o tai nuo ko reikia pradeti planuoti? siais metais isteku, tai kitais metais noreciau pradeti gamyba nes pagal savo sveikata noreciau,kad 2009 pavasariop/ziema butu paskutiniai menesiai trai va.labai laukiu patirciu: kokius tyrimus reikia pasidaryti ir pan? ir ar pavyko tas suplanavimas, ar kas taip dare?
Mes planavom ir per puse metu suplanavom
Mes planavom savo stebuklėlį, tačiau planas buvo įgynedintas tik po 3-4 metų Tame laikotarpyje buvo atlikta keletas tyrimų, operaciją. Pastojau tik vaistų, skatinančių ovuliaciją, pagalba.
Ir mes planavom...iš pirmo karto gavosi
Antrą irgi planuosim po poros metų turbūt
Antrą irgi planuosim po poros metų turbūt
MAno patirtis:
pirmoi nors ir labai lauktabet ir labai ntikėtaSu antraja pastojau budama su spirale irtai tik vina karta per 3 menesiu sueiti.
taigi abu neplanuoti, bet mano labai laukti
pirmoi nors ir labai lauktabet ir labai ntikėtaSu antraja pastojau budama su spirale irtai tik vina karta per 3 menesiu sueiti.
taigi abu neplanuoti, bet mano labai laukti
Intensyviai planavome 7 mėn. ir pagaliau pavyko...
QUOTE(Rianka @ 2007 08 13, 13:19)
Intensyviai planavome 7 mėn. ir pagaliau pavyko...
nuoširdūs sveikinimai tapus:nestuke mano sūnelis taip pat planuotas ir ilgai lauktas,dabar atėjo laikas ir apie antrą pagalvot,bet vis nesirįžtu
pirma planavom abu,po menesio gavosi,antra paplanavau as ,vyrui tik uzsimindama,kad jau reiketu-gavosi is karto...
kaip smagu kad tiek daug planuotu,nors mano tai netyciukas,bet man tik i nauda nes jauciu dar ir dabar netureciau