Mes ir jau planuojam kelinta menesi,bet deja nesekmingai o pirmutinis mazylis buvo planuotas,ir uzkibo is pirmo karto ,tikejomes kad ir si karta taip bus deja...
Mes planavome 6 mėn, kurie pakankamai nervų sugadino. Vis lauki, o dar nėra...
QUOTE(ramux @ 2007 08 15, 00:17)
Mes planavome 6 mėn, kurie pakankamai nervų sugadino. Vis lauki, o dar nėra...
sveikutės ,planuok neplanaves, kai ateis laikas tai pati nepastebėsi, kad jau ir , pati apturėjau ta džiaugsma - pirmas netyčiukas gavosi , ta kart vyrui pasakiau kad busiu neščia , o kai antro nutarėm susilaukti tai 9 men bandėm, šiaip netaip pavyko pastoti , bet išnešiot ne, nutruko 13 sav. dabar laukiuosi dvynuku ir nieko neplanavau tiesiog atsipalaidavau ir be jokio man reikia vaiko turiu rezultatą. tai va vieną atėmė, davė du.
QUOTE(rasiuxs @ 2007 08 16, 12:08)
dabar laukiuosi dvynuku ir nieko neplanavau tiesiog atsipalaidavau ir be jokio man reikia vaiko turiu rezultatą. tai va vieną atėmė, davė du.
skaudzia kaina, bet dabar turesi du dziaugsmelius
o jau mes kada turesim, tai bus labai lauktas, svajotas ir norimas vaikutis
Planuojam . Jau šiandiena varysiu folio rūgšties pirkti , o nuo pat kitos savaitės pradžios pas gydytoją , rimtesnė gamyba turėtų prasidėti rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, norėjau lapkrity pradėti, tačiau kai paskaičiau, kad tai trunka dažniausiai ne vieną mėn., tai truputuką paankstinsim
Mes tai nieko neplanavom, nesisaugojom ir pastojau tik po 5 metu.
Kaip sakoma ateis laikas, bus ir vaikas
Ir turime dziaugsmeli
Kaip sakoma ateis laikas, bus ir vaikas
Ir turime dziaugsmeli
QUOTE(rasiuxs @ 2007 08 16, 13:08)
sveikutės ,planuok neplanaves, kai ateis laikas tai pati nepastebėsi, kad jau ir , pati apturėjau ta džiaugsma - pirmas netyčiukas gavosi , ta kart vyrui pasakiau kad busiu neščia , o kai antro nutarėm susilaukti tai 9 men bandėm, šiaip netaip pavyko pastoti , bet išnešiot ne, nutruko 13 sav. dabar laukiuosi dvynuku ir nieko neplanavau tiesiog atsipalaidavau ir be jokio man reikia vaiko turiu rezultatą. tai va vieną atėmė, davė du.
smagu kad po tokio praradimo atlygino su kaupu vaje net du mazuciukai
as ir daznai po nesekmingo svajodavau kad gal dievulis veliau man skirs gelis is kart bet deja nesvarbu turejau 3persileidimus bet dziaugiuos kad pavyko susilaukt grazuoliuko berniuko
musu sunus neplanuotas, bet paslapcia lauktas tipo bandeme saugotis naturaliu metodu - BT matavimu, kurio pasekoje
Mes su vyreliu ir planuojam jau kelinta menesi. Na po savaiteles kazkur turetu paaisketi, ar sis menuo sekmingas ar teks dar palaukti