepastoju... (jau 1.5 metu nesisaugojom..) Per kaledas nusprendem - jei nieko neiseis iki vasaros - eisim pas gydytojus... Jau visokios blogos nuotaikos del to buvo... Galvojom jau, kad teks vaikintis ir pan... Ir va.. Sausio pabaigoj pastojau! LABAI dziaugemes, visa nestuma pergyvenom, kad tik viskas gerai butu.. Ir va.. Rezultatas - graziausias ir mylimiausias pasaulyje mazylis!
Taigi, kaip ir planuotas, bet tikrai nezinojom kada ir kaip...
Taigi, kaip ir planuotas, bet tikrai nezinojom kada ir kaip...
labai labai planuotas ir labai labai laukiamas