O mes va su MB vakar nutarem kad reikia mums irgi angelelio
Pirmadieni skambins ginekologe gausiu jos galutini palaiminima, nes dar sokius tokius tyrimus is anksto pasidaryti noriu ir tada pradesiu gerti folio rugsti 2-4men (gine patare) ir tada jau bandysim konstruoti tuos zirniukus mazuciukus
oij nuotaika tai va tokia
QUOTE(Velniukstis @ 2007 07 13, 14:51)
Pirmadieni skambins ginekologe gausiu jos galutini palaiminima, nes dar sokius tokius tyrimus is anksto pasidaryti noriu ir tada pradesiu gerti folio rugsti 2-4men (gine patare) ir tada jau bandysim konstruoti tuos zirniukus mazuciukus
pazystamas jausmas. linkiu sekmes kad greiciau pavyktu sukonstruoti zirniuka ir sekmingai isnesioti
QUOTE(rimimita @ 2007 07 16, 09:34)
pazystamas jausmas. linkiu sekmes kad greiciau pavyktu sukonstruoti zirniuka ir sekmingai isnesioti
aciu keistas jausmas sioje temoje rasyti
na, jeigu pašnekėsius apie vaikus galima pavadinti planavimu, tai mes šio darbo ėmėmes nuo pažinties realiau ir rimčiau planuoti pradėjome nuo naujų metų, bet nelabai sėkmingai (teoriškai, abu turėjome mesti rūkyti, aš turėjau pradėti gerti folio rūgštį ir sportuoti - neįgyvendinta niekas ). bet kai visiškai nusprendėm, kad LAIKAS ATĖJO ir mer NORIM TURĖTI VAIKĄ, nutraukiau KT ir antrų mmm jau nebesulaukiau
dabar mano pilvui jau 6 savaitės ir 1 diena
štai toks mūsų planavimas ir buvo
QUOTE(Katusik @ 2007 07 16, 22:34)
na, jeigu pašnekėsius apie vaikus galima pavadinti planavimu, tai mes šio darbo ėmėmes nuo pažinties realiau ir rimčiau planuoti pradėjome nuo naujų metų, bet nelabai sėkmingai (teoriškai, abu turėjome mesti rūkyti, aš turėjau pradėti gerti folio rūgštį ir sportuoti - neįgyvendinta niekas ). bet kai visiškai nusprendėm, kad LAIKAS ATĖJO ir mer NORIM TURĖTI VAIKĄ, nutraukiau KT ir antrų mmm jau nebesulaukiau
na as jau vakar pradejau gerti folio rugsti
ir kai baigsiu gerti ja, tuomet jau prasides smagiausia dalis, o kol kas dar tik planavimas brangusis va kaip tik jau tuoj bus metai kaip mete rukyti - taip kad viskas i nauda
QUOTE(Velniukstis @ 2007 07 17, 08:16)
na as jau vakar pradejau gerti folio rugsti
ir kai baigsiu gerti ja, tuomet jau prasides smagiausia dalis, o kol kas dar tik planavimas brangusis va kaip tik jau tuoj bus metai kaip mete rukyti - taip kad viskas i nauda
folio rugsties gerti nenustok, nes ja reik gerti iki 12 savaiciu as jau septintas menesis geriu ir dar gersiu
QUOTE(rimimita @ 2007 07 17, 10:08)
folio rugsties gerti nenustok, nes ja reik gerti iki 12 savaiciu as jau septintas menesis geriu ir dar gersiu
nea, as ne taip issireiskiau, as zinau, kad ja ir nestumo metu reikia gerti ir gydytoja taip liepe, as turejau omeny, kad kai baigsiu gerti ta pasiruosiamaji laikotarpi 4 men ir tada jau dirbsim rimtai o folio rugsti toliau gersiu tik jau pasiruosiamasis laikotarpis bus pasibaiges
QUOTE(Velniukstis @ 2007 07 17, 11:34)
tik jau pasiruosiamasis laikotarpis bus pasibaiges
sekmes pasiruosime, zinok i pasiruosima ieina viskas geros emocijos, geros aplinkos kurimas visur ir namie ir darbe... dar karteli dziaugsmingo pasiruosimo etapo
QUOTE(rimimita @ 2007 07 17, 11:42)
sekmes pasiruosime, zinok i pasiruosima ieina viskas geros emocijos, geros aplinkos kurimas visur ir namie ir darbe... dar karteli dziaugsmingo pasiruosimo etapo
Pažadu čia prisijungti kitą vasarą - nes per Jonines planuojam vestuves, o po jų jau ir antrą kleckiuką
QUOTE(rimimita @ 2007 07 17, 11:42)
aciu, labai
as taip ilgai jau laukiau to momento kai jau rimtai galesiu ruostis motinystei, tai dabar mano nuotaika ir labai reiktu pasistengti kazkam, kad man ja sugadintu
tik va labiausiai tai bijau tu visokiu bajeriu, kaip cia skaiciau, kad ilgai pastoti negali merginos bet tas mintis veju salin jei negalesiu pastoti tada ir galvosim ka daryti, o kol kas lauksiu issiziojus kada gi tas lapkritis ateis
kai tai - bus rezultatyvus malonumas, o ne siaip malonumas
Planuojam - tiksliau jau darom
QUOTE(Velniukstis @ 2007 07 13, 14:51)
Sekmes