Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

QUOTE(rumba @ 2006 04 26, 11:47)
nes man tai tik papildomas dulkiu kaupimosi elementas, be to viakas negauna sviesos, buna toks kaip atskirtas nuo viso pasaulio.

O kas del sviesos, tai kai i musu kambari niekada nesviecia saule, tai as pasisiuvau is uzuolaidines medziagos, atrodo thumbup.gif o kas del dulkiu, tai jos juk visur nuseda, tai visur ir reikia valyti, tai kazkaip galvoju nuo dulkiu labai ir neprisaugosi mastau.gif

Gritte visai nebloga mintis ir iseitis, kai tau tas daiktas nereikalingas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 23 birželio 2006 - 18:12
QUOTE(lyra @ 2006 06 23, 17:04)
Tikriausiai dėl dulkių jūs teisios. Jos kaupiasi ir nieko čia gero. Kad gražu tai kiekvieno kitoks skonis, dėl jo nesiginčysime. Aš tik pagalvojau , kad man pačiai nelabai patiktų miegoti uždengtai užuolaida. Juk tvanku, nėra gryno oro.  schmoll.gif

Ta užuolaida aklinai neužsidengia, todėl tvankumo jokio, nebent kambarį tvanku.
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 06 23, 15:04)
Tikriausiai dėl dulkių jūs teisios. Jos kaupiasi ir nieko čia gero. Kad gražu tai kiekvieno kitoks skonis, dėl jo nesiginčysime. Aš tik pagalvojau , kad man pačiai nelabai patiktų miegoti uždengtai užuolaida. Juk tvanku, nėra gryno oro.  schmoll.gif

nu jau, baldakimas gi ne aplink visa lovelę pakabintas, o tik ten kur galvytė mirksiukas.gif man ne tik, kad gražu baldakimas, bet dar apsaugo ir nuo saulės, kai nėra saulės papraščiausiai atitraukiu, dulkes nupurtau nuėmus ir išnešus į balkoną arba nusiurbiu smile.gif ir jokių problemų, o mažiukas dabar jau kalbina ir meškiukus nupieštus ant baldakimo ax.gif
Atsakyti
As uzuolaideliu ant lovytes nepirkau, nes nemaniau, kad man jos butinos. O ir sviesos vaikas daugiau gauna. Kai ateina laikas miegoti, tiesiog uzdengiu naktines uzuolaidas ant lango ir jau iskart (kad ir diena) kambaryje tamsiau.
Man kazkodel labiau patinka lovytes be uzuolaideliu.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 04 22, 14:01)
Sveikutes, kai buvau dar niescia ir ruosiau savo mazyliui lovele, aisku pirmiausiai pagalvojau apie patalyne. Kai parduotuvese mirgejo akys bigsmile.gif kokios grozybes wub.gif Uzsigeidziau ir baldachimo(nezinau kaip rasosi) -uzuolaideliu ant lovytes. Bet daug kas pradejo sakyti, kad tai negerai(sviesos vaikeliui trukumas), nesveika(dulkes nuseda) ir t.t. Kaip jus manot? g.gif

Na as taip pat buvau pasimetusi del to baldakimo.Tai viena komplekta patalynes nusipirkau su juo kta- be. Mums jau 5 men. bet baldakimo dar neuzdejau. Mat ant lovytes as dar laikau pervystymo lenta-tai jei dar uzdesiu baldakima, lovyte bus visiskai perkrauta. Vis planuoju pervystymo lenta perkelti kitur ir tada isbandyti baldakima, bet iprotis blogiau uz prigimti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Iki pusės metų mūsiškis lopšyje miegojo, tai tokio dalyko kaip baldakimas tiesiog nereikėjo. O dabar vyrukas atsistojęs lovoje jį greičiausiai nudraskytų. Manau, kad tai skonio rekalas, jei yra įrengtas kūdikio kambarys su visa spec. įranga, butinas ir baldakimas, gal ir gražu, bet nežinau ar praktiška g.gif
Atsakyti
Mes pirkome visą komplektėlį su baldakimu, pasirinkau šviesesnės spalvos, kad mažiukui dieną smarkiai šviesos neužstotų, o vakare baldakimas net labai praversdavo, uždengdavau nuo naktinės lempos, nusiima baldakimas labai lengvai todėl išskalbti nėra sunku, kiši skalbt patalynę įmeti ir baldakimą, tik va dabar teko baldakimą paslėpti, nes nuleidom lovytę ir iš jo jokios naudos, o dar mažasis atsistojęs lovytėj įsigudrina jį gerai pataršyti, apsaugos geras dalykas, bet panašu, kad ir jų teks atsisakyti nes jau atraišiojami visi kaspinėliai ir viskas nutempiama ant žemės arba į lovytę biggrin.gif
Atsakyti
Mes uz baldakima thumbup.gif
Man atrodo ir vaikeliui jaukiau kai miega ir labai gera apsauga nuo televizoriaus ir nuo saules diena. O del dulkiu, tai as 2-3 kartus per menesi skalbiu ir ant saulytes isdziuna, o jei ne tai juk viena nakti vaikas gali ir be jo apsieiti. O diena kad patektu daugiau oro ir sviesos ji galima atitraukti.
Mums labai patinka.
Atsakyti
Mano supratimu, tai visai nereikalingas daiktas, kuris kainuoja pinigus, uzima vieta, plius reikia ji priziuret, o nauda abejotina.
Bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas. O be to sakoma: niekada nesakyk niekada ax.gif Va gausiu dovanu ir dziaugsiuos 4u.gif
Atsakyti
ir grazu, ir praktiska, del skonio nesigyncisime. Turjau du komplektus, kol viena isplaudavau lovele puosdavau kitu, taciau mazyliui paaugejus teko siuos grozius nuimti, nes susisukdavo, ir griudavo loveleje. Daryk taip kaip tau paciai graziau, ir arciau dusios. minsus ir pliusus ivertinsi pati, sekmes besirenkant kraiteli savo mazyliams.
Atsakyti
Baldakimas-labai gražu ir paktiška, O priežiūra tokia pat kaip patalynės.... 4u.gif Nejaugi tai sudėtinga tongue.gif
Dėl pinigų, mažylei viską perkam kas gražiausia,dažnai nežiūrint į kainą, neauginam gi penkių... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai gražu nebent tada, kai vaikas įkurdintas atskirame kambaryje, tada kambario interjeras plius užuolaidėlės ir pan. derantys dalykėliai. O kai kartu su tėvais miegamajame, tai nereikia man jų, o ir vaikelį matau iš savo lovos, pasilabiname prabudę, pasikalbame wub.gif
Atsakyti