mes tai nė tai planavom, nė neplanavom - kaip bus, taip
man buvo labai įdomu, kaip greit galima pastot (pasirodo, kai nori, nelabai jau iškart ir gaunasi )
man buvo labai įdomu, kaip greit galima pastot (pasirodo, kai nori, nelabai jau iškart ir gaunasi )
QUOTE(liepa99 @ 2006 03 01, 15:50)
Mes dar tik planuojam
Bet va man idomu pasidarė, po kelių santuokos (ar gyvenimo kartu) metų nusprendėt, kad jau laikas vaikeliui ?
Bet va man idomu pasidarė, po kelių santuokos (ar gyvenimo kartu) metų nusprendėt, kad jau laikas vaikeliui ?
Gandra pradejom kviesti po 4 santuokos metu (be 3 menesiu), o is viso po 6 metu buvimo kartu
Nors vestuves mums dar tik uz menesio, bet mes jau nebesisaugom
Anksciau galvojau, kad kai jau panoresiu ir pastosiu
Bet..... Pasiroso cia ilgas ir kantrybes reikalaujantis "darbas"
Anksciau galvojau, kad kai jau panoresiu ir pastosiu
Bet..... Pasiroso cia ilgas ir kantrybes reikalaujantis "darbas"
O mes neplanavome, bet ir nesisaugojom puse metu ar ilgiau Dukryte panorejo apsigyventi pati
Pats jokingiausias dalykas, kad vyras pirmas suprato, kad as nescia , o tik su testo pagalba apie tai ir as suzinojau
Bet dabar musu laimei nera ribu , nors visi planai nuejo velniop
Pats jokingiausias dalykas, kad vyras pirmas suprato, kad as nescia , o tik su testo pagalba apie tai ir as suzinojau
Bet dabar musu laimei nera ribu , nors visi planai nuejo velniop
mes pirmojo tikrai neplanavom ir dar apie vaikus net negalvojom,nes as kaip tik 112 kl baiginejaus bet antra tai jau planuojam ir norim
O mes planavom . Buvom nesprende, kad turiu pabaigt mokslus, biski padirbet ir tada.. Pavyko po 3 mėnesiu kai nustojom saugotis
Labas vakarlis mes savo stebukliuko neplanavom,gavosi netyciukas bet lauktas. Taciau pries tris savaites turejau persileidima vaisiui buvo devynios savaites. po triju, keturiu men jau planuosime savo mazuli
Planavom savo antraji zirniuka ir 3 planavimo men mum buvo sekmingas
Planavom ir susiplanavom per pirmąjį planavimo mėnesį o planuoti pradėjom po 1,5 metų nuo santuokos