planuoti pradedam si menesiuka, idomu kaip mums pasiseks
QUOTE(Mase @ 2007 08 25, 20:35)
planuoti pradedam si menesiuka, idomu kaip mums pasiseks
Sekmes ir jums planuojant. Mano vyras tai jau pradejo sakyti. "Nu pasirodo ne taip lengvai ir paprastai darosi, kaip galvojau"
aciukas,nu tai va man ir baisoka darosi cia SM pasiskaicius, kiek kitoms tenka laukti to stebukliuko
QUOTE(Mase @ 2007 08 25, 20:51)
aciukas,nu tai va man ir baisoka darosi cia SM pasiskaicius, kiek kitoms tenka laukti to stebukliuko
Aha. Mes ir dar palaukeme po kontraceptiniu nutraukimo, kol tas poveikis prasivaikscios, o cia pasirodo nereik laukt, nes nezinia kada patapsi
o mse kolkas atidejom planavima del siokiu tokiu problemeliu ir nuo kovo men nebeplanuojam
Mes pirmą planavom, ir jau antrą planuojam
QUOTE(indrutee @ 2007 08 26, 01:36)
o mse kolkas atidejom planavima del siokiu tokiu problemeliu ir nuo kovo men nebeplanuojam
Tikiuosi problemeles nedideles, jas greit pasalinsite ir planuosite sekmingai toliau
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 26, 17:27)
Tikiuosi problemeles nedideles, jas greit pasalinsite ir planuosite sekmingai toliau
oj net nzn ar dings tos problemeles nes jos yra tarp musu su MB nebezinau kiek dar temsim kartu... daba mmm veluoja net nzn ka galvot
Mes palnuojame nuo 2006 m. balandzio men. ir labai laukiam kada tai atsitiks
Sveikutes
Mes taip pat planavom antraji vaikiuka, norejom kad veziukas gimtu , bet matyt vaikiukas panoro anksciau i svieta atsirast ir jau laukiame zuvytes . Bet is tikruju vis tiek manau kad vaikiukas planuotas, juk mes jau ji planavom, o kad truputi anksciau isejo tai mes ir nepergyvenam
O pirmukas tai tai pat neticiukas buvo
Manau vis del to netyciukai lengviau gaunasi...
Mes taip pat planavom antraji vaikiuka, norejom kad veziukas gimtu , bet matyt vaikiukas panoro anksciau i svieta atsirast ir jau laukiame zuvytes . Bet is tikruju vis tiek manau kad vaikiukas planuotas, juk mes jau ji planavom, o kad truputi anksciau isejo tai mes ir nepergyvenam
O pirmukas tai tai pat neticiukas buvo
Manau vis del to netyciukai lengviau gaunasi...
mes pirmosios neplanavom, bet ir labai gerai, nes dar kokius penkerius metus planuotume ir visas netinkamas laikas būtų. o antrąjam jau po truputį ruošiamės, labai noriu rugpjūtinuko-liūtuko